πολυ καλος ο Di caprio σαυτη την ταινια

πολυ καλος ο Di caprio σαυτη την ταινια
^^την ειχα προτείνει και εγω μερικές σελίδες πίσω νομίζω. πολύ καλή.
“γεμάτη” ταινία χωρίς να κουράζει/μπουκωνει
*edit…Πρόλαβε ο άλλος έχωσε ποστ. για το [B]Tell on one[/B] Παει
Not bad…

κορμαρα
Ε ναι λοιπόν!
Εξαιρετική ταινία με πολύ καλά σκηνικά και έξυπνα κρυμμένο το χαμηλό προϋπολογισμό της. Η Rebecca Hall είναι πολύ καλή ηθοποιός και πανέμορφη. Την είχαμε δει και στο Prestige. Πολύ καλή και η σκηνοθεσία του Nick Murphy. Ειδικά οι σκηνές με το κουκλόσπιτο είναι κάτι που λείπει από το 90% των ταινιών του είδους.
…και με τη θεο-μορφάρα [B]ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΓΟΥΕΣΤ [/B]([I]Punisher:War Zone/ 3[/I]00 )
Ακριβώς αυτό.

ψιλοαντιγραφή του Τζουμάντζι στο διάστημα.
λοιπον το ειδα χτες βραδυ
με ειχε κερδισει μεχρι την τελευταια σκηνη στην οποια ομολογω οτι εχασα την μπαλα,εχω σπασει το κεφαλι να καταλαβω τι παιζει αλλα δε βγαζω ακρη
οποιος αλλος μπορει ας γραψει τι καταλαβε στο τελος (σε σποιλερ παντα
)
εγω το εχω ηδη σχεδον ξεχασει! :lol:
[SPOILER]αν δεν θυμαμαι λαθος αυτος υποτιθεται οτι ηταν σχιζοφρενης σαν τη μανα του κ του ειχε στριψει. ομως τελικα στο τελος ηρθε αυτη η πολυποθητη καταιγιδα καταστροφης. αν δεν τα λεω λαθος τοτε πιστευω οτι εγινε επιτηδευγμενα αυτο ετσι για να εχει ενα γαματο τελος η ταινια εκει που ολοι εχουμε πιστεψει οτι αυτος ηταν τρελος. του στυλ οτι ολα εδειχναν οτι αυτος εχει το προβλημα αλλα τελικα μονο αυτος ηξερε τι ερχοταν[/SPOILER]
πραγματικα αν το τελος ειναι αυτο που λες προκειται για ενα πολυ κακο τελος σε μια πολυ καλη ταινια…:?
διαβασα διαφορες γνωμες παντως σε ενα προχειρο ψαξιμο που εκανα
διαβασα κ εγω κατι τωρα (η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν εκατσα να σκεφτω το τελος της ταινιας γτ ημουν ο μονος που του αρεσε κ ετσι δεν ειχα “συζητησιμο” περιβαλλον)
[SPOILER]διαβασα λοιπον οτι μπορει αυτο να ηταν αλλη μια παραισθηση του. αλλα απο την αλλη δεν θυμαμαι στην τελευταια σκηνη που βλεπουμε την καταιγιδα αν ηταν αυτος στο παραθυρο που κοιταξε κ την ειδε η αν ηταν η γυναικα του. αν ηταν η γυναικα του τοτε δεν παιζει να ηταν παραισθηση. αν ομως ηταν αυτος παιζει σοβαρα… δεν υπαρχουν κ πολλες διαφορετικες εκδοχες ακομα νομιζω[/SPOILER]
[SPOILER]Η εκδοχή που προτιμώ εγώ είναι, ότι ο τύπος ήταν σχιζοφρενής, η καταιγίδα στο τέλος είναι αληθινή αλλά δεν συσχετίζεται με τα οράματά του και συμβαίνει εντελώς τυχαία. Εξάλλου “έβλεπε” και πολλά άλλα πράγματα τα οποία τελικά δεν ίσχυαν (τους ανθρώπους να τρελαίνονται και τη γυναίκα του να θέλει να τον σκοτώσει). Αυτό που μου άφησε το φινάλε ήταν ένα αίσθημα λύτρωσης αλλά όχι επειδή επαληθεύτηκε ο τύπος όσον αφορά την καταιγίδα αλλά επειδή τον πίστεψε η γυναίκα του και ξανασυσπειρώθηκαν σαν οικογένεια.[/SPOILER]
Γενικά πάντως καταπληκτική ταινία και θαυμάσιες ερμηνείες από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι.
ναι ακομα και στο Tree Of Life που σχεδον καθολου δε μιλαγε η Jessica Chastain ηταν φοβερη
Ισχύει, όπως και στο The Help (μάπα ταινία πάντως), ήταν εξαιρετική. Είναι και κούκλα η άτιμη.

didn’t like, πολλή κούραση χωρίς λόγο, δεν πείθει ο Νικολής ο Κέητζ, κι ο ρόλος του άβυζου καραμπάζου Ευά Μέντεζ αδιάφορος.
Ξαναειδα μετα απο 3-4 χρονια το A Fish Called Wanda.Ποσο κορυφη ρε πουστη.

Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο-Υ-Ρ-Γ-Η-Μ-Α!!! δε θυμάμαι γιατί μου ξέφυγε νωρίτερα, μάλλον θα νόμιζα πως είναι μόνο animation. Ότι εντυπωσιακότερο είδα με ατμόσφαιρα Blade Runner συνδιασμένο με το γνωστό παιδικό feeling περιπέτειας του Spielberg. Ειδικά μετά τη πρώτη ώρα που πηγαίνουν στη πόλη, ήταν ένας οργασμός με φώτα και μόνο να το βλέπεις!