Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

…και οι δυο είναι εκπληκτικές ταινίες:):!:

Το έχει και στις νύχτες πρεμιέρας, πολύ καλό!

Αξιολάτρευτοι Cheech και Chong…

[SPOILER]H σκηνη με το μικρο γαμιδι με την μασκα να περπαταει σαν και γω δεν ξερω τι προς τη μανα και αυτη να του φωναζει"Μι ιχο" ή ξερωγω πως αλλιως ειναι ο γιος στα σπανιολικα ενω ξερεις οτι θα γινει η μαλακια με εχει στοιχειωσει μεχρι σημερα…Πολυ τρομακτικη σκηνη. Μηπως μπορεις να μου θυμισεις τι παιζει στο τελος γιατι πανε χρονια που την ειδα και δε θυμαμαι τι εγινε? (Επισης,φαν φακτ. Στη σκηνη με την ξεσαγωνιασμενη γρια που την πατησε το λεωφορειο,στο σινεμα,παρολο που ηξερα οτι θα γινει αυτο που υποπτευομασταν ολοι,κοιταζα για να το παιξω αφοβος και ξερωτιθαγινει κιετς.Αποτελεσμα: τη στιγμη που πιανει το χερι της τυπισσας το ποδι μου φευγει [B][U]αυτοματα[/U][/B] με δυναμη ρομπερτο καρλος στο μπροστινο καθισμα νιωθω κατι να τραβιεται στον μηρο και τις επομενες πεντε μερες περπαταγα σαν τον τυπα απο τους συνηθεις υποπτους :lol:#-o[/SPOILER]

Εγω ειδα το

Aπροσμενα καλο:!: Πολυ περισσοτερο κοινωνικη και ελαφρως δραματικη παρα κωμωδια,οπως παρουσιαζεται απο το εξωφυλλο. Δηλαδη δεν ειχε καμια σκηνη που να με εκανε να -->:lol: αλλα η ωρα περασε πολυ ευχαριστα. Πολυ ωραιο το θεματακι με το φαμιλυ ριγιουνιον μεσα στο οποιο εξελισσεται η κυριως πλοκη και αυτο που κανει τη διαφορα ειναι η αποδοση μεγαλου βαθους στον χαρακτηρα του Στιβ Καρρελ (ιδιαιτερα σε συναρτηση με τις κορες του)σε αντιθεση με τον ρηχο/κωμικο χαρακτηρα που θα περιμενες σε μια τετοια ταινια. Οχι και για νοικιασμα,αλλα αμα την πετυχετε στην τιβι αξιζει :slight_smile:

Αυτό το Ισπανικό ορφανοτροφείο το είχα δει σινεμά και δεν μου είχε αρέσει καθόλου. Ειδικά το τέλος μου είχε φανεί αστείο. Από τότε δεν θυμάμαι και πολλούς που να έχουν την ίδια άποψη με εμένα. Βασικά μόνο αποθεωτικά σχόλια θυμάμαι κατά βάση. Έχω αρχίσει ήδη να σκέφτομαι επαναληπτική προβολή

[SPOILER]Στο τέλος απλά βρίσκει τον γιο της σ’ενα υπόγειο κάτω από το σπίτι, είχε κλειδωθεί μέσα ο πιτσιρικάς και δεν μπορούσε να βγει, γι αυτό έκανε και θορύβους. Στην πόρτα ήταν μια ταπετσαρία και ποτέ η γυναίκα δεν το ξερε ότι θα υπάρχει μια πρόσβαση σ’ενα δωμάτιο. Ε όταν τον βρίσκει και το συνειδητοποιεί υπερκαταναλώνει χάπια και πεθαίνει, και δείχνει ότι θα φροντίζει τον γιο της με τους 6 φίλους του (5 + τον Τζακ, τον παραμορφωμένο).
Οσο για την σκηνή με την γριά, καφρίλα αλλά αναμενόμενη! Και φρίκη κιόλας.
Σπουδαίο ταινία, όπως είπα, όλα εξηγούνται με λογική. [/SPOILER]

τελικά τίποτα το σπουδαίο δυστυχώς…

ειδα το THE RAVEN χθες με κιουζακ,τιποτα το τρομερο αλλα μια χαρα περασε η ωρα

μεγαλη ταινια.-

southern gothic μαυρη κωμωδια, μια πιο αρχιδατη και τολμηρη βερσιον των καλυτερων στιγμων των Κοεν…

