Μέτρια κωμωδία με μπάτσο-ψυχάκι σε εμπορικό κέντρο.
Elia Kazan’s ‘‘A tree grows in Brooklyn’’, 1945
(επειδή δε μπόρεσα να βρω decent φώτοζ μέσω του γούγλη, δίνω τούτα δω http://www.imdb.com/title/tt0038190/ )
Λοιπόν, νόμιζα ότι είχα ξεπεράσει αυτή τη φάση του ‘‘νιεεεχ το βιβλίο ήταν τόσο καλύτερο από την ταινία, σκατά να φας mr.director’’. Αλλά εντέλει δεν είναι φάση - κάποια βιβλία είναι όντως τόσο καλύτερα απ’ τις ταινίες τους. Κι εδώ ο κύριος Καζάν χτίζει πάνω σ ένα σφιχτοδεμένο, μεστό και τρελά ρεαλιστικό μυθιστόρημα, ένα δακρύβρεχτο οικογενειακό μελοδραματάκι του στυλ ‘‘Αμάρτησα για το παιδί μου’’. Άνετα Λαμπέτη και Κούρκουλος στο ιδανικό καστ.
Τόσο ΕΛΛΗΝΙΚΟ που να πάρει.
Πολύ ωραίο το Tucker&Dale
Εγώ είδα σήμερα το hangover 2 με τον συγκάτοικο μου βγάλαμε γέλιο αλλά όχι τόσο όσο βγάλαμε με τον άλλο συγκάτοικο πέρσι
Πόσο μαλακία όμως…
Τα εγκεφαλικα μου κυτταρα σαπισανε αλλα περασα καλα:p
Rampage (2009) 23χρονος δεν την παλευει καπου στην Αμερικη και βγαινει στους δρομους,σκοτωνοντας ο,τι κινειται. Οι φημες λενε,οτι την ταινια την ειδε ο Νορβηγος, πριν γινει μακελαρης το καλοκαιρι.
Την έχω δεί και είναι γαμάτη, όντως όνειρο πολλών…
KJB: The Book That Changed The World
καταπληκτική !!!
και hannah επίσης πάρα πολύ καλή!!! επιτυχία το σ-κ!!!
Το Rampage είναι Ε Π Ο Σ ! ! !
ειχε τυχει να δω το Rampage περισυ και θυμαμε πως ολα τα ‘‘αιτια’’ που οδηγησαν τον τυπα να κανει οτι εκανε, ηταν διανοητικα καθυστερημενα σαν ιδεα, οπως εν τελη και η ιδια η ταινια…οχι κακη, αλλα τρομακτικα ηλιθια, αν αυτο σημαινει κατι…
Ως Kevin Smith fan, με τις πρωτες του ταινιες φυσικα αλλα και με τα απιστευτα podcasts και q&a dvd που χει βγαλει, ειδα μια απο τις τοπ 5 αγαπημενες του ταινιες:
Τωρα μπορω να καταλαβω τι τον ενεπνευσε να δημιουργησει το Clerks.
Never gets old Οπως λεει το comment.
…κατόρθωσα και είδα το ‘‘Άβαταρ’’, απόψε…και πρέπει να πω, ότι δεν το περίμενα τόσο καλό:):!:
αρκετα καλη κωμωδια,περασε ευχαριστα η ωρα
σοβαρη ταινια σχετικα με εξαπλωση πανδημιας,ωστοσο δεν ειναι για ολους…
Η πιο πρόσφατη ταινία του Statham, με De Niro σε ελάχιστες σκηνές σαν αυτός που πρέπει να σωθεί, και τον Owen κάτι σαν αντίπαλο. Είχε δράση με λίγες καλές σκηνές, σενάριο που ενώ προσπαθεί να έχει βάθος τελικά φαίνεται απλό, και μάλλον χαραμίζονται και οι τρείς τους ενώ είναι γεννημένοι για μεγαλύτερα πράγματα. Προτιμούμε Transporter και Crank!
Ειδα Tucker & Dale vs Evil χτες,γαματη φαση,πολυ γελιο
^^
οποιος δεν εχει δει τακερ+ντεηλ να αφησει οτι κανει και να τσακιστει να το δει:!:
απλα
…έχει βγει σε dvd;:):!:
εγω απο video club το ειχα νοικιασει