Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

o ανθρωπος απλα επαιξε στο National Lampoon.-

πες μου οτι γελας [U]μονο[/U] με Woody Allen και εκει νταξ, θα παω πασο
(καμια ελπιδα σωτηριας δλδ)

ουφ.και νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος.
jiopas. behave

Φυσικα,τα εχουμε πει αυτα,μην τα ξαναλεμε.:slight_smile:
Παντως το ‘‘Foul Play’’ ειναι ωραιο,δεν ξερω να το εχεις δει,αλλα ο τυπος ειναι πραγματικα για κλαματαΗ τελευταια σεκανς στην Οπερα,ειναι φοβερη πραγματικα

Παιδια,εγω με [B]Dan [/B][B]Akroyd[/B],[B]Chevy [/B][B]Chase [/B]κλπ δεν γελαω,απλα στριβω μακρυα.Γουστα ειναι αυτα…

Γαλλικός κινηματογράφος my ass…

δεν απορω πλεον για τιποτα…
Θα εχει πλακα να κανουμε ενα τοπικ με τους αγαπημενους μας κωμικους κτλ, εχει να πεσει πολυ γελιο…

Ειπαμε το ‘‘Possession’’ η το λατρευεις η το μισεις.Εγω φυσικα το λατρευω!!!

Νομιζω υπαρχει τετοιο thread.Θα κανω search να το βρω…Αναμενε εξελιξεις…

Edit:To βρηκα
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5970&page=17

Πραγματικά όμως, δε νομίζω πως μπορεί να υπάρξει μέση οδός. Εγώ όπως κατάλαβες δεν το πάλεψα καθόλου…:stuck_out_tongue:

εμενα ο αγαπημενος μου κωμικος ειναι ο Σιγκαλ :stuck_out_tongue:

ενταξει δν μπορεις να πεις, ημουν πειστικος, εξαλλου 4 φορες την ξαναρχισα:lol:

τεσπα για’σενα κ λογω του γαματου αβαταρ σου θα χαραμισω λιγο ακομη απο τον πολυτιμο χρονο μου για το ταινιακι! …πολυ βαρετο, μπερδεμενη πλοκη που εμενα μου εκατσε οχι εξυπνη αλλα δηθεν, σα να το γυρισαν σε κανονικη ροη κ μετα εκαναν μονταζ τις σκηνες με τυχαιο τροπο, ή μαλλον ατυχο τροπο…κ με μηνυμα/ουσια καθολου πρωτοτυπο, δν θα μπω σε λεπτομερειες μη κανω κ σποιλερ στο αριστουργηματικο σεναριο χαχα…φτανουν αυτα ή να πω κ αλλα? στα θετικα οι οκ ερμηνειες κ η σκηνοθεσια αλλα δυστυχως αυτα δν εφτασαν για μενα…

λιγα λογια για το Possession, τρομερη ερμηνεια η Ιζαμπελλαρα!

παιδια, μιλαμε για ενα [U]κατασκοπευτικο θριλερ[/U], για ποια μηνυματα/ουσιες λετε?

πως γινεται να ειναι στα θετικα η σκηνοθεσια και απο την αλλη να φανταζει βαρετο ή μπερδεμενο?

ποια εξυπνη και ποια δηθεν, μια κατασκοπευτικη ιστορια ειναι, οχι το 8 1/2!

γενικοτερα, και αυτο παει στον Voider κυριως που ζωγραφιζει στα σχολια του, ΤΙ ταινια περιμενατε να δειτε??

απο τη πλευρα μου μηνυμα/ουσια εννοω το σεναριο, το περιεχομενο του, που κ πως το παει, τι θελει να μας πει κλπ…ε τπτ πρωτοτυπο ή που να με κανει να πω εστω μια φορα wtf? σκηνοθεσια απλα οκ, κ εννοειται αλλο σκηνοθεσια αλλο σεναριο/λποκη που σχολιασα…τεσπα γουστα παντα, καλη συνεχεια στην κουβεντα!:bye:

To σεναριο για μενα ηταν τελειο. Η εναλλαγη στο χρονο και στα σκηνικα ηταν πλεγμενη τελεια. Γιαυτο και ειναι υποψηφιο για Οσκαρ.

