Δεν θυμάμαι αν έχω δει άλλες ταινίες του Chabrol, αλλά αυτή εδώ με απογοήτευσε. Την περίμενα περισσότερο συμπαγή, με δεμένο σενάριο. Η σκηνοθεσία είναι αρκετά καλή και η φωτογραφία σε μερικές σκηνές φοβερή. Οι ηθοποιίες καλές, κυρίως του Jean Yanne. Δυστυχώς, όμως, η ανύπαρκτη πλοκή, η προβλεπόμενη ροή και το αναμενόμενο τέλος την καθιστούν ως μία μέτρια ταινία.
Εχω πει πολλακις οτι ο Truffaut και ο Chabrol ειναι οι αγαπημενοι μου Γαλλοι σκηνοθετες.
Εχω δει γυρω στις δεκαπεντε ταινιες του Chabrol,αλλα αυτην οχι.Παρ’ολα αυτα ειμαι 100% βεβαιος οτι θα κανεις λαθος κι οτι θα ξετρελαθω!!!
ειδα χθες αυτο εδω. ηταν ιδιαιτερη ταινια και στους συν-θεατες μου δεν πολυαρεσε ομως εμενα κατι μου εκανε κλικ. νομιζω πως η ταινια ειναι αρκετα καλη στο να περιγραψει το τι περναει ο πρωταγωνιστης με την ψυχωση που εχει. αρκετα καλη…
πφ, το Boucher, ειναι απο τις καλυτερες και πιο ‘αιχμηρες’ ταινιες του Σαμπρολ, δεν νομιζω να μην αρεσει σε καποιον φαν του…
Ωραια ταινιουλα δρασης
Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία του Roger Corman που παρουσιάζει το πρώτο ψυχεδελικό ταξίδι του ήρωα υπό την επήρεια LSD.Πολύ καλές ερμηνείες ειδικά από τον πρωταγωνιστή
Peter Fonda, old school χρωματιστά εφέ μιας και η ταινία είναι του 1967 και σενάριο Jack Nicholson για να γουστάρουμε. Απλά δες τη! 8)
Αυτο περιμενω κι εγω που δεν το εχω δει ακομη.
[SIZE=“3”]The tree of ife[/SIZE]
Πολύ παράξενη ταινία…Τί να πω; :-k
Πιο πολύ σαν ντοκιμαντέρ έμοιαζε παρά σα ταινία.Πάααρα πολύ αργοί ρυθμοί,για να ακούσεις άνθρωπο να μιλάει έπρεπε να κάνεις δέηση,θρησκευτικοφιλοσογικά ερωτήματα και κατέληξα μετά από δυόμιση περίπου ώρες που ναιι,άντεξα και το είδα όλο…κατέληξα λοιπόν στο να μην καταλήξω πουθενά. Πρώτη φορά που έφτασε η ταινία μέχρι το τέλος κι ένιωθα σα μαλάκας Τίποτα δε κατάλαβα.Ίσως είμαι χαζή.Παίζει κι αυτό,ναι.Πάντως είχε όμορφες εικόνες.Αυτά από μένα
^
Αν σου πω ότι τώρα μου κίνησε το ενδιαφέρον και θέλω να την δω τί θά’λεγες;
Ρε μπας και θυμίζει The Fountain;
:lol: Θα πω ότι είσαι και λίγο μαζόχα…
Δες το κι αν βγάλεις συμπέρασμα, πες το και σε μένα. Κάπου το 'βρισκα αλλά μετά το 'χανα…Σαν σύνολο όμως έχω μείνει με μία τεράστια γενική απορία. :-s
Δεν το έχω δει το fountain (νομίζω δηλαδή) …
Να το δεις και γρήγορα!!
το Tree of Life θέλω κ εγώ να το δω. Τώρα καμία σχέση, αλλά είδα το Blitz με τον Statham. Δεν έχω να πω και τίποτα σπουδαίο. Κλασική Statham ταινία
υποθετω δεν θα πορωθηκες. αν δεν το εχεις δει, δες του 2003 το οποιο ειναι πραγματικα ΠΟΛΥ καλυτερο σαν ταινια (για το ειδος του παντα) και παιζει κ η μοναδικη:
[SPOILER][/SPOILER]
αυτο εννοω:
οχι και τοσο
τοχω ξαναδει
και το αλλο που μου προτεινεις
η Biel φοβερη!!!
…κιεγώ:):!:
Διαβαζω πολυ καλα λογια γι αυτο,θα το δω σημερα μαλλον.
Κανεις που το χει δει?
δεν το εχω δει απλά να sου πω οτι αυτό είναι το no2…υπάρχει και 1.
σε περιπτωση που δεν το ξερεις
sequel με μεγαλύτερη βαθμολογία από το 1ο, ενδιαφέρον… πες γνώμη θεριέ όταν το δεις.
‘’[B]Escape To Victory[/B]’’ (1981) του [B]John Huston[/B]
Σημερα ειπα να κανω ενα back to basics και να ξεθαψω μια ταινια της παιδικης μου ηλικιας σχεδον!!!Καποτε πριν κανα δυο-τρια χρονια,ειχα διαβασει το βιβλιο του δημοσιογραφου [B]Χρηστου Χαραλαμποπουλου[/B],’’[B]Το Ημιχρονο Του Θανατου[/B]’’,το οποιο αναμεσα σε αλλες ποδοσφαιρικες ιστοριες,αναφεροταν και στον γνωστο αγωνα μεταξυ Δυναμο Κιεβου-Επιλεκτοι Γερμανων,αγωνας στον οποιο νικησε η Δυναμο,αλλα οι παιχτες ειχαν τραγικη καταληξη.Διαβαζοντας τοτε το βιβλιο,μου ηρθε στο νου η εν λογω ταινια,της οποιας το concept ειναι επηρεασμενο απο αυτο το γεγονος!
[B]Pele,Bobby Moore,Osvaldo Ardilles[/B] και [B]Kazimierz Deyna[/B],ολοι τεραστιοι παιχταραδες της εποχης παλισιωνουν τον αμπαλο [B]Sylvester Stallone[/B] και την αδυναμια μου,τον [B]Michael Caine[/B].
Η ταινια μπορει οταν βγηκε να θαφτηκε απο τους κριτικους και ολοι να ελεγαν οτι ο [B]John Huston [/B]ξεπουληθηκε,αλλα προσωπικα οσο cheesy κι αν ειναι,ειναι ενα απιστευτο guily pleasure ταινιακι,που ολοι εμεις οι 30φευγες εχουμε λατρεψει πιτσιρικαδες!!!
Aποθεωση ο [B]Sly[/B] ως αμπαλος τερματοφυλακας!!!
Ενταξει,λατρεια!!!Πολυ καλη η μουσικη του [B]Bill Conti[/B],η οποια συνοδευει το επικο ματς σχεδον καθ’ολη τη διαρκεια του.Ενταξει το τελευταιο 35 λεπτο ειναι απλα μαγεια και συγκινηση!!!
για τη ζωή του Jackson Pollock που είχε ένα πολύ ιδιαίτερο ύφος στη ζωγραφική(αφηρημένη τέχνη και δεν συμαζεύεται…)
πολύ δυνατή ερμηνεία από τον Ed Harris, αλλά την παράσταση κλέβει η Marcia Gay Harden(ηθοποιάρα λέμε…)