Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

"καλουτσικο " ?

συνεχίζωντας το κάψιμο σήμερα είδα αυτή, η οποία μου φάνηκε πολύ καλοφτιαγμένη, ειδικά τα σκηνικά κι ο φωτισμός, αλλά και οι χορογραφίες με τη μουσική. Άν κι όλο το σύνολο μπορεί σε κάποιους να θυμίσει Sin City γιατί έχει κι αυτή σχέση με κόμιξ, βρίσκω πως έχει περισσότερη δράση αλλά πιο απλοϊκό σενάριο. Σίγουρα αξίζει να τη δείτε ακόμα κι εσείς που δεν ασχολήστε με τα Γιαπωνέζικα και δεν ξέρετε τον Gackt.

Ρε μιλάμε για πολύ ξύλο!

δεν εχω ξαναδει τετοιου ειδους ταινια και με κουρασε καπως.οχι με τη κακη εννοια.σκηνοθετικα

πρώτη μου ταινία του ιταλού D’Amato, μία ταινία νομίζω απ’τις πιο γνωστές του, ενώ μου άρεσε σαν ιδέα ο ταριχευτής που προσπαθούσε να κρατήσει “ζωντανή” την νεκρή αγαπημένη του, το όλο σενάριο μαζί με το υπόλοιπο σύνολο και ειδικά τις στιγμές που μαχαιρώνονται φαντάζει κάπως απλοϊκό. Τουλάχιστον ήταν λεπτομερέστατες οι σκηνές που ανοίγει τα θύματα με έντερα κλπ, οπότε γι’αυτό και μόνο άξιζε!

ταινιαρα υπερσαπια…αρρωστη ατμοσφαιρα ειδικα εκει με την οικονομο που τον ανακουφιζε…και το σαουντρακ γαμαει…

ψήθηκα για beyond the darkness

on topic

[B]Green Lantern[/B]

Αν και είχα διαβάσει τα χειρότερα τελικά δεν ήταν καθόλου κακή, απλά παιδική. Το καλό είναι όμως ότι ξέρει που απευθύνεται, δεν υπάρχει εδώ κάποια σοβαροφάνεια, κάποια επιτηδευμένη “ενήλικη ματιά”. Πρόκειται για καθαρά παιδική διασκέδαση που θα την ευχαριστηθεί όποιος έχει και ανάλογη διάθεση. Το χιούμορ είναι αρκετά πετυχημένο και το όλο στόρι της μάχης καλού και κακού που εδώ δίνεται ως μάχη κουράγιου και φόβου, μπορεί να είναι εντελώς απλοϊκό αλλά δεν υποτιμά και την νοημοσύνη σου. Διασκεδαστική με την ανάλογη διάθεση πάντα.

:thumbup:

The Number 23

αλλα μαπα το καρπουζι

To Crash ειναι απλα ταινιαρα

Επιτέλους βρήκα μία ταινία να θυμίζει λιγάκι το I Am A Cyborg But That’s OK! Το Castaway on the Moon μπορεί να μην είναι μέσα σε ψυχιατρική κλινική, μπορεί να μη το παρατραβάει τόσο με τη τρέλα, αλλά το όλο θέμα όπως το παρουσιάζει μοιάζει γιατί ανήκει στο ίδιο είδος των Κορεάτικων ρομαντικωμωδιών. Σε αυτούς που τα γούσταρουν το προτείνω λοιπόν, οι υπόλοιποι μπορεί να το βρείτε χαζοχαρούμενο και βαρετό.

Καλό είναι…και καλό Τζιμ Κάρευ έχει, και καλό σενάριο, εντάξει λίγο μπερδεμένο, αλλά τα βάλεις σε μια σειρά…καλό είναι
…δεν λέω ότι είναι αριστούργημα…έτσι;
:):!:

Ξαναέλιωσα με το Inception… Μ’ αρέσει τρελά αυτή η ταινία. Είναι λίγο μπερδεμένη αλλά αν κάτσεις να την παρακολουθήσεις από την αρχή σωστά και δεν τρέχει αλλού ο νους, τότε την καταλαβαίνεις… Λάτρεψα και τις ερμηνείες των ηθοποιών αλλά και το σενάριο και τα σκηνικά.

