εργαρα!!! :thumbup:
Τι εργάρα, σου λέει κοιμόταν το παιδί…
Ξέρεις κάτι εργάρες που βλέπω εγώ στον ύπνο μου:sleep:…να τις γύριζα ταινίες, θα κολύμπαγα στα τάλαρα:p :!:
H ταινια ειναι εργαρα!!!
Τωρα αν κοιμοταν το παιδι,ειναι αλλο ζητημα!!!
Ναι! την είδα κ εγώ πολύ πρόσφατα. Πολύ καλή ταινία. “Ξύλινος” αρκετά βέβαια ο Reeves αλλά οι υπόλοιποι ρέστα.
Ότι καλύτερο μαζί με το The Fall και το Re-cycle! Όσοι γουστάρουν παραμυθένιες ταινίες, πολύχρωμες, φανταστικές, χωρίς να καταντάν και τόσο παιδικές, προτείνεται. Ψάχνω και για άλλες παρόμοιες, όποιος ξέρει σφυρνάτε…
Έφτασεεεεεεεεεεεεε!
Γκιγιέρμο ντελ τόρο, ‘‘Pan’s Labyrinth’’ και ‘‘Devil’s Backbone’’ με χίλια.
Και μετά, Miyiazaki, μεγάλος παραμυθάς…’‘Howl’s Moving Castle’’ και ‘‘Spirited Away’’.
Και Tim Burton, οκέι, τι λέω τώρα.
Τα παραμύθια ‘‘για μεγάλους’’, είναι πάντα παραμύθια, με τη διαφορά ότι παίρνουν τα παιδιά στα σοβαρά - γι αυτό γαμάνε
Τα δύο πρώτα τα έχω ήδη δεί (φυσικά)!
Δυστυχώς δε βλέπω anime να ξέρω και τα δεύτερα…
Κι από Tim Burton μου αρέσουν σχεδόν όλα του, μέχρι και τα Μπάτμαν που έκανε!
κακώς, ειδικά από Miyiazaki κατέβασα τα όλα τώρα. Από τα μετέπειτα του Μπάρτον δεν πρέπει να χάσει το Sweeney Todd
εγω για καλη ταινια την πασαρα,τωρα το προβλημα της υπνηλιας ειναι δικο μου…
ασχετα με αυτο,οι ταινιες εκεινης της εποχης,και αυτου του ειδους περισσοτερο που καταπιανονται με το εγκλημα και τη διαφθορα,ευρωπαικες η και αμερικανικες ακομα οπως και το σερπικο κ.α.εχουνε εντονη την πολιτικο-κοινωνικη κριτικη μαλακια,να υποβοσκει η και φορα παρτιδα και με καθονται λιγο ασχημα στο στομαχι,περιμενεις να πεταχτει ο βαλαβανιδης με τον πουλικακο… να ρχισουν τη μαλακιολογια…
Μετά από κάμποσο καιρό το. ‘‘Δράκουλα Των Εξαρχείων’’…Τζιμάκο νά’σαι πάντα καλά:):!:
Ειδα και εγω 3 ταινιες τωρα τελευταια.
Το Bad Teacher
το οποιο ηταν κλασικη αμερικανια, ειχε φαση μονο που η Cameron Diaz επαιζε ενα ρολο που συνηθως τον παιζουν αντρες στις κωμωδιες. Απλα να περασει η ωρα.
Ειδα επισης το Trust
το οποιο ειχε πολυ ενδιαφερον σεναριο με ενα κοριτσακι στην εφηβεια που της την πεφτει ενας sexual predator μεσω intenet και αυτη ψαρωνει. Ενω αρχιζε καλα και ειχε ενδιαφερον, καπου το εχασε τελειως. Οποιος το εχει δει ας γραψει πως του φανηκε.
