…πολύ καλή ταινία, την είχα πρωτοδει στο γραφείο που εργάζομαι…μας την έδειξε ο διευθυντής, σαν σεμινάριο#-o :!:
μετρια ταινια ο χαρακτηρας ειναι τερμα αντιπαθητικος.αντι να κοιταξει να βρει οποιαδηποτε
δουλεια για ναχει στεγη ο γιος του, ονειρευεται κοκκινα σπορ αυτοκινητα και κοστουμια
Burke and Hare
Ωραια μαυρη κωμωδια, με Simon Pegg και το Gollum ! Βρισκομαστε στο Εδιμβουργο του 19ου αιωνα, οπου 2 λαμογια κανουν επιχειρηση την πωληση νεκρων πτωματων σε μεγαλους καθηγητες ανατομιας της εποχης! Πολυ ευχαριστο, βρετανικο και βασισμενο σε αληθινη ιστορια!
ΥΓ: Ηταν να παιζει και ο David Tennant σε πρωταγωνιστικο ρολο καπου ακουσα! αλλα δεν εκατσε
Κριμα… πολυ κακη ταινια… τη σταματησα στη μεση γιατι δε τραβαγε…
πολυ καλη,ωραια ατμοσφαιρα.λεω να δω και το μιλερς κροσινγκ
:bow2:
^^
το εχω ζαχαρώσει εδω και καιρό
εχω σταματησει χρονια να αγοραζω ταινιες αλλα αυτη η περιπτωση ισως αξιζει…
τρομερη ταινια, η δραση μαζι με την μουσικη σχεδον δε σ’αφηνουν να ανασανεις…
…το ‘‘Νότιν Χιλ’’…μετά από πολύ καιρό τό’χα πεθυμήσει…η σκηνή με το τελευταίο γλυκό, απ’τις αγαπημένες μου:):!:
Kill the Irishman(2011)
Η ιστορια του υπεργαμαουα Ιρλανδου Danny Greene που απο απλος λιμενεργατης μπλεκει με το οργανωμενο εγκλημα,γραφει στα παπαρια του τους παντες και τα παντα και καταληγει να τον κυνηγανε να τον καθαρισουν εκτος απ’τους μπατσους και οι μαφιες του Κλιβελαντ και της Νεας Υορκης!
Καλα το πηγαινε μεχρι τη μεση,μετα εγινε πολυ δρακος η ιστορια και με ψιλοχαλασε αλλα σε γενικες γραμμες οκ.
[B]Mission Impossible: Ghost protocol[/B]
Ωραίο ήταν. Γρήγοροι ρυθμοί, δράση χωρίς σταματημό, σφήνες χιούμορ. Γενικά παρά την διάρκεια των 132 λεπτών κυλάει νεράκι.
Κι όμως για κάποιο λόγο τόσα χρόνια δεν είχα δει αυτό το αριστούργημα. Και προς θεού, όσοι δεν το έχετε δει μην το κάνετε κλασμένοι!
ταινιαρα
Εξαιρετική ατμόσφαιρα, μουσική just για το είδος, στόρι, φωτογραφία, σκηνοθεσία, όλα μαγικά πραγματικά. Πάρα πολύ καλό. Προτείνεται σε όλους. Θέλει απλά λίγη προσοχή στο πρώτο εικοσάλεπτο να μη χαθείς στα ονόματα.
ίσως έπρεπε να το ποστάρω στο θέμα με τα b-movies γιατί είναι λιγάκι παραπάνω απ’τις low budget ταινιούλες, στο επίπεδο του Hobo. Η διαφορά τους είναι ότι αυτό έχει λιγότερη βία σαφώς, άν και κάμποσα μπουνίδια. Δυστυχώς μόνο οι γνωστοί ηθοποιοί γίνονται κάπως πειστικοί, οι υπόλοιποι όχι και τόσο. Αρκετές φορές φαίνεται ότι το παρατράβαν, λές κι ο πρωταγωνιστής να είναι σούπερμαν με τις λύσεις που βρίσκει και που τους νικάει όλους παρόλο το ύψος του. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο λοιπόν η νέα ταινία του Trejo, σίγουρα δε φτάνει το Machete, αλλά είναι οκ για να περάσετε ευχάριστα τη βραδιά σας.
Έτσι. Πολύ ωραία ταινία, μού έφτιαξε τη διάθεση! Και είναι αληθινή ιστορία.
Ο πρωταγωνιστής εντωμεταξύ θυμίζει φατσικά Dustin Hoffman/Peter Sellers…
Η ιστορία του Ρούντι και της Τρούντι, ενός παντρεμένου ζευγαριού για πολλά χρόνια αποφασίζει να ταξιδέψει στις εξοχές της Γερμανίας για να επισκεφτούν τα παιδιά τους μόνο για να ανακαλύψουν οτι έχουν απομακρυνθεί συναισθηματικά και είναι ανίκανοι να διορθώσουν αυτή τη σχέση ανάμεσά τους. Όταν η Τρούντι πεθαίνει αναπάντεχα ο Ρούντι ορκίζεται να ικανοποιήσει όλες της τις επιθυμίες που είχε όσο ζούσε και έτσι ξεκινάει για ένα μεγάλο ταξίδι που θα του αλλάξει τη ζωή στην Ιαπωνία, ένα μέρος που η Τρούντι πάντα ήθελε να επισκεφτεί. Ένα ταξίδι του στο Τόκυο την εποχή του φεστιβάλ για την άνθηση της κερασιάς γίνεται ευκαιρία για μια αναπάντεχη γνωριμία με μια νέα κοπέλα που βοηθάει τον Ρούντι να κατανοήσει και να συνδεθεί με την μακρόχρονη αγάπη της για τον χορό.
Αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο είδος χορού που λέγεται Μπουτό. Καταπληκτική ταινία περίπου 2 ωρών. Μεγάλη ταινία και με κάπως αργή εισαγωγή αλλά πάρα πολύ καλή! Αξίζει τις 2 ώρες!
Το ‘‘Cherry Blossoms’’ ειναι καλο,αλλα η δευτερη ωρα δεν περναει και πολυ ευκολα και επισης ειναι τιγκα στις υπερβολλες,κυριως εκει που ο τυπος φοραει τα ρουχα της γυναικας του.Ε,το παραξεφτιλισαν,αλλα γενικα ειναι καλη ταινια!!!
Για μένα η πρωτη ώρα δεν περνάει εύκολα! Νταξει δε θα το έλεγα ακριβώς υπερβολή. Ο λόγος που το κάνει είναι για να φέρει κάτι δική της μαζί του εκεί που πάει. Θα μου πεις οκ, δε μπορούσε να τα πάρει απλώς μαζί του; Το θέμα είναι όμως οτι έτσι ήταν σα να την είχε δίπλα του, το οτι υπήρχε ένα σώμα σε αυτά τα ρούχα που είναι τα ρούχα τα οποία θα φόραγε αν κάνανε μαζί το ταξίδι.
Προς τον σκηνοθέτη του περσινού Unknown: Έτσι γινεται σωστα.
Κατά τα άλλα πολύ καλή ταινία θα έλεγα.
Νομίζω ότι πλέον μου μένει να δω τον Ένοικο και θα έχω τελειώσει με τα must απο Πολάνσκι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Μέχρι τώρα έχω δει:
Repulsion
Rosemary’s baby
Chinatown
Αόρατος Συγγραφέας
Ο Πιανίστας
Ένατη Πύλη
Carnage