Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Εγώ φταίω που κάθομαι και βλέπω τέτοιες μαλακίες. Κάτι σαν την “Προφητεία” σε έκδοση Β’… μάλλον Γ’ διαλογής.

Αποφασισμένος να κατακτήσει την υψηλή κοινωνία, ένας νεαρός δάσκαλος του τένις παντρεύεται την κόρη ενός πλούσιου αριστοκράτη αλλά παράλληλα υποκύπτει στη γοητεία μιας άλλης γυναίκας… Το μονο που αξιζε απο την ταινια κατα την γνωμη μου ειναι η Σκαρλετ Γιοχανσον :roll:

Overrated Johanson ! E τοπα .
φλαααμε

contagion

kai
the double

νταξ και νταξ αντιστοιχα…τπτ ιδιαιτερο

…το Contagion δεν το λες κακό, απλά απ΄αυτό το κάστινγκ και τον σκηνοθέτη, περίμενα κάτι ακόμα καλύτερο:):!:

χθες

γαμησε

ταινιάρα μεταφορά από γνωστό βιβλίο, που μας δείχνει απ’τη πλευρά της μητέρας πώς είναι να μεγαλώνεις έναν κοινωνικά απροσάρμοστο/επικίνδυνο ψυχοπαθή, ανίκανη να τον βοηθήσεις να ξεφύγει απ’το δρόμο του κακού. Το δράμα/θρίλερ αυτό ίσως θυμίσει λίγο το γνωστό The Omen μα είναι πολύ πιο ρεαλιστικό κι ανθρώπινο!

‘’[B]Stir Of Echoes[/B]’’(1999) του [B]David Koepp[/B]

Στα πλαισια του αφιερωματος και μια ταινια καθολου αστυνομικη βεβαια,αλλα με mystery/thriller/horror στοιχεια και αναφορες σε ταινιες οπως το ‘’[B]Dead Zone[/B]’’ ας πουμε!!!
Το θριλερακι αυτο ,που μαλλον ολοι σας εχετε δει,πλην εμου που μολις ειδα,ειναι συμπαθεστατο ως πολυ καλο.Αν και τον [B]Kevin Bacon[/B] δεν τον ειχα για τετοιυς ρολους,μια χαρα τα βγαζει περα.Δυο λογακια τωρα για την υποθεση…
Ο [B]Βacon[/B] μετα απο εναν υπνωτισμο ανακαλυπτει οτι εχει ενα χαρισμα(?) να βλεπει καποια μελλοντικα/παρελθοντικα πραγματα,ιδιον που εχει και ο γιος του.Κλασσικα μετα μπλεκουν πραγματα και καταστασεις και μεσα απο μια γρηγορη σκηνοθεσια και καποιες σεναριακες συμβατικοτητες,διοτι αναλογης θεματολογιας ταινιες εχουμε ξαναδει,αν μη τι αλλο,βλεπουμε ενα εργο μιαμισης πολυ ευχαριστης και τυλιγμενης σε μυστηριο,μεταφυσικα τερτιπια κι αγωνια ωρας!!!
Αυτο που λιγο μου ξενισε ειναι η μη επαρκως ανεπτυγμενη σχεση μεταξυ πατερα και γιου,που ουσιαστικα εχουν το ιδιο χαρακτηριστικο,αλλα δεν βλεπουμε πολλες κοινες επαφες…Επισης σε σημεια βλεπουμε μια επιτηδευση του μυστηριου,οπου λες ‘‘αντε ρε εξηγησε μας τι γινεται’’,αλλα οσο αυτο δεν γινεται,τοσο τσατιζεσαι και γουσταρεις συναμα!!!Να μην πολυλογω,η ταινια,αν και την περιμενα λιγοτερο mainstream και καπως πιο ανεξαρτητη,ειναι καλη και την προτεινω σε οσους fans του ειδους δεν την εχουν δει ακομη!!!

Σφαγες,κομμενα κεφαλια,και πολυ αιμα.Καλη φαση 8)

[B]The Philadelphia Story[/B]

Ρομαντική κομεντί του '40 που δεν έχει καμιά σχέση με τις ταινίες της Μεγκ Ραιν και Σαντρα Μπουλοκ. Με τους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές Cary Grant, στο ρόλο του πρώην συζύγου που προσπαθεί να σαμποτάρει τον γάμο της πρώην του, Katharine Hepburn στο ρόλο της πρώην που λέγαμε που ετοιμάζει καινούργιο γάμο και James Steward στο ρόλο κρυφού ρεπόρτερ που αναγκάζεται να γράψει ένα άρθρο σχετικά με τον γάμο για σκανδαλοθηρική εφημερίδα από τον εκδότη του, η ταινία είναι πραγματική απόλαυση και μια “μονομαχία” διαλόγων μεταξύ των πρωταγωνιστών με αποκορύφωμα την απίστευτη σκηνή λίγο πριν το τέλος στην αυλή μεταξύ James Steward και Katharine Hepburn.

Πριν λιγο ειδα και αυτο.Αρκετα καλη ταινιουλα δρασης!!!

Μπορω να το βλεπω, απλα για παντα!

αμα βρεις σε παρομοια εικονακαι την σκηνη στο τελος που καρφωνει τον σωληνα στον αλλον εισαι θεος.!!

dεν βρισκω ρε πουστη μ

[SPOILER][/SPOILER]

η εικονα και μονο γαμει!! Αρνι!!!

σημερα το μεσημερι

χαχα και εγω σε Arnold mode ειμαι
χθες ειδα το 3 στην tv και σήμερα ειπα να θυμηθώ 1,2… yea

I know now why you cry, but it’s something I can never do

:’) το παλιόπαιδο…

http://www.imdb.com/title/tt1226753/ παρα πολυ καλο

Δεν ξέρω αν το έχει δει κάποιος αλλά εγώ βαρέθηκα σε πολλά σημεία. Αρκετά επιτηδευμένο θριλεράκι με τύπο που για να κερδίσει το ίδιο μισθωτήριο το διαμέρισμα που είχε η γιαγιά του που πέθανε πρέπει να μείνει έγκλειστος για δύο εβδομάδες μέσα στο διαμέρισμα και γυρνάνε τα μυαλά του.

Σαββατο πρωι λοιπον δεν πηγα δουλεια ,λεω ας αραξω ν αδω καμια ταινιουλα!!!
Ξεκιναω λοιπον με αυτη:

ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ!!!Με ειχε αρεσει πολυ το ενα,που επαιζε ο χεστον,λεω να του δωσω μια ευκαιρια.Τζαμπα!!!
Ευτυχως η δευτερη ταινια εσωσε το πρωινο:
[B]La habitacion de fermat[/B]

Παρα πολυ καλη!ισπανικη!

[SPOILER]Εχει καποια κοινα με τον κυβο,αλλα εχει αλλη οπτικη,μαθηματικη!Θριλερακι χωρις σταγονα αιματος.Ασε που θα κανω και τον εξυπνο στην παρεα με τα αινιγματα![/SPOILER]