William Friedkin μεγαλη σκηνοθεσια, κορυφαιες ερμηνειες απο ολους, Μακοναχυ πιο creepy και ψυχακιας απο ποτε, θυμιζει αυτη τη καρικατουρα που επαιζε ο Μπαρδεμ στο No country απλα ο συγκεκριμενος εδω οντως επαιζε και δεν γυρναγε αμιλητος και cool στραβωμενος πανω κατω…

ειδικα στο φιναλε τα γαμησε ολα, ρεσιταλ

κορυφαιο φιναλε επισης, απειρο γελιο-μαυρο χιουμορ φουλ-, τρελη σατυρα
το american beauty του Νότου, των rednecks και η απωθεωση της σαπιλας της white trash ρατσας του Αμερικα

απο τις καλυτερες ταινιες της χρονιας so far, σπουδαιο εργο!!!

ωπ λαθος, στο τοπικ για σινεμα ηθελα να το βαλω :oops:

Δηλαδή τώρα με τα καλά σου λόγια μας αναγκάζεις να δούμε ταινία με τον Μακόναχι;:stuck_out_tongue:

Εντάξει κι ο Pitt ήταν γαμάτος στο Kalifornia όλα τα’χουμε δει:p

η αληθεια ειναι οτι παιζει γαματα, εντελως creepy ψυχακιας… εγω προσωπικα επειδη τον θυμαμαι και σε κατι dazed and confused, σχιζοφρενεις δολοφονους με πριονι νο 3 δενθυμαμαι ή κατι κωμικες εμφανισεις του τεραστιες σε Kenny Powers κτλ, δεν τον θεωρουσα τοσο πατο ποτε…απλα οι επι το πλειστον υπολοιπες ταινιες του ειναι χαλια:p

αλλα οχι, εδω δινει ρεσιταλ!!!

να πατε οχι για το Μακοναχυ, αλλα για το τρελο σεναριο!

ουτε ιερο ουτε οσιο!

Περασε η ωρα. Ουτε σουπερ ουτε πατατα, ευχαριστο θα ελεγα. Ενδιαφερουσα προσεγγιση των vampires, αρκετα κλισε σε σημεια, ταιριαστη ατμοσφαιρα αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.

Βεβαια τα vampires εμοιαζαν περισσοτερο με zombies στο τελος, αλλα παει στο διαολο :stuck_out_tongue:

ok, αν αυτή η ταινία είναι για 8,6 τότε κάτι δεν καταλαβαίνω από κινηματογράφο…το πολύ(το ΠΑΡΑ πολύ) για 7

Φιλτατε Καραμουρτζουνη, αν περιμενες να δεις ταινια με δραση, ξυλο, ατακες, ρυθμο, σουπερ ηρωες και αρκετες σαλτσες και βαζεις το πολυ 7 στο Avengers, περνα εξω σε παρακαλω :stuck_out_tongue:

Αν περιμενες κατι αλλο, πιο σοβαρο ισως, τοτε λογικο να απογοητευτηκες καπως.

Σωστος ειναι ρε ο Καραμουρτζουνης,αμα θες δες και την κριτικη που εκανα στο αναλογο θρεντ και πες μου που διαφωνεις.

εδιτ: Γενικα δε την λεω και πατατα,αλλα σε σχεση με ολο αυτο το hype και ολα αυτα που μας λεγανε οτι θα δουμε πραματα και θαματα ηταν απλως καλη.Ισως να ειχαμε πολυ ψηλες προσδοκιες και να νομιζαμε οτι θα πιανε επιπεδο κομιξ και απογοητευτηκαμε για αυτο

Όχι ρε συ, δεν περίμενα καμιά κουλτούρα, αλλά ακόμα και για το είδος της μου φάνηκε απλά ok, τίποτα το φοβερό για τις τόσο αποθεωτικές κριτικές που απέσπασε. (κατά τα άλλα τα γνωστά, περί ορέξεως κολοκυθοκορφάδες κλπ!)

Στο είδος της είναι η καλύτερη που έχει βγει.

σε γενικες γραμμες, το αποπανω.-

αν καταφέρατε απο αυτό το είδος ταινίας να ζητήσετε και κατι παραπάνω, να μου πείτε ποιο είναι αυτό. πραγματικά. τι άλλο θα μπορούσε να εχει?