Είδα τα δύο πρώτα από The Dollars Trilogy και έχω γουστάρει τη ζωή μου.Αύριο θα δούμε και το τελευταίο.
[SPOILER]Πάντα έλεγα να παρακολουθήσω western αλλά ποτέ δεν το έκανα μέχρι τώρα.Θα ψάξω και τα αντίστοιχα thread για προτάσεις[/SPOILER]
Είδα τα δύο πρώτα από The Dollars Trilogy και έχω γουστάρει τη ζωή μου.Αύριο θα δούμε και το τελευταίο.
[SPOILER]Πάντα έλεγα να παρακολουθήσω western αλλά ποτέ δεν το έκανα μέχρι τώρα.Θα ψάξω και τα αντίστοιχα thread για προτάσεις[/SPOILER]
οχι δα, μπορει να μην ειναι ταινιαρα αλλα οχι και μαλακια
το biutiful ειναι αψογα φτιαγμενο, στην πενα-σκηνη στο κλαμπ, αψογη-, εχει μαλλον την καλυτερη ερμηνεια του Μπαρδεμ αλλα το να βλεπω επι δυο ωρες μια τοσο φαταλιστικη αντιληψη για το συμπαν χωρις κανενα απολυτως νοημα με δυστυχια,μιζερια,καταθλιψη και συναισθηματικο εκβιασμο, ναι, πιπα ειναι, ταινια χωρις κανενα απολυτως νοημα υπαρξης περα απο πιθανη προβολη της σε επιδωξο αυτοχειρα που περιμενεις να κληρονομησεις λεφτα απο τη παρτη του…δεν νομιζω πως ειμαι ακραιος γενικα, αδιαφορος καλυτερα
βασικα το biutiful ειναι ταινιαρα και ολα αυτα που περιγραφεις υπαρχουν και στην αληθινη ζωη…
δεν ειναι επιστημονικη φαντασια!!
χμ, δεν νομιζω οτι εννοω οτι ειναι επιστημονικη φαντασια, το οτι ‘υπαρχουν στην πραγματικη ζωη’ δεν ειναι καν επιχειρημα, εγω παντως δεν βρηκα κανενα απολυτως νοημα… καλυτερα βλεπω Ξανθοπουλο- Παιδι του Λαου που εκει γελαω κιολας, παρα μια πεσιμιστικη μαλακια με απωτερο σκοπο το απολυτο τιποτα… εν ολιγης ιδια υλικα αλλα καμια σχεση με το εξαιρετικο 21 γραμμαρια του ιδιου…
το Rundskop σου αρεσε??
:dunno:
δεν τοχω δει…
anyway, καταλαβαινω οτι η γοητεια της θλιψης και της κακομοιριας ειναι μεγαλη και τα ορια μεταξυ της καλης ταινιας και της συναισθηματικα εκβιαστικης ‘κουφιας’ ταινιας ειναι πολλες φορες δισδιακριτα, αλλα τετοιες κουφιες φιλμικες ασκησεις πανω στη…μιζερια δεν μπορω να τις δω θετικα, ποσο μαλλον οτι ελεω και ελλειψης Αριαγα-ο σταθερος σεναριογραφος του Ινιαριτου που εδω τα σπασανε και εφυγε- η ταινια ειναι ακομα πιο αργοσυρτη και επαναλαμβανομενη…
τι να σου πω… μαλλον εγω δεν τα αναλυω τοσο πολυ τα πραγματα.
αλλωστε δεν ειμαι και κριτικος κινηματογραφου!!!
εμενα αυτη η ταινια με αγγιξε παντως!!
πολυ πλαστελινη
Τhe skin i live in.αρκετα καλο σεναριο.αθλια ερμηνεια του Banderas.πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως καποιοι με μονο κριτηριο την εξωτερικη τους εμφανιση γινονται ηθοποιοι:-k
Καλα αυτο ειναι μεγαλο θεμα.Αδιαφορησα προσωπικα για Banderas και απηλαυσα μια ταινια με τρομερη ατμοσφαιρα και μυστηριο!!!
