…όντως, απ’τις καλύτερες στο είδος της:):!:
πάνω σ’ αυτό πάντως, να αναφέρω απλά πως δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια ταινία κατασκοπευτική, ειδικά αν κερδίζει από αλλού(που η συγκεκριμένη αυτό κάνει). δεν χρειάζεται να περιμένουμε ανατροπές. έχει καταντήσει κι εύκολη λύση για σίγουρη επιτυχία και μπορώ να πω ότι μου δίνει την εντύπωση πως πάνε να σώσουν κατασκοπευτικά/αστυνομικά/θριλερατα σενάρια που δεν έχουν έμπνευση και πλοκή. κάτι τέτοιο ταιριάζει σε ταινίες με ένταση όπως οι αστυνομικές ή σε εντελώς mindfuck. θέλω να πω, σου δείχνει από την άρχη(ή τουλάχιστον το υποψιάζεσαι στη μέση)πως πάει να ξετυλίξει κουβάρι και όχι να σε τσιτώσει. άλλη φάση, άλλα κριτήρια. έτσι το βλέπω.
δυνατοτατη και με πολυ καλες ερμηνειες!
ειδα το Ides of March σημερα,αρκετα καλο
Την ειχα δει μια φορα πριν απο πολλα χρονια και την ξαναειδα παλι σημερα.Τρομερη ταινια παιδια.
μια λέξη (ουσιώδης): [B]ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ[/B]
[B]Sleuth (1972)[/B]
Αριστούργημα από τα λίγα και ο λόγος που μου αρέσει να βλέπω ταινίες με Άγγλους ηθοποιούς! 'Ενα άρρωστο παιχνίδι που καταλήγει σε φιάσκο για τον άνθρωπο που το ξεκίνησε. Ή τελικά μήπως όχι; Ε; Μήπως την πάτησαν και οι 2; Μήπως και οι δύο το επιδίωξαν;
Απίστευτη ταινιάρα…
Δεν σου τα’λεγα???
Ελπίζω να τσεκάρατε το θεατρικό με Κιμούλη και Μαρκουλάκη…
Τις ταινίες δεν τις είδα,αλλά με ψήνετε…
Το ‘’[B]Sleuth[/B]’’ ειναι απο τα μεγαλυτερα αριστουργηματα της εβδομης τεχνης για μενα.Το remake δεν το εχω δει,διοτι απλα δεν βλεπω remake και ιδεολογικα δεν ασχολουμαι.Αχρειαστο για μια ταινια η οποια ειναι τελεια σε ολα της.Απλα ξερω οτι ο [B]Michael Caine [/B]στο remake παιζει το ρολο που επαιζε ο [B]Laurence Olivier[/B] στην πρωτη ταινια κι ο [B]Jude Law[/B] αυτον που επαιζε ο [B]Caine[/B]!!!
Δες το ‘’[B]Sleuth[/B]’’ του 1972 και θα με θυμηθεις!!!
Ωραίο ταινιάκι με τους μοναχούς shaolin να υπερασπίζονται τους χωρικούς της Κίνας εν μέσω μαχών για εξουσία, επέκταση γης κλπ. Είναι κάτι παραπάνω από 2 ώρες αλλά αξίζει πιστεύω…
Τις έχω κατεβασμένες και τις 2, αφορμή περίμενα
edit: Πραγματικό αριστούργημα τελικά,πράγματι.Δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά παραπάνω από αυτό.Έχω περιέργεια να δω το remake αλλά δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να προσέθεσε στον κόσμο της ταινίας.
Τώρα μπορώ να εκτιμήσω πραγματικά και την αξία του θεατρικού, με τον Μαρκουλάκη να γεμίζει με αξιοπρέπεια τα παπούτσια του Caine, και τον Κιμούλη να παραδίδει μυαλά στο πιάτο…Πολύ τίμια διασκευή έγινε.
τρομερη ταινια.σε τραγωδια εφερνε
Τραγικο!!!
πολύ καλό ήταν.
Saw I:):!:
είδα το tinker tailor soldier spy (“και ο κλήρος έπεσε στον smiley” η ελληνική μεταφρασάρα). Ο Thomas Alfredson παίζει σωστά στην πρώτη αγγλόφωνη ταινία του, δίνοντας ένα κατασκοπευτικό θρίλερ παλιάς κοπής, χωρίς μπαμ μπουμ, wtf ανατροπές και λοιπά τερτίπια. Απλά, από τη στιγμή που δεν έκανε εκπτώσεις, ίσως θα έπρεπε να την απλώσει λίγο ακόμα σε μήκος.
Sorry KEN,αλλα προσωπικα την ταινια την βρηκα κορυφαια!!!
Συμφωνώ και πάλι με τον Jiopa (πρέπει να τα μειώσουμε αυτά σύντομα).
Ασχέτως αν ο Gosling είναι ένας σημαντικός λόγος για αυτό, ισχύει ούτως ή άλλως.
συμφωνω για την διαρκεια, θα ηταν ιδανικο για μενα επισης… παρ’ολα αυτα, Κατασκοπευτικο θριλερ με Κ κεφαλαιο!