Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Πω δε χρειάζεται να αναλύετε τόσο με τη λογική τις ταινίες. Υπάρχουν και τα ντοκιμαντέρ. Απλά δε γίνεται να μη σε καθηλώσε η ερμηνεία του Fassbender στο Hunger και να την προσπεράσεις, και όποιος θεωρεί αδιάφορο το Eternal Sunshine of the Spotless Mind απλά δε νιώθει.

Ενα πολύ καλό πρώτο μισάωρο, μια αμήχανη μέση και ένα συμβατικό και χωρίς ουσία τέλος.

Μουνιά και ξύλο, και ανατροπές, ειδικά στο τέλος πολλές συνεχόμενες. Θα προτιμούσα καμιά τσόντα με τις ίδιες…

και αυτο γενικά. και +1 σε γρακχο.

Τωρα για το δευτερο που λες, ντάξει νιώθω δε νιώθω όταν βλέπω μια ταινία δε με ψήνει να με πιάνει πονοκέφαλος, Και πραγματικά δε ξέρεις με πόσο καλή διάθεση είχα καθίσει να την δω

Αναμνησεις το Eternal Sunshine of the Spotless Mind…

Εστω, χθες ειδα το [B]Cape Fear[/B]. Nolte και De Niro σε κεφια, πολυ καλη ταινια. Και ειλικρινα, ο De Niro παιζει τον psycho που με τρομαζει περισσοτερο. Ειλικρινα, δεν θα ηθελα ποτε να αντιμετωπισω καποιον σαν και αυτον!

Το ειδα και εγω πριν λιγο.Ενταξει σε σχεση με τα προηγουμενα χανει λιγο αλλα βλεπετε ευχαριστα.

Hollywood και ποπ κορν τις 2 τελευταίες μέρες.

[B]Transformers: dark of the moon[/B]

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Bay κάνει τις ταινίες του τόσο μεγάλες σε διάρκεια. 2,5 ώρες γεμάτες με εφέ και εκρήξεις που δεν λέω καλά και εντυπωσιακά είναι αλλά όταν ενδιάμεσα έχεις μερικούς από τους χειρότερους διαλόγους που έχουν αποτυπωθεί σε ταινία… ε οι 2,5 ώρες είναι βάρβαρες Αν ήταν 1.5 ώρα θα την έβρισκα διασκεδαστική και τα 3 σάντουιτς που καταβρόχθισα κατά την διάρκεια θα είχαν πάει πιο εύκολα κάτω, τώρα όπως και οι 2 προηγούμενες είναι απλά ανυπόφορη. Τέλος η καινούργια πρωταγωνίστρια που έχει πάρει την θέση της Megan εκτός από ανυπόφορη είναι και η μεγαλύτερη γλάστρα που έχω δει σε ταινία, σε βαθμό που να νιώθω πως ο ρόλος της Megan στις 2 προηγούμενες ήταν ουσιαστικός και με βάθος.

[B]Captain America: The first avenger[/B]

Από όλους τους ήρωες της marvel αυτός ήταν ο τελευταίος που ήθελα να δω. Και όμως παίζει και είναι και η καλύτερη που βασίζεται σε κάποιον από τους ήρωες της. Καταπληκτική ταινία που όχι απλά καταφέρνει να αφήσει στην άκρη τον έντονο πατριωτισμό του Captain America αλλά φτάνει στο σχεδόν αιρετικό σημείο να σατιρίσει αυτόν τον πατριωτισμό, πρέπει να το δει κάποιος για να το πιστέψει.

Από εκεί και πέρα ο σκηνοθέτης Joe Johnston στήνει μια εξαιρετική ταινία με φόντο τον β παγκόσμιο πόλεμο, δίνει βάθος στους χαρακτήρες του ειδικά στον Steve Rogers, αποσπά εξαιρετικές ερμηνείες από όλο το καστ ενώ σεναριακά παίζει όμορφα με την έννοια του ήρωα. Μέχρι και το ρομάτζο που υπάρχει είναι όμορφο και έχει κάτι από την γοητεία παλιού αμερικανικού κινηματογράφου. Αν έπρεπε να βρω ένα ψεγάδι αυτό θα ήταν μερικές κλισέ ατάκες αλλά αυτό είναι πταίσμα. Μεγάλη και πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Είχα κάτι χρόνια να το δω οπότε είπα γιατί όχι. Ντάξει ως γνωστόν πρόκειται για τον καλύτερο Άμλετ ever.

