A ok, δε τοχει παρει το ματι μου ονλαιν, κ ακομα δεν εχει βγει σινεμα εδω στας Αγγλιας! οποτε θαπαιξε καλη μπινια ο αξος
Είδα και το Brainstorm για βράδυ. Ξεκινάει πολύ ενδιαφέρον με μία ιδέα που μου θύμισε λιγάκι το Avatar, να βλέπεις δηλαδή τη ζωή μέσα απ’τα μάτια άλλου. Δυστυχώς όμως μετά καταλήγει πολύ βαρετό, χάνεται η ιδέα στο σενάριο, οι πρωταγωνιστές συμπεριφέρονται κάπως στους υπολογιστές, εποχής 1983 τότε ποιός ξέρει τι πιστεύαν για το μέλλον και τα δείχναν αυτά…
[B]’‘Ηeartless’’/Bτου[B] Philip Ridley[/B]
Εχοντας δει το '‘The Reflecting Skin’'του Philip Ridley,ταινια που προσωπικα λετρευω,ειχα περιεργεια και προσμονη να δω το ‘‘Heartless’’,πρωτη του ταινια μετα απο 14 χρονια.Η ταινια εχει σκοτεινη ατμοσφαιρα,μυστηριο και πολυ σκοταδι,αλλα απο ενα σημειο κ μετα χανεται,αποπροσανατολιζεται,αν και στην τελικη ειναι ενδιαφερον το που το παει,και κατ’επεκταση κουραζει.
Δεν ειναι κακη ταινια,αλλα δεν ειναι κ πολυ καλη,παρα το γεγονος οτι κ καλες ερμηνειες εχει κ δυνατη ατμοσφαιρα.
Δεν ειναι για ολα τα γουστα βεβαια.Την συγκαταλεγει κανεις στο horror ειδος,αλλα μην περιμενετε gore και κουβαδες αιματος(αν και υπαρχουν καποιες ακραιες σκηνες).Αντ’αυτου εχουμε αλλη μια ταινια με επιρροες απο Faust και πουλημα της ψυχης στο διαβολο με πολλαπλους συμβολισμους.
δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα μαρεσε φουλ η περιεργη σκηνοθεσια και οι μορφες απο τους “εφιαλτες”-ινκουμπις- πως τους λεγανε τελος παντων
μπηκε στις αγαπημενες μου
Αυτη δεν ειναι μια αληθινη ιστορια με εναν μαθηματικο? Ή θυμαμαι λαθος? (Αν ναι, την εχω δει καπου 2 χρονια πριν και ειναι παρα πολυ καλη).
Χθες για άλλη μια φορά πέτυχα τον Τελευταίο των Μοϊκανών στην τιβί αλλά ρε πούστη μου πάντα θα δω το τέλος μόνο. Πολύ κακό timing :lol: [δεν την έχω δει ποτέ ολόκληρη…την ταινία]
Εδώ με λίγες λέξεις έχουμε τα γαμήσια του Ματσουγιάμα Κενίτσι. Ένα Ιαπωνικό δράμα (άσχετα με τον τίτλο), το οποίο μας δείχνει πως επηρεάζει ο θάνατος την σεξουαλικότητα και τα συναισθημάτα των ανθρώπων γενικότερα. [SPOILER]Ο πρωταγωνιστής χάνει τον φίλο του, ο οποίος ήταν κολλητός από μικρός με την Ναόκο. Φτάνωντας στα 20 η Ναόκο το κάνει με τον πρωταγωνιστή, και μετά αποφασίζει να πάει να ζήσει πιο κοντά στη φύση για να βρεί ηρεμία, ώσπου αυτοκτονεί κι αυτή γιατί τελικά δεν άντεξε το χαμό του κολλητού της.[/SPOILER]
Μολις τωρα το ειδα στην nova.Τιποτα το ιδιαιτερο και κουραστικο απο ενα σημειο και μετα.
ευχαριστουμε που μας ειπες τι γινεται. θα την τσεκαρουμε αμεσα.
ναι αυτη ειναι.!
χαχαχαχαχαχαχ
Τωρα μολις τελειωσε την ειχε στο σταρ…κριτικη δεν γραφω ολοι λιγο πολυ την ξερετε…πολυ ωραια ταινια…οχι κατι βαθυ που θα σε κανει να σκεφτεις η τπτ τετοιο αλλα εγω μια χαρα περασα τις 3-4 φορες που την εχω δει…
[B]Horrible Bosses[/B]
Γάμησε. Από τις καλύτερες αμερικανικές κωμωδίες των τελευταίων ετών μακριά από το βλαμμένο χιούμορ για νήπια τύπου Μπεν Στιλερ και σια. Καταπληκτικοί οι 3 πρωταγωνιστές και τα αφεντικά τους αν και δυστυχώς η ταινία έδωσε μεγαλύτερο βάρος στο Kevin Spacey (ένα από τα αφεντικά) και άφησε λίγο στην άκρη τους άλλους 2, ειδικά τον Farrell που έδειξε να το διασκεδάζει (πάντως πρέπει να υπήρχαν κομμένες σκηνές με τα αφεντικά αν κρίνω από τα bloopers στους τίτλους τέλους). Η Aniston πιο hot από ποτέ, νομίζω πρώτη φορά μου σηκώθηκε με την πάρτι της και έχω δει και όλες τις σεζόν από τα φιλαράκια, ποιος θα το πίστευε πως της πήγαινε ένας τέτοιος ρόλος.
True Story.
Καλύτερα πάντως να διαβάσετε το βιβλίο. Κλάσεις ανώτερο από την ταινία.
ΑΑΑΑ βάζουμε και κάνα σπόιλερ ασδφασδφασδφασδφ.
Και συ έξυπνε αποπάνω, το κάνεις και κουότ χωρίς να βάλεις ένα εκεί πέρα να βρίσκεται!! Α’ στο καλό σου!
Ντάξει ρε μαλάκες, βάζω spoiler αμέσως, σχωρνάτε με!
Εγώ φταίω που κάθομαι και γράφω κι όλας και δε ποστάρω απλά το αφισέτο όπως έκανα παλιά…
Melancholia
[/img]
Σωστά εστιάζει ο από πάνω. Βλέποντας το Melancholia, η πρώτη εύλογη σκέψη που σου περνά από το μυαλό είναι ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ απέκτησε η Kirsten Dunst τέτοιο βυζί.
Πρέπει να μείνει έτσι για να υπάρχουν τα πειστήρια του εγκλήματος.