Γούστα είναι αυτά, αλλά για μένα από ξανθιές είναι ότι καλύτερο βγήκε μετά την Kidman!
Thanks φίλος να είσαι καλά!
Γούστα είναι αυτά, αλλά για μένα από ξανθιές είναι ότι καλύτερο βγήκε μετά την Kidman!
Thanks φίλος να είσαι καλά!
Για τα μάτια της Dunst? Δεν το περίμενα πως το ασχημόπαπο μπορεί και βγάζει τον Κόναν από κάποιον :p:p
Τεράστιος φαν του μεγάλου Al Pacino, μόλις είδα την εν λόγω ταινία. Καλή, αλλά όχι κάτι κορυφαίο, ξεχωρίζει η (κάπως συγκρατημένη όμως) ερμηνεία του Pacino. Το θέμα της πανεύκολο να το κατλάβει κάποιος: Δικαιοσύνη και πώς αποδίδεται…
άνετα έβαζαν γραμματοσειρά μετάλλικα στην αποπάνω ταινία.
Μολις ειδα το 12 Angry Men. Αριστουργημα απο τα λιγα:)
εγω πάλι είδα τους Ιππείς της Πύλου και δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα…
Κωμωδία με ελάχιστα στοιχεία δράματος, και θέμα όπως καταλαβαίνουμε το ποδόσφαιρο. Vinnie Jones σε πρωταγωνιστικό ρόλο, Jason Statham σε ρόλο τρελού, κι άλλοι λιγότερο γνωστοί. Το wiki μας λεει οτί είναι εκδοχή του The Longest Yard, εγώ το λάτρεψα γιατί με έκανε να ξαναγουστάρω να παίξω μπάλα, παρόλο που πλέον είμαι μεγάλος. Σίγουρα αξίζει για τους φανατικούς του αθλήματος, μα κι αυτούς που γουστάρουν φυλακές και ξύλο.
…το ‘‘Julia’s Eyes’’ σε παραγωγή του Ντελ Τόρο…από αυτά που διάβασα πιστεύω ότι θά’ναι καλό:):!:
δε ξετρελαθηκα να πω την αληθεια,το περιμενα πολυ καλυτερο απο αυτα που ειχα διαβασει
…και στο καπάκι και το Λάνσελοτ, με Γκιρ, Κόνερη…γαμάτο:):!:
[B]Essential Killing (2010)[/B] [B]θεουλης V.Gallo παιζει Αφγανο που σκοτωνει αμερικανους στρατιωτες,συλλαμβανεται,μεταφερεται σε αλλη χωρα,το σκαει κι αρχιζει η μαχη για επιβιωση. Σε ολοκληρη την ταινια δε βγαζει κιχ,τσιμουδια.[/B]
Πιο μαλακία πεθαίνεις…
…πολύ καλό…στην ατμόσφαιρα του ‘‘Ορφανοτροφίου’’, και ακόμα καλύτερο…συστήνεται:):!:
πολυ καλη ταινια,συστηνεται σε οποιον γουσταρει crime thrillers
Συγγνωμη,υπονοεις οτι [SIZE=“7”]δεν σου αρεσε?[/SIZE]???:evil::evil::evil::evil:
Βan και ξυλο τωρα!!!
Τον ‘‘Ηδονοβλεψία’’…καταπληκτικό θρίλερ, που δίνει στη ψυχολογία και τα γιατί του σίριαλ κίλλερ, με καταπληκτική σκηνοθεσία, κιένα απ΄τα καλύτερα σενάρια:):!:
Ούτε καν όμως!
τωρα το ειδα και γω αυτο
ΨΟΦΟΣ