Ωραια ταινιουλα δρασης :slight_smile:

Βλέπω την πρώτη σαιζόν του Walking Dead…πάρα πολύ καλό, ως τώρα:):!:

well είναι Takashi Miike, είναι με φυλακισμένους, είναι πολύ κίτρινο, είναι με κανά δύο σκηνές με ξύλο, και είναι gay.

Πολυ ωραια ταινια που παραδοξως δεν την ειχα δει μεχρι τωρα και καταπληκτικος Κολιν φαρελ!!!

[B]’‘Perdita Durango’’/Bτου[B] Alex de la Iglesia[/B]

Sex,βια,ναρκωτικα,κυνηγητα,voodoo και μαυρη μαγεια ειναι τα θεματα αυτης της ταινιας που στα δικα μου ματια φαινεται εμφανως επηρεασμενη απο το ‘‘Wild At Heart’’ του David Lynch.Φοβερη η χημεια μεταξυ του απιστευτου Javier Bardem και της σεξομανους/βιαιης/λυσσαλεας bitch Rosie Perez!
Η ταινια δεν ενδεικνυται για στομαχια που δεν αντεχουν υπερβολικη βια!Στο υφος ταινιων με γοητευτικους περιθωριακους/ανατρεπτικους ηρωες και με b-movie στοιχεια,προκειται για μια ρυθμικη,rock,road movie ταινια που στο cast της συμμετεχει και ο blues θρυλος Screamin’ Jay Hawkins σε εναν παραταιρο και τρελο ρολο!!!
Μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ!!

αν και φαν της κλωτσοπατιναδας των 2 πρωτων, αυτο ηταν τραγικο…

χθες ειχε το training day :roll:

[SPOILER][/SPOILER]

Θελοντας να θυμηθω παλιες western που επαιρνε το ματι μου σαν πιτσιρικος στην Tv, αυτη την εβδομαδα καθε βραδυ μετα τη δουλεια ειδα τις:

Fistful of Dollars

For a Few Dollars More

Good Bad Ugly

Ενταξει, Eastwood, Lee Van Cleef, Bronson και Paul Newman απο τους πιο cool ηθοποιους που εχω δει.

Σειρα εχουν τα Great Escape, Papilion και Bulitt για να δω και Steve Mcqueen.

Εχει κανεις να προτεινει cool ταινιες με αυτους η αλλους ηθοποιους;

Εκτος απο Sting, Cool Hand Luke Και Hustler, επειδη τα εχω δει αυτα.

Butch Cassidy and the Sundance Kid οπωσδήποτε αν δεν το χεις δει.

Λοιπον φιλε σου προτεινω:
Mε [B]Paul Newman[/B]:
1)Hud
2)Hombre
3)Torn Curtain
4)Harper
5)The Mackitosh Man
6)Butch Cassidy and the Sundance Kid
7)The Verdict
8)The Drowning Pool
9)The Hudsucker Proxy
10)Road To Perdition

Με [B]Lee Van Cleef[/B]:
1)The Big Gundown
2)Death Rides a Horse
3)Day of Anger
Tα τρια αυτα ειναι απλα απο τα καλυτερα non-Leone spaghetti western
4)Escape from New York
5)Wild Geese

Εχω να σου πω κι αλλα με Lee Van Cleef οπως τα Sabata και Return Of Sabata,αλλα θα δυσκολευτεις να τα βρεις!

Με [B]Clint Eastwood[/B]:
1)Hang 'Em High
2)Coogan’s Bluff
3)Where Eagles Dare
4)Kelly’s Heroes
5)The Beguiled
6)Dirty Harry
7)Magnum Force
8)Thunderbolt and Lightfoot
9)The Eiger Sanction
10)The Outlaw Josey Wales
11)The Enforcer
12)High Plains Drifter
13)Escape from Alcatraz
14)Firefox
15)Tightrope

Ναι το Butch Cassidy and the Sundance Kid το χω πετυχει σε 1080 και θα το νοικιασω οπωσδηποτε :smiley:
Ενταξει, τι να πω ρε συ jiopa, με εβαλες να βλεπω για 2 μηνες σερι :lol:

Χιλια ευχαριστω!!
Ξεκιναει η αναζητηση των γαματων ταινιων τοτε που το βλεμμα και η μαγκια εκλεβαν την παρασταση και οχι τα πιξελς.

απο ζηλια και μονο θα τοθαβα αυτο το γκουαρντ.
εγω δεν ολοκληρωσα ποτε την αναγνωση κι αυτοι χωρεσαν την καινη διαθηκη σε 80 λεπτα!!τι μπουρουμπουρου μπουρου ειναι αυτο ρε πουστη,700 σελ.σεναριο!!!σε κωμωδια?!:wink: