Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

jiopas, κόψε κάτι, τα παραλές… ;p

thanx για τις προτάσεις, θα ψάξω μήπως βρω τίποτα.

Αν και μπήκε και στο thread των b movies γιατί νομίζω πως δικαιωματικά ανήκει εκεί είπα να το ποστάρω κι εδώ. Επιτέλους το είδα αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Περισσότερες “επικές” ατάκες ίσως; Μεγαλύτερα cultιλίκια; Δεν ξέρω…

‘’[B]La Piel Que Habito[/B]’’ του [B]Pedro Almodovar[/B]

=D>=D>=D>=D>

Μπραβο ρε [B]Almodovar[/B]!!!Aυτος ο ανθρωπος την τελευταια δεκαετια και συγκεκριμενα μετα το ‘’[B]Todo Sobre Mi Madre[/B]’’ κανει πραγματικα σπουδαιες ταινιες και η μια ειναι καλυτερη απο την αλλη,πραγματικα.Εδω μακρυα απο μελοδραματα και κωμωδιες με τραβεστι και πορνες,κανει ενα φορο τιμης στον [B]Hitchcock[/B],στα films noirs,στο horror genre,στο sci-fi,σε νερα δλδ απατητα γι αυτον μεχρι προ τινος.Ελα ομως που τα καταφερνει κι εδω περιφημα.Κλειστοφοβικο,αρρωστο,εντυπωσιακο,συκινητικο και συγκινησιακο film δοκιμαζει τα ορια του θεατη ,με το να δειχνει ποση αρρωστεια κρυβει το ανθρωπινο μυαλο και μεχρι που ειναι ικανο να οδηγησει τον ανθρωπο το παθος καθε μορφης.Σκηνοθεσια φοβερη,χαρακτηρες ακραιοι που ολοι κουβαλανε κατι αποκοσμο και σκοτεινο,μουσικη που πλαισιωνει την ταινια σχεδον καθ’ολη τη δυωρη διαρκεια της
και δημιουργει ατμοσφαιρα και εικονες μυστηριου και εντασης και ενα τελος,αναμενομενο λιγο πριν το δουμε,μη αναμενομενο ομως κατα τη διαρκεια της θεασης της ταινιας.Ακομη και ο [B]Antonio Banderas[/B] μπορει να παιξει και μαλιστα ανταποκρινεται καλα στο ρολο του και θεωρω οτι και αυτος ,αλλα και η [B]Penelope Cruz [/B]τα πανε καλυτερα σε ισπανοφωνους ρολους!Σιγουρα απο τις καλυτερες ταινιες της χρονιας,μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με την ατμοσφαιρα ,αλλα και τις σεναριακες ανατροπες και διακυμανσεις!!!

μερικα ηταν αηδιαστικα
αλλα σε καποια ειχε γελιο

Αρκετα καλη ταινια δρασης.

ΕΠΟΣ!!!

12 angry men.κλασσικη ταινια του Sidney Lumet. O Henry Fonda καταπληκτικος.η ταινια αναφερεται στο πολυ ευαισθητο θεμα της θανατικης ποινης.ενας ανηλικος που κακοποιούνταν απο τον πατερα του κατηγορειται για τη δολοφονια του.ολα τα στοιχεια ειναι εναντιον του και ενα σωμα 12 ενορκων καλειται να δωσει την τελικη ετυμηγορια.αρχικα οι 11 απο τους 12 ειναι υπερ της θανατικης ποινης του ανηλικου εκτος απο εναν ο οποιος εχει αμφιβολιες και καλει τους υπολοιπους ενορκους να εξετασουν το θεμα πιο διεξοδικα.σταδιακα προκυπτουν στοιχεια που δεν ειχαν αναφερθει στο δικαστηριο και το κατηγορητηριο ανατρεπεται…εξαιρετικη ταινια που αξιζει να βρισκεται στην ταινιοθηκη καθε σινεφιλ:)

Είδα αυτήν και εγώ για πρώτη φορά. Γενικά τον Bogart ποτέ δεν τον πήγα και τόσο, το όλο στύλ του με ψιλοχαλούσε αν και είμαι φαν του παλιού αμερικανικού σινεμά που γενικά υποστήριζε σε πολλές ταινίες αυτό το στυλ. Τούτη εδώ παίζει να είναι η καλύτερη ταινία του που έχω δει πάντως. Βασικά ότι γράφει ο αποπάνω που έκανα quote. Το όλο αστυνομικό περίβλημα μπορεί να είναι λιγάκι μπερδεμένο (αν και μοιάζει απλούστατο αν δεις το τέρμα μπερδεμένο Lady from Shanghai λίγες μέρες πριν όπως εγώ :stuck_out_tongue: ) αλλά γίνεται το ιδανικό περιβάλλον για ένα τρελό πιγκ πογκ με θανατηφόρες ατάκες να φεύγουν με μεγάλη ταχύτητα. Για ερμηνείες δεν το συζητάμε το δίδυμο Bacall Bogart δίνει ρέστα.

