Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

[B]’‘In Bruges’’ [/B]του ‘’ [B]Martin McDonagh[/B]

Οτι θα εβλεπα ταινια με τον Colin Farrell και θα μου αρεσε κιολας,δεν το περιμενα ποτε ,αλλα ας τα παρουμε απ’την αρχη.
Η φοβερη αυτη ταινια διαθετει δυνατο cast:Colin Farrell,Brendan Gleeson,Ralph Fiennes και την κουκλα Clémence Poésy.Ταινια,με αστυνομικη υποθεση,που ομως ξεφευγει απο αυτα τα στεγανα,καθως διαθετει ποιοτικοτατο βρετανικο humour,που αυτοματως κανει την ταινια κατι σαν black comedy.
Aρκετες σινεφιλικες ανφορες συνοδευουν και κοσμουν την ταινια σε πληρη εναρμονιση με μελαγχολικη μουσικη,αλλα το καλυτερο δεν το ειπα ακομη.
Στο background,αλλα κ στο foreground δεσποζει το Bruges του Βελγιου απο το οποιο προσωπικα εντυπωσιαστηκα και το εχω ηδη βαλει σκοπο να το επισκεφθω.Μεχρι σκηνες μεσα στο διασημο Groeningemuseum υπαρχουν οπου οι δυο πρωταγωνιστες βλεπουν πινακες των Gerard David και Hieronymus Bosch(του αγαπημενου μου προσωπικα ζωγραφου).
Γενικα η ταινια κρινεται πολυ καλη και σας την προτεινω.

Y.Γ.ΚΕΝ,Stef και Weedow,δειτε το αν δεν το εχετε κανει ηδη.Πιστευω οτι ειναι ταινια στα γουστα σας.

[SPOILER]
Ωστόσο αυτό που εννοώ είναι ότι φαίνεται σαν να συναινεί για κάποιο λόγο στην επικείμενη κατάστροφη. Δηλαδή δεν δείχνει να τον σταματάει τον επιστήμονα. Εκτός αν η αρχή της καταστροφής είχε ξεκινήσει, και δεν υπήρχε τελικά τρόπος να τον σταματήσουν. Αυτό δε πολύ κατάλαβα…[/SPOILER]

Το εχω δει φιλαρακι και μου αρεσε αρκετα :slight_smile:

πολύ καλή ταινία και πανέμορφη η Bruges!

on topic:

χτες στο Star! φοβερή ταινία! η καλύτερη σκηνοθετική δουλειά του Eastwood!τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο!

[SPOILER]
απίστευτο αυτό το αυτοκίνητο!8O8O[/SPOILER]

Για έλα για έλα που θα φορτώσεις αυτή τη μαλακία στον Τιμ!

ναι αλλά http://en.wikipedia.org/wiki/Tim_Burton

Xεχε true story!
Μεχρι κ εργασια εκανα στο Batman Returns… απλα αγαπημενο

ε απλά ήταν παραγωγός…αλλά δεν συμμετείχε και πολύ

[QUOTE=elfin;1233369
on topic:

χτες στο Star! φοβερή ταινία! η καλύτερη σκηνοθετική δουλειά του Eastwood!τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο!

απίστευτο αυτό το αυτοκίνητο!8O8O[/QUOTE]

κι εγώ το είδα. Εκτός από την καταπληκτική σκηνοθεσία νομίζω και η ερμηνεία του είναι όλα τα λεφτά. Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία.

και η ερμηνεία καταπληκτική!!

[SPOILER]
ειδικά όταν ήθελε να δείξει την αποστροφή του[/SPOILER]

Ναι αλλά βλέποντας και το ακόμα μεγαλύτερο χάλι του Batman and Robin στο όποιο ο Μπαρτον δεν είχε καμιά συμμετοχή καταλαβαίνεις πως ο ένοχος για το διπλό αυτό έγκλημα είναι ο Σουμάχερ.

