Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

ωραια ταινια… charlize… τι να λεμε τωρα!!!

ποζεράς είσαι και φαίνεσαι ρε μαλάκα χυτήρογλου! Την έχω δεί εδώ κι ένα μήνα τη ταινία και ξέρω πως είναι. Άμα οι αλλοί τώρα την πήραν πρέφα δεν ευθύνομαι. Κι επειδή ο Lupin είπε για Shaun of the Dead και Braindead, μη νομίζει κανείς ότι θα δεί zombie μέσα, γι’αυτό το έγραψα.

Μετα το derby Jiopas-Aionios,
παρακολουθειστε αγαπητοι φιλοι το derby GRACCHUS BABEUF-Voider!

δε ξεκινάει derby με τον GRACCHUS BABEUF και κανέναν. Άμα του φαίνονται ποζεράδικα αυτά που βλέπω ή σχολιάζω είναι δικό του θέμα, εγώ κάνω ότι μπορώ για να μη ποστάρω μόνο σκέτες αφίσες όπως μου είπαν. Άν θέλετε να μη γράφω τίποτα, το βουλώνω και τελειώνει εκεί η υπόθεση.

Για μενα να συνεχισεςι να γραφεις οπως εγραφες.
Κανενας δεν μπορει να αναγκασει αλλον να συμμορφωθει με τις απαιτησεις του.

[B]Sequel, remake και τηλεοπτική σειρά για το Attack the Block[/B]

[SPOILER]

Μπορεί οικονομικά να μην έκανε κάτι το σπουδαίο αλλά όσοι το είδαν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για αυτό. Ο λόγος φυσικά για το αγγλικό Attack the Block, το οποίο διαδραματίζετε σε ένα τετράγωνο του Ανατολικού Λονδίνου όπου μια συμμορία νεαρών προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια εισβολή εξωγήινων.

Τώρα ο σκηνοθέτης της ταινίας, John Cornish, αποκαλύπτει ότι υπάρχουν σκέψεις για sequel της ταινίας, για αμερικάνικο remake αλλά και για τηλεοπτική σειρά. Για το sequel όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης είχε μια ιδέα ο βασικός πρωταγωνιστής της ταινίας John Boyega. Όπως δήλωσε η δεύτερη ταινία θα πρέπει να ξεκινά ακριβώς εκεί που τελειώνει η πρώτη ενώ η επίθεση θα είναι πιο μαζική και σε ολόκληρο το Λονδίνο με μεγαλύτερα τέρατα. Σε αυτό θα βοηθήσει το γεγονός ότι θα έχουν και μεγαλύτερο budget. Για το αμερικάνικο remake δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το αν ισχύει και ποιος θα το αναλάβει ενώ για τη σειρά ενδιαφέρθηκε το αμερικάνικο κανάλι IFC.

Το Attack the Block ήταν η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Joe Cornish σε ταινία ενώ έχει σκηνοθετήσει και επεισόδια από διάφορες σειρές. Εκτός από το σενάριο του Attack the Block, ο Cornish έχει επίσης συμμετοχή στο σενάριο του The Adventures of Tintin ενώ έχει γράψει και το σενάριο του Ant-man που αναμένεται από την Marvel Studios το 2014.
[/SPOILER]

Eιδα και εγω το Attack The Block.
Πολυ καλη ταινια,με μπολικη δραση,γρηγορη πλοκη και αυτο που εγραψε ο
Γρακχος ισχυει.Κανει και το σχολιο της σαν ταινια.
Ο Voider δικιο ειχε παντως.Και εγω ζομπι περιμενα μολις διαβασα shaun of the dead και
braindead.

Ω ναι.Ηταν καλη ταινια αυτη.Ειχε αρκετο γελιο και αν και μεγαλη δεν
με κουρασε καθολου.

Το ρημέηκ του ‘‘Σταρ Τρεκ’’ σαχλαμάρα μου φάνηκε:):!:

γνωστή σε όσους ασχολούνται με Ιαπωνικές, περιγράφει την περιπέτεια δύο ηθοποιών που παλέυουν να αποκτήσουν τον ίδιο ρόλο σε μία ταινία. Οι ηθοποιοί αυτοί τυγχαίνει να είναι συγκάτοικοι κι όλας. Μας δείχνει λοιπόν τι κάνουν σπίτι τους…
Άν και στο ξεκινήμα μου φάνηκε βαρετή, όταν αρχίζει η δράση είχε ενδιαφέρον.