Σίγουρα δεν είναι ταινία για όλους. Είναι αργή και μοιάζει με ένα κουβάρι που θέλει ξετύλιγμα. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος, πάει την έχασες την ταινία και θα πρέπει να την ξαναδείς. Αυτά σίγουρα δεν θα αρέσουν σε πολλούς.
Από εκεί και πέρα, μιλάμε για αριστουργηματική σκηνοθεσία, αριστουργηματικό σενάριο, καταπληκτικές ερμηνείες και εν τέλει μια από τις καλύτερες ταινίες της προηγούμενης χρονιάς.
Ο ορισμός του κατασκοπευτικού θρίλερ.

στο χορορ νομιζω ειχε προταθει και προκειται για μια αρκετα καλη ταινια! αρκετα καλος και ο μπειλ (2η καλη ερμηνεια του μαζι με το american psycho) και γενικα πολυ δυνατη ταινια. φοβομουν οτι στο τελος θα μου τα χαλασει (οτι δεν θα γινει τπτ το ιδιαιτερο) ομως το τελος ηταν πολυ καλο και καθολου προβλεψιμο…!

ποσο γαμαει το mothman prophecies ρε πστη μου
το χω δει τοσες φορες και παλι σημερα με ανατριχιασε
φοβερη ταινια, μεχρι και ο Γκιρ μοιαζει συμπαθητικος

Δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε φίλε μου, απλά διαφωνούμε σε μία ταινία, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου (θα μπορούσε να είναι και γκόμενα ακόμα χειρότερα). Εξάλλου το είπα πως εγώ δεν είμαι τόσο των κατασκοπευτικών/μυστηρίου, παρόλο που έχω δεί τόσες αργές, και δράματα, και ρομαντικές, κι ότι άλλο χωρίς καθόλου δράση κλπ. Επίσης μπορεί να έχεις μία ιστορία η οποία στη πράξη να μην γίνεται κατανοητή, ή να μην την γυρίσουν όπως πρέπει, κι έτσι η ταινία να μην αποδίδει όπως θέλαν και να πατώσει. Αυτή άν και ήταν κάλογυρισμένη και οκ, κάπου δε κράτησε το ενδιαφέρον μου. Είπε και ο/η Wretch πως δεν είχε ανατροπές, τίποτα εντυπωσιακό. Θα συμφωνίσω πάντως και με τη τελευταία σου πρόταση, συχνά βλέπω μία ταινία και περιμένω επειδή διάβασα πολλά καλά λόγια (κι εδώ που είχατε πεί διάφορα) να μου αρέσει κι εμένα, ξεχνώντας ότι δεν έχουμε όλοι ίδιο γούστο. Περίμενα να μοιάζει περισσότερο σε Τζέημς Μπόντ ή The Bourne που για κάποιο λόγο βλέπονται ευχάριστα.

Κι επειδή χτές αναφέρθηκα στο Tyrannosaur, κρίμα που δε το είδα νωρίτερα να το προσθέσω στα καλύτερα του 2011.

Είναι δράμα με τον Peter Mullan σε ρόλο οξύθυμου μοναχικού αλκοολικού που βρίζει συνέχεια κι έχει επιθετική συμπεριφορά. Απελπισμένος και με απρόοπτο τρόπο καταλήγει να αλλάξει κάπως αυτή του τη πορεία (δε λέω περισσότερα για να μη σας τη χαλάσω). Ρεαλιστική ταινία, θύμισε το Snowtown για κάποιο λόγο…

φοβερη ταινια,δε το περιμενα να μαρεσει τοσο…

απιστευτο καστ,ακομα και οι δευτεροι και τριτοι ρολοι ειναι σαν να πρωταγωνιστουν,απιστευτο σεναριο-διαλογοι και η ταινια κινειται μακρια απο οποιαδηποτε κλισε θα μπορουσε να χει μια αστυνομικη ταινια θριλλερ

Εξαιρετική ταινία.
Λιτή κι απέρριτη σκηνοθεσία που καλλιεργεί μια υποβόσκουσα ένταση ακόμα και όταν δεν υπάρχει on-screen, καλογραμμένο σενάριο αν και έχει τις ευκολίες του και κλισέ του, εκπληκτικές ερμηνείες και από τους 2 πρωταγωνιστές (ειδικά από την Ολίβια Κόλμαν), 2-3 μεγαλειώδεις σκηνές (όπως η μοναδική αποτύπωση χαράς και ευτυχίας στην κηδεία) και πολύ καλό, λυτρωτικό φινάλε με την κομματάρα [U][B]“We were wasted”[/B][/U] των Leisure Society να προκαλεί ανατριχίλες.
Λίγο πιο προσεγμένο σενάριο να είχε και θα μιλάγαμε για μια από τις πιο κρίσιμες ταινίες των τελευταίων χρόνων.