Τσέκαρα κ γω το Enter the Void. Εντάξει, πολύ ξεχωριστή ταινία, δεν ξέρω αν έχει γυριστεί άλλη με τέτοιο τρόπο και τέτοια θεματολογία. Ίσως ο τρόπος κινηματογράφισης να ξενίζει και να κουράζει σε μερικές στιγμές (όπως εκεί που ο Όσκαρ σαν πνεύμα ίπταται πάνω από την πόλη), όμως είναι αρκετά προκλητική και ενδέχεται να προβληματίσει κάπoιους σοβαρά. Όποιος ασχολείται με μεταφυσικά θέματα, ας τη δει.

δεν πηγα να την δω στο σινεμα οταν βγηκε και ουτε ετυχε
να παω να την νοικιασω και εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες

Καινούργια ταινία με το όνομα του Guillermo del Toro (σχεδόν) και είπα να τη τσεκάρω έχωντας δεί και το Pan’s Labyrinth μπας και το θυμίζει λίγο. Αρχικά να πώ ότι μπορούσε να έχει και καλύτερη ατμόσφαιρα, δηλαδή δε θυμάμαι να τρόμαξα καθόλου σε κάποια σκηνή. Άν και προσπαθούσε σκληρά και το κοριτσάκι, τελικά δε νομίζω πως αφήνει κάτι καμία ερμηνεία. Στις λεπτομέριες τώρα. Η τεράστια αυτή έπαυλη θυμίζει μία του πρώτου Resident Evil, με αρκέτες διαδρομές επίσης, κάτι που πιστεύω θα μπορούσαν να εκμεταλευτούν περισσότερο. Έπειτα τα τερατάκια αυτά μοιάζουν με σκελετωμένα Gremlins! Μόνο που τα Gremlins δε ζούσαν μέστο τζάκι, είχε το καθένα δικιά του προσωπικότητα με ξεχωρίστη εμφάνιση έτσι ώστε να καταλαβαίνεις ποιό είναι ποιό, ε και που πέθαιναν νομίζω κι αυτά με το φώς. Τα τερατάκια εδώ είναι όλα ίδια, ενώ παρόλο που μιλάνε κι όλας, δεν φαίνονται τόσο έξυπνα. Κατατάλλα η ταινία δεν βρίσκω πως έχει να προσφέρει κάτι, άν και το μήνυμα μάλλον είναι να ακούμε προσεκτικότερα τα παιδιά μας, δίνωντας ιδιαίτερη σημασία τους φόβους τους.

Δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα αν ο del Toro είναι υπερτιμημένος η απλά πολύ γκαντέμης. Για μένα δεν έχει κάνει το μεγάλο αριστούργημα (όχι ο Λαβύρινθος δεν είναι αριστούργημα) ενώ εδώ και πόσα χρόνια όλο κάτι ετοιμάζει και όλο τίποτα δεν κάνει. Είμαι σίγουρος πως ακόμα πρέπει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο που αποχώρησε από την καρέκλα του σκηνοθέτη για το hobbit (για το οποίο πάντως πολύ ησυχία έχει πέσει δεν έχει βγει κανένα καινούργιο video παραγωγής ακόμα; )

Όταν την είδα δεν περίμενα να είναι τόσο καλή και σκεφτόμουν ότι θα ήταν απλά υπερεκτιμημένη. Αλλά μέγιστο λάθος. Προσωπικά, επειδή ασχολούμαι και με όλα όσα έχουν να κάνουν με όνειρα, υποσυνείδητο και τα σχετικά, ξετρελάθηκα!!! Απλά αυτό, πρέπει να την παρακολουθήσεις προσεκτικά και όταν θα την βάλεις να την δεις να είσαι ξεκούραστος για να μπορείς να σκέφτεσαι. Είναι λίγο περίεργη.

Σε CAM τοδες το Dont Be afraid of the Dark ?
Ελεγα να το δω στο Cinema απο βδομαδα

όχι φυσικά, δε βλέπω τίποτα σε cam. αυτό εδώ είδα: Don?t Be Afraid Of The Dark [2011] DvDrip Eng aXXo.