Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

αν και δεν είμαι φαν του είδους, αυτό το ταινιάκι μου άρεσε…
είχε πολλές ανατροπές και με τράβηξε μέχρι τέλους…
έμοιαζε πολύ με το Matrix, ορισμένες σκηνές ήταν σκέτη αντιγράφη, αλλά ο χρόνος πέρασε ευχάριστα…

Ολικο καψιμο εγκεφαλικων κυτταρων εψες.

Ενα ζωντανο λαστιχο ξεπαστρευει οτι βρει μπροστα του με τηλεπαθητικες δυναμεις. Σε ολη την ταινια βλεπεις ενα λαστιχο να κυλαει. Και να παιρνει κεφαλια. Ενα λαστιχο. Αυτο ειναι το κλου της ταινιας.

Αν θελετε να σκοτωσετε ωρα και εγκεφαλικα κυτταρα δειτε το, παιζει και η κουκλα Roxane Mesquida.

Οπως λεει και στην αρχη ενας εκ των πρωταγωνιστων, υπαρχουν πολλες σκηνες στον κινηματογραφο που γινονται χωρις αιτια και αυτη ακριβως η ταινια τιμαει αυτο το “χωρις αιτια”.

Το περιμενα χειροτερο βασικα, αλλα το συστηνω μονο σε οσους γουσταρουν ολοκαυτωμα και οχι απλο καψιμο.

Με ψηνεις ασχημα!!!

Χωσου Τζιοπα!

Μόνο αν ήθελα να κάνω κακό σε κάποιον θα του πρότεινα να δει το rubber:p

Αχ το ελεγα εγω για το rubber αλλα πιος με άκουγε!!!

μεγάλη ταινία… αλλα οχι για ολους :stuck_out_tongue:

και…

Το πρώτο είναι ωραίο έχω δει από κριτικές αλλά είναι όντως παιδικό περισσότερο;
Στο 2ο θυμάμαι να γέλασα πολύ στην σκηνή με την καρέκλα.

Είναι πιο παιδικό ναι, αλλά είναι πανέμορφο!

Ε ναι, παιδικό είναι ουσιαστικά. Όσον αφορά το Johnny English γέλασα σε κάποιες σκηνές αλλά η ταινία δεν το πολυκατέχει το άθλημα. Το χάνει στην πορεία.

…το ‘‘Κοράκι’’ με τον αδικοχαμένο Μπράντον Λη, και τον υπέροχο Γουίνκοτ:):!:

παλι καλα που βγαίνουνε και αυτα τα animation και εχουμε αξιόλογες ταινιες re…

ακρετα ενδιαφέρον και η συνέχεια του λογικα θα ειναι το RE6 που το περιμένω πως και πως!!!

Leon S. Kennedy ftw \m/

The Cabin in the Woods

Επιτέλους το είδα και εγώ. Εντάξει απλά μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου της τελευταίας δεκαετίας. Αλλά τι λέω, αυτή είναι άνετα η καλύτερα ταινία τρόμου της τελευταίας δεκαετίας. Ότι ήταν το Evil Dead για τον Raimi είναι το Cabin για τον Wheton.

ΕΕΕΕ ναι την εχω δει 4 φορες!!! δε χορταίνεται…

[SPOILER]εγω θα ελεγα οτι δεν είναι η καλύτερη τρόμου, αλλά η καλύτερη crossover(αν ειναι αυτος ο ορος) . εκει που βλέπεις ενα χορορ-θριλερ-whatever, πετάγεται το sci fi Και την βγάζεις και την παίζεις. εκει είναι η μαγεία[/SPOILER]

[SPOILER]και μετα την ξαναπαίζεις με τις υπερατακαρες που εχει[/SPOILER]

[SPOILER]Ε εντάξει νομίζω πως μπαίνει άνετα στο horror. Έχει και άλλα στοιχεία μέσα αλλά το horror πρωταγωνιστεί χωρίς καμιά αμφιβολία νομίζω. Βασικά και μόνο το φινάλε με τους παλιούς φτάνει και περισσεύει για να την βάλει σε αυτή την κατηγορία. Δεν γίνεται να μιλάμε για τους παλιούς και να μην αναφερόμαστε σε ταινία Horror. [/SPOILER]

@dead

[SPOILER]εγω πάντως αν αντι για την χερούκλα εβλεπα κανενα πλοκάμι aka cthulhu θα άφηνα τα κόκαλα μου στον σινεμά…[/SPOILER]

:lol::lol::lol: και δεν θα ήσουν ο μόνος :stuck_out_tongue:

157’ αλλά δεν κουράζουν καθόλου πιστεύω. Εξαιρετική σκηνοθεσία και το σενάριο. Πιστεύω αν ήταν λιγότερο θα χανε ίσως στο παιχνίδι με τους γρίφους και στις ανατροπές. Σε όλη την ταινία βλέπεις πως επηρρεάζει η υπόθεση τον καθένα και έτσι αναλύονται και οι χαρακτήρες. Δεν βρήκα κάποια ανούσια σκηνή δηλαδή.
Πετυχημένη στο έπακρο και η εναλλαγή πρωταγωνιστών, ο καθένας δίνει την σκυτάλη του στον άλλον.
Από κει και πέρα ο R.D.J. όπως κάθε φορά φανταστικός, προθερμαίνει το χιούμορ του Iron Man (\m/), αυτοκαταστροφικός ενώ και οι άλλοι 2 πρωταγωνιστές (ντετέκτιβ και καρτουνίστας) επίσης πολύ καλοί.
Αλλά εκεί που χάνει η ταινία είναι ότι σε σχέση με άλλες ταινίες του Φίνσερ δεν έχει κορύφωση. Ιδιος τόνος από την αρχή μέχρι το τέλος.
Το τέλος είναι όπως έπρεπε να ναι. Ασαφές, δεν με νοιάζει καθόλου που δεν έχει κάθαρση.

Υπέροχο θρίλερ από την Ισπανία. Δυνατό, ατμοσφαιρικό, βασίζεται πολύ στην λογική. Δίνει συνέχεια στοιχεία να ασχολείσαι με την ταινία. Από την αρχή μέχρι τέλος, αφήνει στον θεατή να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα.
Τελικά καλό ήταν που η μετάφραση ήταν σκατά, με έβαζε συνέχεια σε εγρήγορση.
Πάνε 6 χρόνια που είδα τον Λαβύρινθο, το άλλο είχε περισσότερο χρώμα και φαντασία, αυτό είναι πιο ειλικρινές πάντως.

[SPOILER]Από τις ταινίες που η απάντηση είναι στην αρχή. Αρχή αρχή όμως.[/SPOILER]