Ξαναείδα το “The Departed”!!
Απλά καταπληκτικό!!
Υποθετω εχεις δει το αυθεντικο
Infernal Affairs
[U]Hanzo the Razor Sword of Justice (1972)[/U]
Ιδανικό για μεγάλες παρέες με αντοχές στην cult-ίλα. Απαραίτητη η ύπαρξη γυναικών στο κοινό. Εγγυημένο γέλιο!!
Ο Hanzo είναι ένας Γιαπωνέζος σαμουράι, αντάξιος του James Bond. Την έχει τεράστια, είναι τίμιος, φιλοσοφοφημένος και εξαιρετικός γνώστης των πολεμικών τεχνών. Μοιάζει και στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Για να βρει τον δραπέτη δολοφόνο και τους συνεργούς του, δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει την μέθοδο ανάκρισης που μόνο αυτός μπορεί να φέρει εις πέρας. Πηδάει τις ερωμένες τους και ενώ αυτές είναι λίγο πριν την κορύφωση της πράξης, ο Hanzo σταματάει και δεν συνεχίζει αν δεν του πουν όλα τα μυστικά. Τίποτα δεν αντιστέκεται στον Hanzo, aka “το σπαθί της δικαιοσύνης”.
Τεράστιο γέλιο με τα τελευταία 30 λεπτά της ταινίας που δεν έχουν καμία σχέση με την πρώτη ώρα της.
[B]Le Moine (2011)[/B]
Κάθησα και την είδα παρόλες τις αρνητικές κριτικές κυρίως επειδή οι ταινίες με μοναστήρια μου αρέσουν τρομερά, καθώς όσες έχω δει βγάζουν ατμόσφαιρα και μυστήριο. Επισης, μου αρέσει αρκετά ο Vincent Cassel, αλλά και οι περισσότερες ταινίες που έχω δει με αυτόν πρωταγωνιστή μου έχουν αρέσει.
Μόνο που η συγκεκριμένη είναι ερασιτεχνική ως προς την σύλληψή της, την ιστορία και το σενάριο αλλά και την ανύπαρκτη και τελείως προβλέψιμη πλοκή. Ατμόσφαιρα δεν υπάρχει καθόλου και κακώς θεωρείται θρίλερ.
Δεν υπάρχουν περισσότερα να πω, όποιος την έχει δει, φαντάζομαι συμφωνεί μαζί μου… Δεν γίνεται αλλιώς!
πολύ ενδιαφέρον ταινιούλα σχετική με τον θάνατο και τι γίνεται μετά. Παραμένουμε νεκροί ή μήπως είμαστε ζωντανοί και μας θάβουν με το ζόρι ? Liam Neeson στο ρόλο του σατανικού νεκροθάφτη και Christina Richie στο ρόλο της μυστηριώδης νεκροζώντανης.
7/10 θαναι ο Neeson .
Λοιπόν, έκατσα και είδα αυτό το ταινιάκι από περιέργεια γιατί δεν το είχα δει ακόμα και τα περισσότερα σχόλια που άκουγα είναι αρνητικά. Η αλήθεια είναι πως για hollywoodιανό προϊόν είναι πολύ καλά δουλεμένο. Στην τελική έχει ωραία “κομμάτια” (if you know what I mean), ωραίο twist στο σενάριο, ωραίους παραλληλισμούς… Για να μη μακρυγορώ τη βρήκα παραπάνω από συμπαθητική σαν ταινία.
εξωφρενικη μαλακιαρα αλλα σεβαστη η γνωμη σου…
Χωρίς να προσπαθώ να υπερασπιστώ την ταινία ή κάτι τέτοιο απλά νομίζω πως οι περισσότεροι την είδαν από λάθος πρίσμα. Θέλω να πω το ότι πέταξε ένα έξυπνο σενάριο δεν την κάνει κάτι παραπάνω από καλογυαλισμένο προϊόν. Απλά νομίζω πως έχει πράμα να δώσει και οι περισσότεροι κάνανε το λάθος να τη δούνε σαν ψιλοψαγμένη ή κάτι τέτοιο ταινία…
Βέβαια δεν προσπαθώ να πείσω κανένα. Κάθε γνώμη σεβαστή.
επαυξανω,αντεξα κανα 40λεπτο και την εκλεισα.
Το [B]“The Crow”[/B] επιτελους. Πολυ πολυ καλη ταινια, δικιο ειχαν οσοι με εψηναν επιμονα να την δω! Brandon Lee εξαιρετικος, στο πετσι του ρολου, κριμα που χαθηκε αδοξα…Επισης, αγαπη ο καλος μπατσος, μορφη! Α και καλογραμμενοι (τουλαχιστον) διαλογοι!
…και ο Μάηκλ Γουίνκοτ, που κάνει τον κακό, τα σπάει:):!:
yo niggo! Είσαι ραπάς ή το προσπαθείς? Αυτή η ταινία είναι για σένα! Δείχνει πως αφήνωντας το νταβαντζιλίκι και τη φτωχή ζωή του δρόμου, φτάνεις να γίνεις γνωστός μέσω της μουσικής. Στρώνεις κώλο κλείνεσαι σπίτι φτιάχνεις home studio, και καταλήγεις να μοιράζεις τα demo. Παίζει κι ο Ludacris μέσα κι ο χοντρός αντιπαθητικός Anthony Anderson.
[B][SIZE=“4”]+[/SIZE][/B]
προσκυνημα και οι δυο:D
και
την ξαναειδα μετα απο καιρο
ο,τι πιο κοντινο στο μυαλο οσων εχουν φανταστει οτι εχουν υπερδυναμεις…magneto power:wink: