Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Καλα η σκηνη με το αυγο τα σπαει!
[I]You know, some religions think that the egg is the symbol of the soul, did you know that? [/I]

[SPOILER][/SPOILER]

Eιμουν ετοιμος να την αναφερω αυτη τη σκηνη !!! +111

ωραιο το Carnage, απορω με κατι κριτικες που ειχα διαβασει σε διαφορα σαιτ κι το κραζανε. Μονο το τελος δε μου αρεσε γιατι ηταν λιγο αποτομο.

Εμένα δε μου άρεσε το Carnage, τι κι άν ήταν του Polanski, μέσα σε ένα δωμάτιο όλη την ώρα, κούραση πολλή…

Ήτανε να δώ το Teknolust σήμερα αλλά δεν υπάρχουν subs, οπότε έκατσα με το ζόρι και είδα αυτό καθυστερημένα (το έχω κατεβάσει εδώ και κανά μήνα). Με αρκετές παύσεις στην αρχή και μία φορά να κοντεύω να το κλείσω απ’τη βαρεμάρα, μπορώ να πώ ότι ενώ ήταν καλογυρισμένο κι αξιόλογο, δυστυχώς δεν είχε αρκετή δράση να κρατήσει το ενδιαφέρον μου. 3 μόνο πυροβολισμοί, 2 ώρες κι όλας με σενάριο που προσπαθεί να σου δώσει να καταλάβεις τι παίζει, έναν Γκάρυ Όλντμαν πολύ καλό αλλά με γυαλιά του 80, προτιμώ τον Τζέημς Μπόντ καλύτερα. Not my cup of tea.

βγηκαν και στο διαδρομο του ασανσερ ε

ναι, προφανως ο αριθμος των πυροβολισμων ειναι σημαντικος παραγοντας ποιοτητας…προτεινω Expendables, εκει ειχε κοντα στους 78.900.430

Δεν έχει σημασία man, έχω δεί τόσα και τόσα άλλα που δεν έχουν δράση, και δράματα και λοιπά. Απλά το συγκεκριμένο δε με ξετρέλανε τόσο όσο λέγατε (κάποιος νομίζω το έβγαλε και καλύτερη ταινία του 2011, ενώ το Drive γαμούσε περισσότερο). Άμα γράψεις review γι’αυτό το μήνα πάντως, γράψε για το Tyrannosaur ή όποιο άλλο καλύτερο…

πάντως κι εγώ ξεκίνησα με τα φόντα να δω πιστολίδια και κυνηγητά, αλλά παίζει αλλού μπάλα-δεν εννοώ κάπου καλύτερα ή κάπου χειρότερα, απλά αλλού. είναι όπως πρέπει να είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ. έχει πλοκή, έχει δόλο, έχει πολιτική και γενικά τέτοια παιχνίδια. σ’ αυτό ήταν άριστη. στο να σ’ εντυπωσιάσει με μια ανατροπή ή κάποια φιγούρα κάποιου με καραμπίνα ήταν απλά από άλλο χωράφι, μη συζητήσιμο εν τέλει. απλά ο τύπος ήταν ένα μυαλό και είχε ενάν κόμπο να λύσει. με ψήνει να πάω και στο σινεμά να την δω.
γενικότερα, θα έπρεπε να κρίνουμε σαν καλές και κακές τις ταινίες λαμβάνοντας υπόψη κάποιες συνθήκες. έχουν κάποιους στόχους οι σκηνοθέτες και κάποια μέσα/διάθεση που λίγο πολύ φαίνονται για να αναδείξουν τους στόχους αυτούς. αυτά θα έπρεπε να μας απασχολούν, όχι ότι το πώς θα κάναμε φύλλο και φτερό ένα σενάριο εμείς. εγώ προσωπικά με αυτή τη λογική απολαμβάνω περισσότερο ταινίες. το τι με/μας εξιτάρει είναι άλλο θέμα. ελπίζω να μ’ εννοείτε.
κουβέντα να γίνεται όμως, δε θέλω ν’ αποδείξω πως έχω δίκιο ξερωγω.
υ.γ. από πού κι ως πού πρώτο όνομα ο hardy στην αφίσα?!?!

Wretch χαίρομαι που με συμπληρώνεις γιατί πραγματικά βαριέμαι να γράφω και να εξηγώ γιατί έχω απλά διαφορετική γνώμη. Γνώμες υπάρχουν πολλές, μάθετε να τις δέχεστε, μη περιμένετε να συμφωνούν όλοι μαζί σας αναγκαστικά. Το συγκεκριμένο εργάκι τώρα, ήταν καλογυρισμένο όπως είπα, και με σπουδαίους ηθοποιούς, αλλά γενικά δεν υπήρχε ένα μήνυμα ρε παιδί μου, να σου αφήσει κάτι. Άν και τα κατασκοπευτικά/μυστηρίου δεν είναι τόσο του γούστου μου. Δε ξέρω γιατί μπήκε ο Hardy πρώτος, ίσως επειδή ήταν ο πιο νέος, ίσως επειδή ο ρόλος του δε ξεχώρισε τόσο, πάντως αποκλείεται επειδή θα παίξει και στο Batman.

καταφερα να το δω ολοκληρο μετα απο 4 (!!!) αποτυχημενες προσπαθειες το εργακι γιατι ολο με επαιρνε ο υπνος κ η γνωμη μου κ μενα ειναι οτι πολυς ντορος για το τιποτα

μιλαμε για επιχειρηματα, οχι μαλακιες!

Δε μπορω να σας καταλαβω.
Τη θεωρω απο τις καλυτερες ταινιες της χρονιας, τοπ3.

καλα το οτι ειναι σε ενα δωματιο δε σημαινει οτι ειναι και κουραστικο
και το 12 angry men και το Rope σ ενα δωματιο ειναι γυρισμενα αλλα ειναι αριστουργηματα

τεσπα καθενας με τα γουστα του

‘’[B]Foul Play[/B]’’ 1978 του[B] Colin Higgins[/B]

Yπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα καθομουν να δω ταινια στην οποια παιζει ο [B]Chevy Chase/B.Λιγο ομως το οτι η ταινια ηταν γυρισμενη στα 70’s(αγαπημενη μου δεκαετια σε μουσικη/σινεμα),λιγο οτι οτι επαιζε η συμπαθητικη [B]Goldie Hawn[/B],λιγο το οτι διαβασα οτι η ταινια ηταν κατι σαν homage στον [B]Hitchcock[/B],με εκαναν να τη δοκιμασω και πραγματικα δεν το μετανοιωσα.Ενταξει δεν ειναι και η πιο πρωτοτυπη ταινια,αλλα ειναι πολυ διασκεδαστικη.Ειναι ενα crime/mystery thriller με καποιες πολυ καλες σκηνοθετικες στιγμες,κυριως στο τελευταιο 15λεπτο το οποιο θυμιζει πολυ [B]Hitchcock[/B] και καποια κωμικα στοιχεια,λογω cast φανταζομαι,τα οποια θα προτιμουσα να ελειπαν,καθ’οτι αναγκαζουν την ταινια να πλατιασει και να αποπροσανατολιστει.Η υποθεση της ομως και ο γοργος ρυθμος της ειναι στα συν της κι αν θελετε ενα ωραιο/ευχαριστο δυωρο με κυνηγητα με αυτοκινητα,απαγωγες,δολοφονιες και κλιμακουμενη ενταση,δωστε της μια ευκαιρια.
Η ταινια ειναι σκηνοθετικο ντεμπουτο του [B]Colin Higgins[/B],σεναριογραφου της αναλογου υφους crime κωμωδιας,’’[B]Silver Streak[/B]’’,με [B]Gene Wilder[/B] και [B]Richard Pryor[/B].

Και για μενα ειναι απτις καλυτερες που ειδα φετος.Μου αρεσε ο αργος ρυθμος,ερμηνειαρα απο Oldman πολυ καλο στορυ και γαματη σκηνοθεσια,τι αλλο να ζητησεις?

Οσο για τους πυροβολισμους φταναν αυτοι οι 3-4.Λες και στη πραγματικοτητα διαλυονται 2-3 πολεις σε καθε πρακτορικη αποστολη…

Πρεπει να τη δω κι εγω καποια στιγμη,εχει βγει σε καλη ποιοτητα στα τορρεντς?

αμέ, και blu ray, χαμός. δες και μόνος σου σε κάποιο site. και με (σχεδόν) 4000 διαμοιραστές. μην κοιτάς που στο ελληνικό σινεμα έκανε αιώνες να έρθει, λογικά θέλουν να πιάσουν κανά εισιτήριο παραπάνω με την πρόφαση των οσκαρ.

#-o#-o πες μου οτι κανεις πλακα

…για να τους δείς να τσακώνονται και η μία να ξερνάει, ο άλλος να πετά το κινητό του μέστο βάζο, και λοιπά κωμικοτραγικά ? Ε συγνώμη προτιμώ The Sunset Limited, που είναι επίσης μέσα σε ένα δωμάτιο, κουραστικό μέν αλλά οι διάλογοι βγάζουν απείρως περισσότερο νόημα κι έχουν πιο πολύ σημασία και ουσία!

η αποθέωση του rock ‘n’ roll! με ένα εκπληκτικό καστ Kate Hudson,Frances McDormand,Patrick Fugit,Philip Seymour Hoffman,Zooey Deschanel…
απρόβλεπτη,με ωραίους διαλόγους και στιγμές γέλιου!

μια ταινία που κάθε ροκ-μέταλ φαν πρέπει να δει…

η ταινία είναι αυτοβιογραφική,βασίζεται στην εμπειρία του Cameron Crowe όταν ακολούθησε τους Led Zeppelin:metal::metal:

Εσυ πες μου οτι κανεις πλακα!!!