Και τελος ειδα το Insidious
που εχει να κανει με μια οικογενεια που το ενα παιδι εχει πεσει σε κωμα και αντιλαμβανονται οτι στο καινουριο τους σπιτι υπαρχουν “κακα πνευματα”. Μετακομιζουν, αλλα και στο αλλο σπιτι τα ιδια. Και μετα γινεται ο χαμος. Πολυ καλο θριλερακι, οχι κατι πρωτοποριακο, αλλα πολυ ευχαριστο με καλη ροη και τελος.
Γουσταρα πολυ που εχωσαν αλλες διαστασεις κτλ…
σου κοπαναει ακριβως τα πραγματα οπως ειναι και θα ειναι σημερα και για παντα,και στο τελος λεει παρτε φορα κ κλαστε μας μια μαντρα!!!μελαγχολησα σχεδον απο την αληθεια της καταντιας μας σαν ειδος.πολυ καλο
Θα το δώ αύριο αυτό, άν κι αμφιβάλλω άν θα ξεπεράσει το Big Fish το οποίο είναι το αγαπήμενο μου από Μπάρτον.
Τα Trust και The International δείχνουν ενδιαφέρον και ίσως τσεκαριστούν, γράψτε κι άλλα για το δεύτερο όσοι το είδαν.
[CENTER][B]The Cove[/B] (2009)[/CENTER]
[FONT=“Lucida Sans Unicode”]Το είχα κατεβασμένο εδώ και πολύ καιρό αυτό μα δίσταζα να το δω. Πήρα την απόφαση χτες.
Ντοκυμαντέρ αμερικανικής παραγωγής σχετικά την κακοποίηση δελφινιών που λαμβάνει (λάμβανε ίσως ?) χώρα σε έναν ορμίσκο της πόλης Taiji στην Ιαπωνία.
Αιχμαλωτισμός και “στρατολόγηση” με σκοπό την αποστολή τους σε υδροπάρκα/τσίρκο σε όλο τον πλανήτη. Απάνθρωπη, ανελέητη σφαγή των υπολοίπων.
Θίγεται επίσης το πρόβλημα της δηλητηρίασης ανθρώπων από υδράργυρο λόγω της μαζικής κατανάλωσης τοξικού κρέατος δελφινιού.
Μια ομάδα εισβάλλει στην απαγορευμένη περιοχή με σκοπό να καταγράψει και να αποκαλύψει δημόσια τα ένοχα μυστικά του ορμίσκου.
Το τελευταίο 15’ της ταινίας είναι πραγματικά σοκαριστικό. Κόμπος στο στομάχι…[/FONT]
Με κούφανες τώρα δεν περίμενα να μου πεις πως το big fish είναι αγαπημένο από Μπαρτον, για μένα αν και καλό είναι μακράν η πιο υπερεκτιμημένη ταινία του.
Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω αν θα σου αρέσει το Sweeney και τόσο.
To the cove το χω πολυ καιρο στα υποψην, ευκαιρια με το ποστ του breindead
Εγω είδα σήμερα, για πρώτη φορά το 12 monkeys :oops:
Ντάξει ψιλό έπος ε. Τι μαλάκας είμαι που δε το χα δει μέχρι τώρα…
Μια απορια μονο
[SPOILER]Στο τελος με τη γρια τι παιχτηκε, και καλα τον επιασε τον επιστημονα, και τα προλαβαιναν ολα, η θα συμμετειχαν σε ολο αυτο?? [/SPOILER]
Πρεπει να το ξαναδω παντως
Από Μπάρτον έχω δεί τα: Beetlejuice, Edward Scissorhands, Batman, Batman Returns, Batman Forever, Mars Attacks, Planet of the Apes, Big Fish, Charlie and the Chocolate Factory και Alice in Wonderland. Από όλα αυτά τα δύο πρώτα με τo Big Fish άντε να πούμε και το Mars Attacks (παρόλο που το βάζει κάθε χριστούγεννα στη τηλεόραση) ξεχωρίζω.
[SPOILER]Εγω αποτι καταλαβα συμμετειχαν τελικα.Δηλαδη εγινε αυτη η καταστροφη που βλεπουμε στο μελλον.
Φανταστικη ταινια οντως :)[/SPOILER]