επίσης είδα και αυτή…

[B]Drive[/B]

…και χαίρομαι που πριν την δω δεν ήξερα και πολλά, βασικά δεν μπορούσα καν να θυμηθώ αν είχα δει το trailer. Στο πρώτο μισάωρο είχα βαρεθεί, οι μεγάλες παύσεις και τα μονόπλανα μου φάνηκαν λίγο τραβηγμένα και επιτηδευμένα ενώ το ρομαντικό στοιχείο όχι και τόσο ενδιαφέρον. Μετά όμως η τροπή που παίρνει η ταινία “αναβαθμίζει” πολύ και τους χαρακτήρες (τον κεντρικό χαρακτήρα βασικά) αλλά και σκηνοθετικά αρχίζει και ρέει πολύ καλύτερα. Το υπόλοιπο της ταινίας με άφησε καρφωμένο στην μικρή μου οθόνη σε τέτοιο βαθμό που ούτε κατάλαβα πότε περάσαν τα υπόλοιπα 70 λεπτά της ταινίας. Εξαιρετική!!

[B]edit[/B]: μόνο σε εμένα φάνηκε πολύ… michael mann η σκηνοθεσία;

…κιεγώ τον Άρχοντα είδα…πάλι…και πάλι το ευχαριστήθηκα:):!:

ταινιάρα!!! και το βιβλίο ακόμα καλύτερο!!!

ψάξε το παλιό!!! ήταν κλάσεις ανώτερο!!!

πολύ κατάθλιψη!!!

εγώ ξεκίνησα βόρειοι και νότιοι!!! all time classic!!!

εχω δει το παλιο/παλιος χαρτνκορ φαν + εχω παει και στο Λονδινο σε αποκλειστικη εκθεση των πλασματων του τεραστιου Ray Harryhausen\μμ/

το biutiful ειναι κολοσσιαια πιπα

Θερμομετρο εχεις σπιτι σου?Bαλε λιγο,μαλλον εχεις πυρετο!!!:smiley:

Προχθες κατι ελεγες για μισος μου προς ταινιες που δεν μου αρεσουν.Δεν αντιλεγω και πολυ,αλλα τελικα οταν δεν γουσταρουμε κατι,ολοι μας ψιλοακραιοι γινομαστε!!!:slight_smile:

+11
London Film Museum !

Έχει μια διαφορά, αυτός δεν έβγαλε μίσος αλλά περιφρόνηση.

Γρακχε,Νομικη εχεις τελειωσει η ασκεις το επαγγελμα ερασιτεχνικα?

Ερασιτεχνικά.

Πάλι σ’ έκανα να τσιτώσεις μωρέ;

Πας καλα ρε συ?Επειδη απανταω στο ιδιο χαβαλετζιδικο υφος,εσυ το παιρνεις οτι τσιτωσα?Με εχεις παρεξηγησει παντως,αληθεια.Σοβαρα τωρα,ο γραπτος λογος αυτο εχει,Δεν βλεπεις τον αλλο τι εκφρασεις παιρνει οταν απανταει.
Ειλικρινα σου απαντουσα και γελουσα.

Μέα κούλπα τότε.

Πάντως εγώ να ξέρεις δεν έχω πρόβλημα με αυτή τη συνήθειά σου να βγάζεις μίσος για διάφορες ταινίες με τα κείμενά σου, ίσα ίσα που το προτιμώ από ποστς τύπου “δε μ’ άρεσε καθόλου” - μα γιατί ρε φίλε αφού η ταινία είναι αυτό κι αυτό και έχει κι εκείνο και τ’ άλλο και το αποτέτοιο - “ε νταξ γούστα είν αυτά”.

Εκτός από όταν βγάζεις μίσος για ταινίες ή ηθοποιούς που αρέσουν σε μένα, φυσικά.
Τότε απλά ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.

Δεκτο.Το σινεμα και τη μουσικη τα λατρευω,οποτε οπως ενθουσιαζομαι και αποθεωνω κατι που με ξετρελαινει,ετσι κατακεραυνωνω ο,τι δεν μου αρεσει.Εννοω,οταν κατι για τα γουστα μου ειναι εντελως μαπα.
Το εχω ξαναπει οτι Tarantino και Rodriguez,για παραδειγμα, μισω για λογους που εχω αναλυσει πολλακις.
Επι τους θεματος,ενθουσιαστηκα χθες με το ‘’[B]The Skin I Live In[/B]’’ του [B]Almodovar.[/B]Ισως ο,τι καλυτερο ειδα φετος μεχρι στιγμης.
Πραγματικα εξαιρετικη ταινια!!!