Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Voider μήπως είδες και το [I]I’m a Cyborg, But That’s OK[/I] πρόσφατα; :wink:

Όχι και τόσο πρόσφατα, απλά είναι απ’τις αγαπημένες μου ταινίες γενικότερα! :slight_smile:

Μολις τελειωσε στο Σταρ

Πολυ καλη ταινια νταξει κλασικα οπως ολες του ειδους δεν ακολουθει πιστα την ιστορια του Οδυσσεα αλλα την ειδα πολυ ευχαριστα και damn…ο Assante ειναι ηθοποιαρας…κριμα που δεν εχει την αναγνωρισιμοτητα που του αξιζει…

Τωρα στον Αλφα (που μαλλον δεν θα το δω ολο γιατι βαριεμαι)

μεγαλη ταινια.-
βασισμενη σε αληθινη ιστορια!

Εγώ θα βάλω σε λίγη ώρα, αν αντέξω το ‘‘Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος Με Το Πριόνι, Η Αρχή’’:):!:

εγώ απόψε προτίμησα κλασσικά…το γεράκι της Μάλτας με τον Μπόγκαρτ!!!

πες μας όμως και πόσο τέλεια ταινία είναι και πόσο ερωτεύσιμος είναι ο Bogart. <3

Πολυ ωραιο γερμανικο film, με εναν παραγωγο κακων τηλεοπτικων προγραμματων, Moritz Bleibtreu, που αναθεωρει και αποφασιζει να αλλαξει τη τηλεοραση!

πολύ καλή η ταινία, φοβερή ατμόσφαιρα και ο Bogart για την εποχή του ήταν γοητευτικότατος με το στυλάκι του!!!
:oops:

Σε στιγμές καψίματος με ένα κολλητό χτες…

[B]Ironclad[/B]

Με εξαίρεση τις σκηνές της πολιορκίας που ευτυχώς ήταν αρκετές και το αίμα έτρεχε άφθονο (παρακολουθήστε με πολύ μπύρα) η ταινία δεν άξιζε. Προσχηματικό σενάριο με ροπή προς την γελοιότητα στο ρομαντικό μέρος του, με τον απαγορευμένο έρωτα μεταξύ ενός ναΐτης ιππότη και την νεαρής γυναίκας ενός βαρόνου που ξεκινάει απλά βαρετά και στο τέλος σε κάνει να θέλεις να ξεράσεις τις μπύρες που κατέβασες προηγουμένως (δυστυχώς και εδώ οι σκηνές είναι αρκετές). Κρίμα για τους καλούς ηθοποιούς που συμμετείχαν, ειδικά ο Paul Giamati που το πήρε αρκετά ζεστά το θέμα.

"[I]Ο Μικ Τράβις είναι ένας έφηβος μαθητής ενός αυστηρού βρετανικού σχολείου αρρένων τη δεκαετία του ?60. Αυτός και η παρέα του, είναι τα πιο αντισυμβατικά αγόρια της τάξης, και αυτό τους έχει κάνει στόχο των τελειόφοιτων μαθητών, που συνηθίζουν να τρομοκρατούν τους άλλους μαθητές, κάνοντας τους καψόνια. Ο Μικ, όμως, πνίγεται μέσα στο ανυπόφορο και καταπιεστικό κλίμα του συντηρητικού σχολείου και αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να κάνει την επανάσταση του.[/I] "

Θα μπορούσε άνετα να είναι το prequel του “Clockwork Orange” ( πως ξεκίνησε και πως κατέληξε ο McDowell… ) … Καταπίεση , σαπίλα , υποκρισία , βία που γεννά βία … γιατί …[I]«Η βία και η επανάσταση είναι οι μόνες γνήσιες πράξεις» [/I] …ΠOΣΟ διαφορετικές θα ήταν και οι 2 ταινίες χωρίς την παρανοϊκή φάτσα του ΜcDowell;

[B]’‘Layer Cake’’/B του [B]Matthew Vaughn[/B]

Προσωπικα,εχοντας δει την ταινια καταληγω στο συμπερασμα οτι το ‘‘Layer Cake’’ ειναι μια απο τις καλυτερες αστυνομικες ταινιες της δεκαετιας κ μιλαμε για ενα κινηματογραφικο ειδος τοσο κορεσμενο,τοσο χιλιοχρησιμοποιημενο που γiα να πρωτοτυπησει κανεις ειναι δυσκολο πολυ.O πρωτοεμφανιζομενος το 2004 Matthew Vaughn δεν πρωτοτυπει,αλλα καταφερνει να κανει μια πολυ σφιχτοδεμενη και ρυθμικη ταινια η οποια δεν κανει '‘κοιλια’'σε κανενα της σημειο,διαθετει πειστικες ερμηνειες και εναν Daniel Craig που δικαιολογει απολυτα γιατι πλεον ειναι ο νεος James Bond,ασχετα αν εμενα δεν ειναι του γουστου μου.
Ναρκωτικα,ξεπλυμα χρηματος,προδοσιες,πιστολιδια,νυχτα και γνωστες rock επιλογες αποτελουν το κυριο θεμα και την γοητεια της ταινιας η οποια συστεινεται σε ολους οσους θελουν να δουνε κατι σπηντατο με αρκετες δοσεις βρετανικου humour απο τον ανθρωπο που στο κατω κατω ηταν συμπαραγωγος στο ‘‘Lock, Stock And Two Smoking Barrels’’.

Y.Γ.ΚΕΝ,’‘χτυπα’’ το αβλεπι!!!

Οκ εληφθη :wink:

Nαι την είδα και εγώ πρόσφατα.

Αξιόλογη, με χαρακτηριστικές ερμηνείες ( καλύτερη αυτή του Colm Meaney ), στη "φόρμα’ των Δύο Καπνισμένων Καννών και του Snatch, αλλά δε νομιζω οτι τα ξεπερνάει. Θα της έβαζα ένα 7άρι.

Koιτα το ‘‘Lock,Stock And Two…’’ δεν το ξεπερναει,αλλα προσωπικα το ‘‘Snatch’’ το θεωρω την Νο1 ‘‘δηθεν’’ φουσκα της τελευταιας 15ετιας.
Ο ορισμος του ‘‘σιγα τ’αυγα’’.
Προσωπικη αποψη παντα!!
Αποδειξη αυτου που λεω οτι μετα το ‘‘The Snatch’’ ο υπερτιμημενος Μαντονας πηρε την κατω βολτα κανοντας την μια πιπα μετα την αλλη!!!

Πολύ καλό και ωραίες ερμηνείες.

Ένα από τα καλύτερα documentaries που έχω δει ποτέ. Η ιστορία του Senna όπως παρουσίαζεται είναι σχεδόν βγαλμένη από μυθοπλασία. Εξαιρετικό το υλικό που έχει συγκεντρωθεί. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Έπαιζε και στις νύχτες πρεμιέρας οπότε κάποιοι ήδη το έχουν δει. Οι υπόλοιποι να πάτε χωρίςς 2η σκέψη όταν βγει. :slight_smile:

Πολύ ωραία ταινία που δεν αναλώνεται σε classic κλωτσομπουνίδια. Recommended!

Τουτο. Συμπαθητικο ηταν, σε κραταγε συνεχως σε εγρηγορση.