κι εγω την ειδα στο σινεμα και δεν μαρεσε τοσο
δεν ταιριαζε πιστευω ο Μπαντερας σε αυτο τον ρολο
αν και ο Αλμοδοβαρ δεν μου αρεσει γενικα, εκτος απο λιγες ταινιες-οπως πχ το μιλα της-, λεω να δω το skin i live για το αρρωστο του θεματος που με ιντριγκαρει, μιας και ευτυχως δεν φαινεται να ειναι αλλη μια ταινια τυπου μελοδραμα-ειμαι αδερφη και δεν μπορω να το κρυψω-μαρθα βουρτση
Ενταξει ο πολεμος κηρυχθηκε κι επισημα.:lightsabre::lightsabre::lightsabre:.Casus Belli!!!:twisted::twisted::twisted:
Δεν γουσταρεις τυπους με εμμονες,Woody Allen και Almodovar!!!
Παντως σοβαρα τωρα το '‘The Skin I Live In’'ξεφευγει απο ο,τι εχει κανει στο παρελθον.Εχει ελαχιστη ως καθολου σχεση με τα παλιοτερα εργα του.
Ψησου και δεν θα χασεις.Εδω ειμαστε για να αποθεωσουμε παρεα!!!
κοιτα, στο Μιλα της θυμαμε που ειχα φτασει σε σημειο να δακρυσω στο σινεμα, ενω στο Volver εμεινα στην αιθουσα επειδη ηταν θερινος και δεν ειχα καπου πιο δροσερα να παω…
Οπωτε αν εχει μικρη σχεση με τον τυπικο υπερτιμημενο-καποτε ειχα διαβασει συγκριση του με Μπουνιουελ και εφριξα- Αλμοδοβαρ, θα το τσεκαρω…
υ.γ. και εχω εχω εμμονες:D
απλα οι δικεσ μου ειναι οι σωστες:razz:
Υοu think so!!!
Ελα ρε φιλε,παραδεξου τωρα οτι Rodriguez και Tarantino ειναι υπερτιμημενοι!!!
Εdit:Εν τω μεταξυ το ‘’[B]Volver[/B]’’ ειναι το μοναδικο απο τα τελευταια του που δεν εχω δει!!!
Δες '[B]‘Mala Educacion[/B]’'και θα με θυμηθεις παντως!!!
φιλε εχεις απολυτο δικιο.το pulp fiction ειναι η πιο υπερτιμημενη ταινια στην ιστορια του κινηματογραφου.επισης το inglorious basterds και το reservoir dogs ειναι σκουπιδια απο τα λιγα.το ιδιο ισχυει και για τον ροντριγκεζ,αν εξαιρεσεις το sin city
Ελα ρε φιλε,παραδεξου τωρα οτι Rodriguez και Tarantino ειναι υπερτιμημενοι!!!
o Rodriguez δεν ειναι επουδενι υπερτιμημενος… αν εξαιρεσεις κατι μαλακιαρες τυπου spy kids που οκ, ειναι ταινιες για πιτσιρικια, ο τυπος εχει βαλει απο τα πιο δυνατα λιθαρακια στον mex-ploitation μεξικανικο σινεμα, στα τελη των 80ς ενω ακομα και τωρα αμα στρωθει, γυριζει ταινιαρες τυπου sin city…περα τα mariachi,el desperado, from dusk till dawn που ειναι cult ταινιαρες…
δλδ για τον ταραντινο που οκ, δεν εχει καμια καλλιτεχνικη εμπνευση σε αυτο που κανει-πλην τις 2 πρωτες ταινιαρες του-, το καταλαβαινω και φαινεται, αλλα ο Rodriguez γτ???
Εγώ θα πιαστώ από την αναφορά σου στο Μπουνιουέλ και λέω να του ανοίξουμε κάνα θρεντ, μιας και πρόκειται για τον καλύτερο και πιο καινοτόμο σκηνοθέτη όλων των εποχών.
Τι λες;
Πειτε ποιος θα αναλαβει…
Μην κανουμε τρια.