Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Άψογος Ματ Ντίλον. :thumbup:

Πωωω, ντάξει, cult-ιά και sci-fi ταινιάρα γενικώς.

Ο πρωταγωνιστής (Randy Piper) συμμετείχε και στα χρυσά χρόνια του WWF.

To Ιnto The Wild.Φοβερή ταινία,εκπληκτικά τοπία και ένα μαγευτικό soundtrack.

Πολύ καλή ταινία η οποία εξιστορεί την περιπέτεια ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας αναρριχήσεως, είχε σοβαρό ατύχημα. Τρομερές σκηνές και αρκετή αληθοφάνεια σε μια ταινία που δείχνει τι μπορεί να κάνει κάποιος όταν φτάνει στα όριά του. Πρόκειται για αληθινή ιστορία.

Καιμετά, μιας και δεν νύσταζα είδα στο mega αυτό:

Καλούτσικη ταινία για ένα μπάτσο που μέσα από τα προσωπικά του προβλήματα, κάνει τη ζωή δύσκολη σε ένα ζευγάρι που μόλις μετακόμισε δίπλα του. Απολαυστικός ο Samule Jackson στον ρόλο του μπάτσου!!

Συμβολική παράξενη ιαπωνική ταινία. Ξεκινά α) με έναν luchador παλαιστή, β) έναν κλεισμένο σε λευκό δωμάτιο που πατώντας μόρια αγγέλων στους τοίχους πετάγονται διάφορα αντικείμενα που πρέπει να συνδιάσει για να ξεφύγει. Τελικά βλέπουμε πως ενώνονται αυτές οι δύο ιστορίες, με ένα ας πούμε αστρικό ταξίδι το οποίο μας δείχνει σκηνές της ανθρωπότητας. Προσωπικά δε μου άρεσε και έπρεπε να είναι λίγο πιο “μασημένη” και συγκεντρωμένη, αλλά το όλο μήνυμα που προσπάθησε να περάσει ήταν έξυπνο.

Ψήθηκα ήδη!

On topic:

Ε όχι και να μην ξέρουμε το ρέστλινγκ μας.

Α! Το Shinboru! Λολ! Την είχα δει πέρσι στις Νύχτες Πρεμιέρας! Πολύ άκυρη ταινία, και περίεργη. Εμένα το κομμάτι με τον παλαιστή γενικά δε μου άρεσε, αλλά η υπόλοιπη, τελείως σουρεάλ ατμόσφαιρα ήταν αστεία, ωραία φτιαγμένη και έξω από τα συνηθισμένα. Όντως, ψυχανεμίζεσαι τι θέλει να πει, αλλά το εκφράζει τόσο περίεργα που σε χάνει. Εμένα μου έχει μείνει καλή εντύπωση πάντως.

Ακόμα ψάχνω το τραγουδάκι που έπαιζε κάθε φορά που έβρισκε νέο σχέδιο διαφυγής.

Love is in the air :hippy:

Ουάου, υπάρχει άνθρωπος που να το έχει δεί, παρόλο που είναι ιαπωνικό, και μία απ’τις πιο παράξενες ταινίες τους!!!
Κι εγώ θα προτιμούσα να μην υπήρχε το κομμάτι με τον παλαιστή, να συγκεντρωνόταν λίγο περισσότερο στον άλλον μέστο δωμάτιο, και να μας περνούσε πιο ξεκάθαρο μήνυμα στο τέλος…

9 Souls για σήμερα. Έχωντας δεί πρόσφατα και το Blue Spring του ίδιου σκηνοθέτη μα και το Big Bang Love, Juvenile A του Takashi Miike που είναι επίσης με φυλακισμένους, είπα να δώ κι αυτό. Ξεκινά δείχνωντας μας πως αποδράσαν από τη φυλακή, και συνεχίζει την ιστορία μαζί αρχικά και στο τέλος ο καθένας μόνος με τη κατάληξη τους. Ήθελε πιο πολύ βάθος στον καθένα χαρακτήρα κι εμφανισιακά να ξεχωρίζουν γιατί εκτός του χοντρού και του νάνου δε καταλάβαινα τους υπόλοιπους, και λίγο περισσότερο ξύλο πιστεύω θα ταίριαζε με το ύφος της ταινίας κάνωντας τη πιο ενδιαφέρον.