Βόιντερ: ΟΚ αγορίνα, πορεύσου όπως νομίζεις.

Oh no, not again. #-o

Δεν είναι να βγει ένα καλό κόνσεπτ ρε πούστη μου, πρέπει μετά να του ξεσκίσουνε την Παναγία.

Εδώ είναι το πόστ που έκανα όταν την είχα δεί http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1212349&postcount=8303 δές καλά την ημερομηνία! Δεν έχω λόγο να πώ ψέμματα, και η ταινία δε κυκλοφόρησε χτές, απλά τότε την ανακάλυψε ο Lupin!

αυτό άν με είπες ποζερά επειδή νόμιζες ότι δεν την έχω δεί. Άν δε φταίει αυτό και σου φταίνε τα όσα γράφω, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο, γράφω ότι μου έρχεται αυθόρμητα. Για πολλές ταινίες δεν έχω και πολλά να πώ, αλλά με αναγκάσαν να το κάνω για να μη ποστάρω μόνο την αφίσα.

Φοβερα τα 2 αγορακια, πολυ καλη ταινια.

ειδα χτες το horrible bosses,παρα πολυ καλο.νταξει και μονο που εβλεπα τσαρλι ντεη ελιωνα,αλλα ολοι τους ηταν εξαιρετικοι,και οι 3 γουοναμπη κιλλερς και τα αφεντικα.η ανιστον σωματαρα μεν,αλλα ρε μαλακες τερμα τσιτα η μαπα,ηταν λιγο ντεκαυλε,ποσο λιφτινγκ να πουμε.

θενκγιου,εψαχνα στις σελιδες για καμια κωμωδια να δω,σε αγαπαω,κατεβαζω τωρα

[B]’‘The Game’’/B του [B]David Fincher[/B]

Θα ξεκινησω λεγοντας οτι τα 130 λεπτα της ταινιας με κουρασαν.Το περιμενα απιστευτο,μου βγηκε λιγο παραπανω απο μετριο.Πραγματικα ενω ξεκιναει υποδειγματικα,στη συνεχεια ο Fincher μου φαινεται οτι το χανει.
Παει να πει πολλα και τελικα δεν λεει τιποτα.Πληθωρα συμβαντων λαμβανουν χωρα το ενα μετα το αλλο και δεν εξηγειται τιποτα ενω το τι περιπου συμβαινει το αντιλαμβανεται κανεις σχετικα νωρις.Στο τελος μου φαινεται οτι εχουμε ρεσιταλ απο κλισε,ενω το τελευταιο μισαωρο ειναι επιτηδευμενο οσο δεν παει.
Ατμοσφαιρα υπαρχει,ο Michael Douglas ειναι πραγματικα ιδανικος για το ρολο,ενω δυστυχως ο Sean Penn παιχει πολυ λιγο,αλλα αυτα δεν φτανουν.
Δυστυχως,δεν τρελαθηκα,μαλλον βαρεθηκα θα ελεγα!

κι αλλη ταινια με εβραιους? αμαν πια, το καταλαβαμε.

Ε καλα, εσυ οπου εβραιοι βαζε εξωγηινους με ρομποτικο εξωσκελετο, το νοημα παραμενει το ιδιο.

Ισχυει Σοφι, πολυ καλη ταινια [SPOILER]και τι τραγικο τελος γαμωτο :/[/SPOILER]

Εγω εψες ειδα το [B]“The White Ribbon”[/B]. Μουνταδα οσο χρειαζοταν, πολυ καλη σκηνοθεσια και παρα την μεγαλη σχετικα διαρκεια (σχεδον 140 λεπτα), με κρατησε ως το τελος. Επιτελους, ηθελα καιρο τωρα να το δω!

Μπραβο μικρε,πολυ καλη επιλογη.
Απο τις πολυ καλες ταινιες των τελευταιων χρονων!

κατω τα χέρια απο το the game…
το είχα δει στον κινηματογράφο τότε και είχα βγάλει γούστα…άντε…:stuck_out_tongue:

Σου αρεσε ρε συ?
Δεν τρελλαθηκα.Δεν λεω οτι ηταν χαλια σε καμμια περιπτωση,αλλα δεν πεθανα κιολας!