Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Εντωμεταξύ για το χαρακτήρα που αναπτύσσει το Captain America θα μπορούσε να είναι εντελώς τσίρκο αμερικανίλας. Εγώ θυμάμαι τεύχος captain america που έδερνε κόσμο και παραδίπλα ο Spider man να τον ακούει να τους απαγγέλει το αμερικάνικο σύνταγμα

Αυτο λεω οτι θα το δω κανα χρονο τωρα κι ολο το αναβαλλω.
Πρεπει να ναι συμπαθητικο ινδιδ.

+Ξεχασα πριν, District 9, ωραια ταινια, αν και περιμενα περισσοτερα απο γνωμες που ειχα ακουσει.

:lol::lol::lol:

Πίσω ανέφερα το Zift. Έχουμε και λέμε

αφισάκι στο σποιλερ

Βουλγαρική, neo-noir, του 2008. Ένας τύπος βγαίνει από τη φυλακή στην οποία δεν έπρεπε να είναι, σ’ έναν νέο κόσμο, μόνο και μόνο για να πέσει μέσα στα σκατά(zift σημαίνει σκατά btw). Σπάνια βλέπεις να δένουν τόσο ωραία η βία με τον λυρισμό. Στις φωτογραφίες, στους διαλόγους υπάρχει ποιητική διάθεση, αλλά υπάρχει και το concept του αντι-ήρωα.
Και jiopas, θα την έχω υπόψην την ταινία που ανέφερες :smiley:

μετα απο χρονια την ξαναειδα

Το είχε στην ΕΡΤ1 χθες και κάθησα να το δω. Αρκετή καλή ταινία με ανατροπές και μπόλικη βία. Λατρεύω ταινίες με φυλακές και αυτή προστέθηκε στην μακριά λίστα με μεγάλη επιτυχία. Πολύ καλές και οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών αλλά και των βητάδων.

…τό’δα κιεγώ, για τρίτη-τέταρτη φορά…δεν χορταίνεται…πολύ καλή ταινία:):!:

‘’[B]Fatal Attraction[/B]’’(1987) του [B]Adrian Lyne[/B]

Παραδεχομαι πως αργησα καποια χρονια να το δω,αλλα επανορθωσα σημερα!!!Η ταινια ειναι ενα παροιμοιωδες,σφιχτοδεμενο,χιτσκοκικου τυπου ερωτικο thriller,με ενταση,αγωνια,αλλα και μελετη της συμπεριφορας των ηρωων και κυριως αυτου της καταπληκτικης [B]Glenn Close[/B].Η ιστορια γνωστη φανταζομαι στους περισσοτερους απο σας,αφορα σε μια εφημερη σχεση ενος δικηγορου με μια γυναικα-η οποια φαινομενικα ενδιαφερεται μονο για καριερα-και τις τραγικες συνεπειες αυτης της σχεσης.Η [B]Glenn Close [/B]υποδυεται μια ψυχωτικη,αρρωστη,υπερβολικη στις αντιδρασεις της και κατ’επεκταση επικινδυνη γυναικα,ενω ο [B]Michael Douglas[/B],o oποιος τελικα σε κατι τετοιους ρολους ειναι μανουλα,εναν δικηγορο,που ναι μεν θελει να ζησει μια περιπετειουλα,αλλα μεχρι εκει.Απο εκει και περα,ξεκαθαριζει τη θεση του και με τον τροπο του προσπαθει να ξεκοψει,αλλα δυστυχως η [B]Close[/B] με την επιφαση της εγκυμοσυνης εχει αλλα σχεδια.Η ταινια μπορει να ειναι βουτηγμενη μεσα στην υπερβολη,αλλα για αλλους μπορει και οχι διοτι τελικα ο κινηματογραφος απο την πραγματικοτητα δεν απεχουν και πολυ καμμια φορα.
Το θεμα ειναι οτι με τις αρχικες ερωτικες στιγμες μεταξυ των δυο,παρουσιαζεται για αλλη μια φορα οτι τα τρελα σεξουαλικα κολπα τα κανουν οι γυναικες με τις οποιες συναπτεται απιστια και οχι η συζυγος η ο σταθερος δεσμος μας.Συγκεκριμενα η σκηνη στη βρυση της κουζινας ειναι σεξουαλικα εντυπωσιακη και ηδονιστικη θα ελεγα.Απο εκει και περα ομως αποκρυσταλλωνεται σχεδον με πασα βεβαιοτητα οτι ο [B]Michael Douglas[/B],το εζησε,γουσταρε,ξεδωσε και τελικα επελεξε την οικογενειακη ζωη.
H σκηνοθεσια ανηκει στον ανθρωπο που μετα το ‘’[B]Fatal Attraction[/B]’’ μας εδωσε αλλη μια μνημειωδη ταινια,το εκπληκτικο ‘’[B]Jacob’s Ladder[/B]’’.
Εννοειται οτι η ταινια δικαιολογει τη φημη της και προτεινεται ανεπιφυλακτα!!!

To Cell 211 γαμάει, απ’τις πιο γνωστές ταινίες με φυλακές πλέον! :thumbup:

Kidulthood για σήμερα, η πρώτη ταινία της ας πούμε τριλογίας (η χτεσινή που είδα δε νομίζω πως ανήκει στην ιστορία), και φυσικά πιο σοβαρή και βίαιη. Ωμή, ρεαλιστική άν και πολλές φορές το παρατραβούσε θα έλεγα, αφού μιλάμε για 15χρόνα το πολύ μέχρι 20χρόνα εδώ με προβλήματα που συνήθως αντιμετωπίζουν ενήλικοι. Από μικρά στο σέξ, τα ναρκωτικά και τα μπουνίδια λοιπόν, ένα urban δράμα στο Λονδίνο.