εξαιρετικο, σε γενικες γραμμες, χασιμο χρονου τα τελευταια βραδια μου

το ειδα με τις καλυτερες διαθεσεις-μεχρι και το blue ray περιμενα να κατεβασω- αλλα απογοητευτηκα, οχι γιατι ειμαι φαν του κλασσικου εργου με τον Ηστον-που δεν εχει και καμια σχεση- αλλα γιατι περιμενα κατι οχι τοσο εφετζιδικο και γρηγορο, ενα good old fashioned science fiction flick με περιορισμενη δραση και περισσοτερη εμφαση στο ‘επιστημονικο’ κομματι του εργου…αντιθετως, ειδα μια ταινια που ειχε μεν μπολικη δραση, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΕΦΕ υπεραπλοϊκο στορυ και παιδιαστικη νοοτροπια…τεσπα, απογοητευτηκα, περιμενα πιο πολλα…

[B]The man from nowhere[/B]

Μοναχικός τύπος που έχει ένα ενεχυροδανειστήριο πιάνει φιλίες με την κόρη μια ναρκωμανούς και αρκετά βλαμμένης χορεύτριας. Η δεύτερη κάνει πολλές βλακείες και μια από αυτές πλέκει αυτήν και την κόρη της στο κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών που ασχολούνται όμως και με εμπόριο οργάνων. Ο μοναχικός και μυστήριος μέχρι τότε τύπος της ιστορίας μας όμως θα βγάλει το σκοτεινό παρελθόν του στην επιφάνεια και όποιον πάρει ο χάρος.

Μπορεί το story να μοιάζει κάπως, αλλά η ταινία είναι ένα σκοτεινό και βίαιο διαμάντι. Θυμίζει αρκετά John Woo στα καλύτερα του, αργεί λιγάκι να πάρει μπρος αλλά όταν το κάνει δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από την οθόνη. Όποιος έκλαψε με τις παλιές ταινίες του Woo το κατεβάζει, νοικιάζει, κλέβει [B]ΤΩΡΑ[/B].

11:14. Μία ταινία που μου θύμισε το Memento με το τρόπο που αφηγείται την ιστορία, μόνο που είναι χωρισμένο σε πέντε διαφορετικά μέροι αντί για ένα, εξηγώντας πώς ήταν μπλεγμένοι σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό όλα τα άτομα. Σαν να βλέπουμε μία ταινία από 5 διαφορετικές οπτικές. Μου άρεσε όλο αυτό σαν ιδέα.

θα δω απόψε το “the Tempest” και ελπίζω να είναι καλό!!!

Πάρτε αμερικάνικη μεινστριμιά, έχω πολλές

[B]8 mile (φανμέηντ και γεμάτο σπόιλερζ, ε)[/B]

πολλές κι αγαπημένες, γάλατηζμάναζ σα να λέμε <3

Μονο εμενα δεν μ αρεσε το Ζ?Και μαλιστα το ειδα στο σινεμα σε μια επανεκδοση…Προτιμω το 100 ωρες του Μαη που ειναι ντοκιμαντερ για τη δολοφονια…Αλλωστε δεν πιστευω οτι υπαρχει και αλλος λογος να δεις το Ζ…

Είδα το Howl’s moving castle και με έψησε πάρα πολύ. μόνο το nausikaa of the valley of the wind έχω δει (πάλι του ίδιου) σε τέτοια anime φάση-που επίσης μου άρεσε πολύ- και αναρωτιέμαι γιατί τόσο καιρό δεν έχω ασχοληθεί με το είδος…Για προτείνετε τίποτα να ξεστραβωθώ :!:

Δες και τα υπόλοιπα από Miyazaki (νομίζω υπάρχει και ανάλογο thread εδώ μέσα) όπως και το υπέροχο grave of fireflies

είδα το “the tempest” με την έλεν μίρεν…καλό ήταν αλλά περισσότερο θεατρικό παρά κινηματογραφικό!!! αλλιώς το περίμενα αλλά ο Σαίξπηρ θα είναι για πάντα ο Σαίξπηρ!!!

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=16090&highlight=hayao

εδω εισαι:)

Where The Buffalo Roam (1980)

Περιμενοντας με ανυπομονησια να σκασει μυτη το Rum Diary ?(http://www.imdb.com/title/tt0376136/)
Εδώ εχουμε το διδυμο που εγινε γνωστο από το Fear And Loathing In Las Vegas(με Bill Murray αντι Johnny Depp στον ρολο του συγγραφεα Hunter Thompson και Peter Boyle αντι Benicio Del Toro),θεοτρελο ημιβιογραφικο στορυ,παλαβα σκηνικα ,χαρακτηρες και καταστασεις βουτηγμενες στο lsd βασισμενα ολα σε βιβλια/αρθρα του Thompson!
To φιλμ είναι λιγο παλιο (1980) και αισθητικα δεν εχει σχεση με το σουρεαλιστικο επος του Gilliam ,αλλα βλεπεται παραπανω απο ευχαριστα και φυσικα ο Murray σπερνει!