Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

“I’ve Killed Before”, μια μαλακία που αγόρασα με 1 ευρώ σε βόλτα στο Μοναστηράκι. Ε, όπως είπα, μαλακία…

the rum diary
χρυση μετριοτητα προτιμηστε το βιβλιο
η ταινια εννοειτε πως βλεπετε ανετα αλλα ειχα προσδοκιες μετριος και ο Ντεπ
η Amber Heard ειναι για την χαζευεις η καλυτερη ξανθια που εχε εμφανιστει απο εποχες Σαρον Στοουν

…το Contagion είδα, και επειδή μού’χε κάνει εντύπωση που οι περρισότεροι εδώ το ψιλοθάψατε, μου φάνηκε απ’τα καλύτερα του Σόντεμπεργκ:):!:

παρα πολυ καλος ο χαρελσον και γενικοτερα οι ερμηνειες αλλα γενικοτερα δεν ειπε και τιποτα

Γαμησε το The Guard.

Είδα μερικές σκηνές από το [B]“Sleepy Hollow”[/B] που έδειχνε (χτες πια) η tv.
Είχα χρόνια πολλά να το δω και μου ξύπνησε αναμνήσεις.
Ωραία ταινιούλα με τη γνωστή σκοτεινή, παραμυθένια ατμόσφαιρα του Burton.

Θυμάμαι το είχα δει όταν είχε βγει το '99 στα Village στου Ρέντη που είχαν ανοίξει πρόσφατα τότε αν θυμάμαι καλά.
11 χρονώ σκατό τότε, μπήκα για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη αίθουσα.
Ήταν πραγματικά τεράστια και ολοκαίνουργια.
Πρέπει να ομολογήσω πως τα χρειάστηκα σε αρκετές σκηνές…:oops:
Είναι ακόμα κάπου βαθειά στη μνήμη μου ο ήχος του καλπάσματος του Ακέφαλου Καβαλάρη μέσα από τα εκκωφαντικά τότε για μένα ηχεία της αίθουσας.
Ήταν λες και πέρναγε από δίπλα μου με όλα αυτά σαράουντζ…

[I]http://www.youtube.com/watch?v=y-kFv_3dgd4[/I]

Είδα το Hangover το πρώτο, Γαλυφιανάκης FTW, γενικά συμπαθητικό πιο πάνω απ’το μέτριο, με λίγες στιγμές κλισέ. Αύριο και το δεύτερο…

Kαι το δεύτερο, άν και στο ίδιο μοτίβο, μου ταίριαζε περισσότερο γιατί αγαπάμε Ταϋλάνδη με όλα τα παρελκώμενα. Δέθηκα με τους χαρακτήρες ειδικά του Γαλυφιανάκη που μου μοιάζει, ελπίζω του χρόνου να βγεί και τρίτο στη Ρωσία. Μήπως έχει δεί κανείς και το Due Date να μου πεί άν αξίζει ?

‘’[B]Carnage[/B]’’ (2011) του [B]Roman Polanski[/B]

Tελικα οι μεγαλοι σκηνοθετες /καλλιτεχνες παραμενουν μεγαλοι κι ας περνουν τα χρονια…
Βασισμενος σε ενα θεατρικο εργο,ο [B]Polanski[/B] κανει μια ‘‘ταινια δωματιου’’ η οποια εξελισσεται μεσα σε τεσσερις τοιχους.Οι γονεις ενος παιδιου που εσπασε τα μουτρα ενος φιλου του,επισκεπτονται τους γονεις του αλλου παιδιου για να ζητησουν συγγνωμη.Απο εκει και περα εχουμε συζητησεις επι συζητησεων για αυτο το θεμα,αλλα και οχι μονο.Οι γονεις βγαζουν μεσα απο το διαλογο ολα τους τα απωθημενα απο το γαμο τους και την σκατοζωη που ζουνε κι αποκαλυπτουν το πραγματικο τους προσωπο που κρυβουν κατω απο το προσωπειο της ψευτικης ευγενιας και της υποκρισιας.Απιστευτοι διαλογοι,πολυ καλοι οι ηθοποιοι στους ρολους τους με αποκορυφωμα την ερμηνεια του[B] Christoph Waltz[/B],o oποιος απο τους τεσσερις μου αρεσε περισσοτερο και ενα σαρδωνιο/υποδοριο humour σε πολυ σωστες δοσεις.Θαυμαστη η κινηση των ηθοποιων μεσα στο χωρο υπο τις οδηγιες του [B]Polanski[/B] φυσικα,oπως και οι εκφρασεις που παιρνουν.Αποκορυφωμα η σκηνη με τον εμετο και το τι επακολουθει,αλλα μας εντυπωσιαζει επισης και το ποσο καταπιεσμενοι μπορει να ειμαστε απο τη σχεση μας και να πρεπει να δοθει μια αφορμη για να ξεμπουκωσει το μηχανημα και να πεφτουν αληθινες εξομολογησεις και αποκαλυψεις κατα ριπας!!!
Εξοχη ταινια,με για αλλη μια φορα φοβερη ατμοσφαιρα απο τον [B]Polanski[/B],την οποια στηνει σαν ενα απειλητικο συννεφο πανω απο τους ηθοποιους,κατι το οποιο αντιλαμβανεσαι απο την αρχη του εργου και περιμενεις να γινει το ξεσπασμα απο στιγμη σε στιγμη.

