Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Εγώ την είχα αναφέρει εδώ http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1388867&postcount=10551 κι όντως πολύ καλή, μου άρεσε!

έβαλα χθες και είδα ξανά μετά από πολύ καιρό να δω το Leon για να θυμηθώ τι ταινιάρα είναι και πόσο θεός είναι ο Gary Oldman, μετά πορώθηκα και άρχισα να κατεβάζω φωτοζ, wallpapers κλπ και έπεσα πάνω σε αυτή τη σκηνή.

τι φάση, deleted scene or smth είναι;

υπάρχει μια extended εκδοσή :wink:

υπαρξιακων αναζητησεων οδοιπορικη ταινια του Τουρκου Αlper

Aριστουργημα, η καλυτερη ταινια που ειδα φετος-αν και ειναι του 2008-, βγαινει την επομενη βδομαδα, φανς του Μπελα Ταρ, Ταρκοφσκυ κτλ και γενικα οσοι φιλοι αγαπανε γενικα τον κινηματογραφο να μην την προσπερασουν…

θα εγραφα κατεβατο αλλα δεν μπορω τωρα, μην το χασετε παντως οι ‘‘σινεφιλ’’, εμεινα να κοιταω την οθονη κανα τεταρτο μετα χωρις να δειχνει κατι

ανυπερβλητο αριστουργημα, ξανα!

E?!8O

edit. το βρήκα!

An extended cut, retitled ‘Leon: version integrale’ was released in French cinemas on June 26, 1996. This version is 26 minutes longer than the previously release version and includes one sequence that was removed from the film after the disastrous tests with L.A. preview audiences. This version of the film is available on various DVDs, and is usually called the ‘International Cut’.

από imdb

Technical Specs
Runtime:
110 min | France: 136 min (uncut version) | 133 min (International version) | Turkey: 100 min (TV version)

Την είχαν σε όλες τις λίστες με τα καλύτερα horror της δεκαετίας αλλά προσωπικά μου φάνηκε μαλακία :stuck_out_tongue: Ορισμένες στιγμές είχε καλή ατμόσφαιρα αλλά τίποτα παραπάνω:?

Αγαπημένοι Cheech & Chong…

Οπως μου αρεσουν οι αστυνομικες ταινιες 8)

ειδα και τα 2 expendables!τα περιμενα κατωτερα αλλα οκ περασε ευχαριστα το 3ωρο :stuck_out_tongue:

Memento και Brokeback Mountain.
Καταπληκτικες και οι 2, τιποταλλο.

taken ειδα καλο…!!
και equilibrium πολυ καλοοο!!!

[B]WARRIOR[/B]

Παντοδύναμη ταινία, κακώς δεν την έβλεπα τόσο καιρό.

εχω δει το ΥΠΕΡΤΑΤΟ up in smoke με τους θεους cheech and Chong αυτο λεει?

Πολιτικη σατιρα που εστιαζεται στα παιχνιδια που παιζονται απο Αγγλους και Αμερικανους πολιτικους και συμβουλους γυρω απο την προωθηση ενος πολεμου.Εξαιρετικοι διαλογοι και ατακες,αφασια χαρακτηρες και λατρεμενο βρετανικο χιουμορ,
Γαμησε.

…τον ‘‘Ταξιτζή’’…μετά από πάρα πολύ καιρό…εκπλητική ταινία:):!:

Πολύ γέλιο. Περισσότερο είναι φόρος τιμής στις 90’ς περιπέτειες.
Ο Γουίλ Φέρελ εννοείται επισκιάζει ακόμη και την Ευα Μέντες ( =P~).
Για τον Μαρκ Γουόλμπεργκ δεν το συζητάμε αν κάνει το ίδιο.

Ενα animation που απευθύνεται περισσότερο σε ενήλικες με τον Τζόνι Ντεπ να δανείζει την φωνή του στον χαμαιλέοντα επιτυχώς.
Και αστείο και συγκινητικό, αναφορές σε ταινίες, tribute σε western, προσωπικές αναζητήσεις, δράση, κριτική στο καπιταλιστικό σύστημα, από τις καλύτερες ταινίες του '11.

Ακυρο, αλλα ειπα να το βαλω εδω…

Κοιτουσα το προγραμμα τηλεορασης σημερα για να δω ποτε παιζει ο βαζελος:

22:05 Μάριμπορ - Παναθηναϊκός
00:00 Ο πόλεμος των άστρων
00:05 UEFA europa League live!!

Τους τιτλους τελους θα δειξει απο star wars ή βγηκε ταινια μικρου μηκους; :stuck_out_tongue:

θα δείξει τη μάχη με darth maul. 4 λεπτά και κάτι ειναι:lol::lol: