Νέος ειδικευόμενος γιατρός διορίζεται σε δημόσιο νοσοκομείο και αρχίζει η περιπέτεια του στον μαγικό κόσμο της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα. Κωμικοτραγικές καταστάσεις που σύμφωνα με τους δημιουργούς βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά η ταινία μοιάζει λίγο σαν συρραφή επεισοδίων τηλεοπτικής σειράς αλλά η προσεγμένη σκηνοθεσία που χειρίζεται ωραία τις διάφορες τρελές καταστάσεις βγάζοντας με ωραίο τρόπο το χιούμορ (και όχι την φάρσα έχει σημασία) ανεβάζει πολύ την ταινία. Προσεγμένοι χαρακτήρες αλλά και πολύ καλές ερμηνείες από το ένα all star cast. Πολύ καλή ταινία.
[B]Χαρακτηρίστηκε ως το “Old Boy” της νέας 10ετίας και όχι μόνο λόγω ίδιου πρωταγωνιστή. Φέρνει λίγο σε “Seven”, αλλά εδώ ο μπάτσος δεν είναι φλώρος. Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον ψυχάκια δολοφόνο (Old Boy) και μπρουτάλε που τόσο αγαπάμε. Revenge is mine…Άψογο σε όλα του.[/B]
Εντάξει η ταινία απλά τα έσπασε. Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι όπως καμία ταινία από hollywood μεριά δεν θα τολμούσε να δείξει. Ίσως και να ταίριαζε στο thread με τα b movies αν και μπορεί να την αδικήσω αν την βάλω εκεί.
No no no! Πολύ καλά τα λες. Εκεί ανήκει η ταινία και σαφώς ο όρος b movie δεν είναι αρνητικός. Έχει να κάνει με concept, αφήγηση και πολλά άλλα. Η ταινία είναι ΕΠΟΣ!
Λοιπον ο [B]Tucker Max[/B] είναι μια ιδιαιτερη και πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση τσακαλακου.Το 2002 ξεκινησε ένα site στο οποιο ανα τακτα διαστηματα αναρτουσε ιστοριες με γκομενες /μεθυσια και γενικα μπουκοφσκικες καταστασεις που του τυχαιναν. Το 2006 κυκλοφορησε ένα βιβλιο με τιτλο [B]I hope they serve beer in hell[/B] το οποιο απ?το πουθενα σημειωσε επιτυχια και τελικα πουλησε και τα δικαιωματα για ταινια .Σε μια βολτα μου σε βιβλιοπωλειο το ειχα πετυχει,μου εκανε εντυπωση ο τιτλος,το τσιμπησα και το ξεκοκαλισα σ?ενα Σαββατοκυριακο.
Ο τυπος είναι Θεουλας απλα!Τα καφριλικια,οι καταστροφες,οι πιολες,τα γαμησια που περιγραφει απλα δεν υπαρχουν και δεν με ενδιαφερει καθολου αν συνεβησαν πραγματικα ή αν τα εβγαλε απτο μυαλο του!.Σε καποιες φασεις μου βγηκε ο καφες/μπυρα απ?την μυτη καθως το διαβαζα και γενικα δεν εχω ξαναγελασει τοσο με βιβλιο.Που θελω να καταληξω ?
Ότι η ταινια είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΠΑ μπροστα του!Μην κανετε καν τον κοπο!Απλα,καντε την χαρη στον εαυτο σας και ριξτε μια ματια στο site του οπου εχει αναρτησει μερικες απ?τις ιστοριες ή ψαξτε το βιβλιο.
Και μετα κλαψτε!!
εγω ειδα το [B]drive[/B]
πολύ καλό…οικονομία σε όλα, χωρίς υπερβολές και κλισέ, και μια λογική κομιξ λόγο της ροής των σκηνών και της εξέλιξης(ή ίσως ετσι το είδα εγώ)