το due date οταν το χα δει στο σινεμα ειχα ριξει θυμαμαι αρκετο γελιο.ρομπερτ νταουνι τζουνιορ και ζακ εκαναν φοβερο διδυμο.

Εντωμεταξύ για το carnage διάβασα σχόλια του τύπου “εντάξει μωρέ, έτοιμο θεατρικό σενάριο και καλούς ηθοποιούς είχε, καλό θα έβγαινε”. Προφανώς αυτά είναι τα δυνατά στοιχεία της ταινίας, αλλά νομίζω ότι υποτιμάμε τον ρόλο και την ματιά του εκάστοτε σκηνοθέτη που όπως πολύ σωστά λέει ο jiopas στήνει αριστουργηματικά αυτήν την κλιμακούμενη ένταση στην ταινία

Ο Εϊς φτάνει στο Λας Βέγκας για να διευθύνει ένα καζίνο για λογαριασμό της Μαφίας.Η σχέση του, όμως, με το στενό του φίλο Νίκι θα δοκιμαστεί όταν ανάμεσά τους θα μπει η Τζίντζερ… Συγκλονιστική ταινία του Μάρτιν Σκορτζέζε για την οποία η Σάρον Στόουν προτάθηκε για το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

το carnage εχει βγει σε καλη ποιοτητα;;
γιατι τις προαλλες που “αγορασα” ενα R5 ο ηχος ηταν λιγο γτπ

χαιρομαι που αρεσε και σε αλλους, τα ειχα γραψει και γω εδω
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1286554#post1286554

και πραγματικα, σε τετοιου ειδους ταινιες μπορει ευκολα να δει κανεις το ποσο σημαντικος ειναι ο σκηνοθετης και τι ρολο βαραει, αφου θα μπορουσε ανετα να καταληξει κατι βαρετο ενα ελειπε αυτη η Πολανσκικη κλιμακουμενης αγωνιας σκηνοθεσια…

χτες ειδα

εχεις αρχικα ενα βιβλιο-πονημα του Χαντερ (Φοβος και παρανοια στο Λας Βεγκας) Toμσον, αυτοβιογραφικο και παλι…Εχεις τον Ντεπ που παιζει ξανα τον Τομσον…τελος-και πιο σημαντικο απ’ολα για μενα- εχεις στη σκηνοθεσια τον Bruce Robinson, εναν τυπο που η μυθολογια γυρω απο το ονομα του εχει περασει σε αλλα επιπεδα για οποιον τον εχει ψαξει, εχοντας σκηνοθετησει μονο 4 ταινιες και η πρωτη απο αυτες ειναι το μυθικο πλεον Withnail and I, προσωπικα μιλωντας μια απο τις 10 καλυτερες ταινιες που εδωσε στον 20ο αιωνα η Αγγλια…

ε να μην εχεις καποιες απαιτησεις? Εστω οχι πολλες-γιατι πανε κοντα 20 χρονια που ειχε να γυρισει ταινια- αλλα οκ, καποιες λεμε…

Δυστυχως η ταινια παιζει safe, σε σημεια μοναχα παει να αγγιξει την παρανοια του Fear and loathing ή την κωμικο-τραγικη παρακμη του Withnail αλλα ουτε καν…ειναι μια μετριοτατη χολυγουντιανη safe κωμωδια οπου κατα την διαρκεια της μοιαζει ολο και περισσοτερο με μια πελωρια χαμενη ευκαιρια…

Ο Ντεπ δεν ειναι τραγικος οπως στο Tourist αλλα ουτε και αψογος-δεν τον βοηθα το σεναριο-, απλα παιζει στο χαλαρο, ο Ριμπισι ειναι θεος, ο Εκχαρτ και ο Τζεκινς κομπλε, η Αμπερ Χαρτ οτι πιο καυλωτικο εχω δει σε ξανθια εδω και πανω απο δεκαετια ενω ο Ρισπολι η αποκαλυψη του εργου…

Αλλα το σεναριο μπαζει απο παντου, προσπαθει να ειναι και στο πνευμα του Τομσον και στο υφος αμερικανικης τυπικης κωμωδιας και δεν ειναι εν τελη τιποτα απο τα δυο, ενω και ο Ρομπινσον σαν να εχει βαλει καποιον της σειρας να σκηνοθετει και αυτος να καθετε να δινει οδηγιες…

Για τα στανταρς των δημιουργων, κακο…σαν ταινια για οποιον δεν γνωριζει, μετρια με τις στιγμες της, βλεπετε ανωδυνα-τουλαχιστον δεν μπορω να πω οτι βαρεθηκα…αλλα κριμα εν τελη…

Οχι, φθηνη αντιγραφη του

Αν εισαι νεαρος και δεν το εχεις δει, τοτε ευκαιρια ειναι :wink:

κλαιω με το αποπανω…και εχω να το δω πραγματικα παρα πολλα χρονια

Ψάχνω να το βρώ να το κατεβάσω αλλά όλα τα λίνκια είναι νεκρά. Η ΣΩΠΑ/ΠΙΠΑ γάμησε το διαδίκτυο, μείναμε με τη ψωλή στο χέρι γαμώ τη παναγία τους.

Εχεις pm :wink: