Platoon.
Είδα το σφραγισμένα χείλη και μου άφησε ένα μεγάλο μπέρδεμα μπορώ να πω.
…'οπα:?..δεν ήξερα ότι βγήκε και τρίτο…αυτά τα Hostel είναι μια άρωστη εξάρτηση:):!:
το ειδα χτες το βραδυ,μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει ποτε!!!
aronofski αψογη σκηνοθεσια με σκηνες ανθολογιας πραγματικα!
portman αποκαλυψη!!!
κ φυσικα ατελειωτο ρησπεκτ για το vincent!
ME πρόλαβες…
Μετά άλλαξα…διάθεση και είδα το [B][COLOR=“Indigo”]Jeepers Creepers #2 [/COLOR][/B]πριν πεταχτώ στο An για την ποθητή συναυλία…
Πολύ καλή, με κάποιες πραγματικά φοβερές σκηνές! Αν και το τέλος αρκετά προβλεπόμενο, η ροή της ταινίας όμως είναι τόσο καλή που το παραβλέπεις.
Την είδα χθες
Φοβερη ταινια!!! γαματη σκηνοθεσια, διαλογοι ΜΟΝΟ ατακες και ενα σεναριο απο τα καλυτερα που εχουν γραφτει σε τετοιου ειδους ταινια
χτες
Απο τη περιγραφη περιμενα λιγο περισσοτερα πραματα(ισως περισσοτερο εμαβαθυνση στα περι Απαρτχαιντ)αλλα αρκετα καλη nonetheless.
post-apocalyptic ταινία δράσης/κωμωδία μεταφορά από γνωστό comic. Θύμισε Mad Max, όσοι λάτρεις θα γουστάρουν.
Ναι ρε Tank Girl!Την ειχα λιωσει αυτην την βιντεοκασετα πιτσιρικας!Αναμνησεις!
Ναι του 1995 είναι!
stick to the comic, η ταινια ειναι μεγαλη παπαρια
Re-Animator…
seven pounds…
αρκετα καλο…μελαγχολησαμε παλι
…το Body Double…πολύ καλό θρίλερ του Ντε Πάλμα:):!:
Mπά οκ μου φάνηκε, κι εγώ ποτέ δεν ήμουν των κόμιξ, ούτε κάν των X-Men…
Την πρότεινε κάποιος προχτές και είπα να τη δω κι εγώ λόγο κλίματος. Μου άρεσε και γενικά γουστάρω ταινίες με χιόνι.
Ωραίος stef…Πολύ καλή ταινία…Δες και το Blow Out, αν δεν το έχεις ήδη κάνει! Είναι του 1981 πριν το Scarface και το Body Double.
…δεν εχω δει αυτή την ταινία , αλλά τώρα στις γιορτές μάλλον θα το κάνω:):!:
πολύ καλό πολιτικό θρίλερ με φοβερό cast
ήταν να κυκλοφορήσει λίγο μετά την εκλογή Ομπάμα αλλά μπήκε στον πάγο γιατί ίσως δημιουργούσε περίεργους συνειρμούς
Το ΤΑΝΚ δεν μ άρεσε τότε -αδικούσε το στυλ του κόμικ…
Τώρα με την[B] επανάσταση των ψηφιακών εφέ[/B], είναι ευκαιρία για ένα reboot, να αποκατασταθεί φιλμικά το [I]Tank Girl…[/I]