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η.
το ταξιδι του γερο αλβιν να συναντησει τον αρρωστο αδερφο του με τον οποιο εχει να μιλησει πολλα χρονια.τπτ το παραξενο ως εδω.μονο που αποφασιζει να κανει αυτη το road trip με μια μηχανη του γκαζον,τιμωρωντας τον εαυτο του κατα καποιο τροπο για την ματαιοδοξια του.και μεσα απο αυτο το ταξιδι ερχεται ισως αντιμετωπος με το παρελθον του.
μια απο τις πιο ανθρωπινες και πιο συγκινητικες ερμηνειες που εχω δει απο τον
Richard Farnsworth

μεγαλη υποκλιση:bow:

To ‘‘Straight Story’’ ειναι η πιο αδικημενη ταινια του David Lynch!

ο Michael Douglas ολο τον κράζουν μερικοί και σε κάθε ρόλο λένε τι καλά που έπαιξε :stuck_out_tongue:
το Straight Story ειναι πολύ όμορφο

ο οποιος Richard Farnsworth γυρισε την ταινια ενω ηταν σε κακη κατασταση λογω του καρκινου που ειχε και τελικα αυτοκτονησε

το ειχα δει στο σινεμα αυτο, ηθελα να παρω φορα και να κουτουλησω την οθονη θυμαμαι τοτες, μετα απο μερικα χρονια που το εδωσε σε κασσετα το ΣΙΝΕΜΑ και το ξαναδα, αναθεωρησα και εν τελη με αγγιξε+σπουδαια ερμηνεια απο Φαρνσγουορθ…

εψες με μεγαλη παρεα

απο τον τυπο που εχει κανει το Zombieland…αλλα οκ, επειδη το Zombieland μου ειχε φανει αδιαφορο στα ορια της νυστας, ο κυριως λογος ηταν οτι παιζει ο Μακμπραιντ ακα Kenny Powers, οπωτε ασυζητητι…

καλυτερο απο το Zombieland, πιο αστειο, σπιντατο, cool περιπετειουλα με αθυροστομο χιουμορ just the way we like it…anyway, φανς superbad, zombielands,pineapple expresses κτλ, ριξτε μια ματια…

Το 30 minutes or less μάλλον θα παίξει αύριο, το Zombieland εμένα μου άρεσε.

Είδα και το sequel σήμερα, το οποίο άν και το βρήκα λιγότερο βίαιο, με λιγότερο όμορφα γκομενάκια, και ελάχιστα λιγότερο βάθος στο σενάριο, συνεχίζει να είναι πολύ ενδιαφέρον κι αξιόλογο πάνω στην ίδια ιστορία που ξεκίνησε το πρώτο, αντιστρέφωντας και τον ρόλο του κακού και κάνωντας τον πρωταγωνιστή.

(ψήθηκα για το Straight Story του Lynch που είπατε πιο πριν)

Τρελή σύμπτωση με το αποπάνω, η ταινία που είδα είναι του ίδιου σκηνοθέτη:

[SIZE=“4”][B]The Apartment[/B][/SIZE] (1960)

Αν έχετε κέφι για μια ανάλαφρη, ωραία κωμωδία από τα παλιά, σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Ο Jack Lemmon υποδύεται ένα μοναχικό, εργένη υπαλληλάκο μιας τεράστιας εταιρείας ο οποίος γίνεται χωρίς τη θέλησή του μπαλάκι των ανωτέρων του. Μήλο της έριδος…το διαμέρισμα του. Όλοι του ζητάνε τα κλειδιά για να το χρησιμοποιήσουν για τις ερωτικές συναντήσεις τους. Ο Lemmon τούς κάνει το χατίρι κατεβάζοντας το κεφάλι, θεωρώντας πως η συμπεριφορά του αυτή ίσως μετρήσει θετικά ως προς την επαγγελματική καριέρα στην εταιρεία. Και ενώ το διαμέρισμά του έχει καταντήσει “γαμηστρώνας”, αυτός ερωτεύεται μια γοητευτική κοπέλα (Shirley MacLaine) που εργάζεται στην ίδια εταιρεία και εκεί αρχίζουν και περιπλέκονται τα πράγματα…
Πολύ ευχάριστο, διασκεδαστικό έργο με έξυπνο χιούμορ και διαλόγους. Btw έχει κερδίσει 5 Oscars.

david lynch συνεχεια

[B]
mulholland drive[/B]

αυτα τα λιγα εγκεφαλικα κυτταρα που ειχα πλεον καηκαν και αυτα.πανε.
δεν εχω καταληξει αν μ αρεσε τλκ ή ειναι γτπ.μαλλον παω προς το πρωτο.
αλλα τελειως κατεστραμενο μυαλο αυτος ο lynch:-s

Αφιερωμα κανεις?Ε,καπως ετσι ειχα βγει κι εγω απο το σινεμα οταν το ειχα δει,αλλα τελικα κατεληξα οτι γαμαει.
Επισης,μακρυα απο ‘’[B]Inland Empire[/B]’’.

Πράγματι, αν θεωρείς καμμένο το mulholland dr, το inland empire θα σε καταστρέψει. Αν θες να συνεχίσεις στο ίδιο στυλ, καλύτερα το [B]lost highway[/B] πρώτα, το οποίο παρέα με αυτά τα δύο είναι κάτι σαν τριλογία του θεάματος και παίζει να είναι το καλύτερο απ’ όλα. Και το straight story που είπατε, είναι από τις πιο γλυκές ταινίες που έχω δει <3 πώς το κάνει αυτό, δε θα μάθουμε ποτέ.