What Dead said

Ειδα επιτελους κι εγω το Hangover, το περιμενα πολυ καλυτερο με τοσα καλα λογια που ειχα ακουσει, γελασα αρκετα σε μερικες σκηνες(π.χ. με τον κινεζο) αλλα γενικα μετρια πραματα. Το σωζε ο Γαλυφιανακης.

Βρε παιδιά, για όνομα του Θεού, μιά λίστα βρήκα κι έκανα κόπυ πέηστ απλά από ότι είναι σχετικό με Μπάρτον και το έχω δεί, γιατί κολλάτε τόσο στις λεπτομέριες άν ήταν παραγωγός ή άν έβαλε το όνομα του μόνο ? Επίσης χάλι ήταν για σένα, μπορεί σε κάποιους να άρεσε, όπως άρεσε σε μένα το Big Fish! Γράψτε καμιά ανάλυση για κανά ταινιάκι καλύτερα που γουστάρατε, και μη χάνετε το χρόνο σας σε λεπτομέριες σαν αυτές.

Μολις το ειδα.Πολυ καλη ταινια με εξυπνο χιουμορ.Οπως ειπε και ο Dead o Farrell εδειχνε να το διασκεδαζει πολυ,κριμα που δεν ειχε μεγαλυτερο ρολο.Η Aniston μας βγηκε horny,ρολος που της παει πολυ!Και ο Jamie Foxx τα παει πολυ καλα,οι γκριματσες του με χαζευουν!

+666 Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο…αν οχι η κορυφαια τοτε σιγουρα μια απο τις κορυφαιες ταινιες των τελευταιων 5 χρονων…μπορει και 10

Εγω παλι βλεπω τωρα στο Star (που κατι το χει πιασει και βαζει γαματες ταινιες τωρα τελευταια…ηδη 3 χιταρες μεσα σε μια βδομαδα: Συμμορια των Δεκατριων, Gran Torino, και αυτη που βλεπω τωρα) ενα all time classic

Τα λογια ειναι περιττα…

Ξεκίνησα το Tempest σήμερα αλλά μου φάνηκε υπερβολικά βαρετό κι αργό, δεν άντεξα το έσβησα και τελικά είδα το Sweeney Todd, το οποίο φυσικά είναι πάρα πολύ καλό, Tim Burton delivers όπως πρέπει κανονικά, παρόλο που δεν είναι και η πιο “ονειρική” ταινία του. Μόνο που μου θύμισε λίγο το κόλλημα με τις λεπίδες τον Ψαλιδοχέρη, αλλά προφανώς σύμπτωση αφού δικό του είναι κι αυτό…

νταξει σουινι τοντ η καλυτερη απο τις τελευταιες ταινιες του τιμ.η πικρα που πηρα απο την αλικη δεν περιγραφεται.ποιος ομως εκανε την καλυτερη ερμηνεια?ποιοοοος?

[SPOILER]
ΘΕΟΣ
με σασα μπαρον να ερχεται δευτερος στον μικρο αλλα evil ρολο
[/SPOILER]

εγω νοικιασα την πολη του θεου αλλα θα το δω αυριο μαλλον:p

Δεν ειναι αναγκη να βαζετε την αφισα της ταινιας σε μεγεθος wallpaper δωθε, αληθεια.
Ξεχειλωνει το συμπαν.

Ναι ρε γμτ τον Σάσα Μπαρόν έπρεπε να τον κρατήσουν περισσότερο σαν αντίπαλο, θα είχε πιο ενδιαφέρον έτσι πιστεύω, να δυσκολευέται να ξεφορτωθεί όλα τα θύματα, και θα μπορούσε να είναι κι αυτός που ανακαλύπτει και το ένοχο μυστικό του Τόντ στη τελική (ελπίζω να μη πέταξα κανά σπόιλερ πάλι)…

Έχεις διίκιο ζητώ συγνώμη, δε βρήκα αλλη πρόχειρη στο imageshack.