Τελικα εκατσα και ειδα Old School που για καποιον λογο δεν ειχα δει ποτε,ποσο γελιο ρε πουστη.
Και επισης προσφατα σκεφτομουν πως γινοταν να μην εχω δει τον ΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤ σε καμια παλιοτερη ταινια,και τσακ να’τος.Και Χαουαρντ Γουολοβιτς παιδακι,λολ.
Τελικα εκατσα και ειδα Old School που για καποιον λογο δεν ειχα δει ποτε,ποσο γελιο ρε πουστη.
Και επισης προσφατα σκεφτομουν πως γινοταν να μην εχω δει τον ΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤ σε καμια παλιοτερη ταινια,και τσακ να’τος.Και Χαουαρντ Γουολοβιτς παιδακι,λολ.
πολυ καλη ταινια,εξαιρετικα γυρισμενη και δινει τροφη για σκεψη με το που τελειωνει…
ντοκιμαντερ του 1996 για την grunge σκηνη του seattle
πολυ καλο
Κυανοί φαλλοί…
thumbs up! :thumbup: η ταινία ταιριάζει και στις mindfuck (την είχα προτείνει εγώ μαζί με το Timecrimes).
Χτες το βράδυ με ένα φιλαράκι. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν μπορεί να ξεθωριάσει με τίποτα μέσα μου αυτή η ταινία.
Ειδα το Scott Pilgrim vs the World.
Αντιπαθω γενικα τον Cera,και η ταινια γενικα ηταν ενα περιεργο πραγμα σαν βιντεο-γκεημ,καρτουν και “κωμωδια”,γενικα δεν μου αρεσε,αρκετες στιγμες σκεφτηκα “τι στον πουτσο βλεπω τωρα”.
κατσκοπευτικο θριλερ με κ κεφαλαιο. την ειδα χτες το βραδυ. παρα πολυ καλη και ο ολντμαν ειναι πολυ καλος στο ρολο του, ειτε στο πως ξετυλιγει το κουβαρι ειτε στις αναμνησεις του. γενικα εμενα η ταινια μου αρεσε παρα πολυ. δωστε του κ το αγαλματακι του κυριου ολντμαν plz…
Μπα, ο Clooney θα το πάρει, έχει οικογένειες η δικιά του ταινία
εγώ είδα την αδελφότητα του λύκου
ωραίο αισθητικά, συμπαθητική ιδέα, αλλά είχε πολλές καγκουριές και δεν με τρέλανε. θα μπορούσε να είναι πιο “σκοτεινό”. πέρασε ευχάριστα η ώρα όμως και αυτό αρκεί.
…πολύ ωραία ταινία…μεγάλη σε διάρκεια, αλλά δεν με χαλάει:):!:
Κωμωδία που μας δείχνει πως είναι να επαναλαμβάνουμε την ίδια μέρα κάθε μέρα, μέχρι που να εκτιμήσουμε τα πάντα και τους πάντες γύρω μας. Πολύ όμορφο μήνυμα περνάει, και πήρε και μεγάλη βαθμολογία στο imdb, αξίζει!
τι λεει το drive? αξιζει? το εχω στα υποψιν αλλα κατι με κραταει μακρια…
Τίποτα να μην σε κρατήσει μακριά.Ούτε καν το πρώτο αργό μισάωρο που ίσως βαρεθείς. Θα αποζημιωθείς αργότερα.
ναι δες το χωρις δευτερη σκεψη
και ο Ryan Gosling παιζει τρομερα
οκ δεν! 2-3 μερες εξεταστικη ακομα και μετα τη βλεπω! θενξ!
Ναι ειναι αρκετα καλο,αν και οντως στην αρχη ισως σου περασει απο το μυαλο οτι ο Γκοσλινγκ παιζει τον μουγγο στην ταινια.
Ειδα το Source Code σημερα,καλη φαση για ταινια Sci-Fi/δρασης,μ’αρεσε το σεναριο.
Κυνόδοντα.
Και καλά άποψη και διαφορετικότητα, αλληγορία επίπεδη και προφανέστατη τόσο που στο τέλος δεν έχει τίποτα να αναδείξει. Απορώ με τον ντόρο.
Αντε επιτελους!!!
Γιατι τοσο καιρο νομιζα οτι μονο εμενα μου φανηκε ακριβως ετσι.