σκ ειδα goodfellas και after hours…
Φυσικά και μου πέρασε αλλά θέλησα να μην προσβάλλω τη νοημοσύνη σας. Ή την έλλειψη αισθητικής σας.
A Serbian Film
Πιο άρρωστη ταινία ever
Μου αρεσουν βαρεμενες, αρρωστες, σαλεμενες ταινιες, αλλα το Serbian Film, απ’οσα εχω ακουσει δεν νομιζω να κατσω να το δω ποτε.
Εγω χθες ειδα το [B]Cabin In The Woods[/B] και θα συμφωνησω με οσους το εχουν αποθεωσει εδω μεσα, πολυ πολυ καλη ταινια, tribute σε διαφορες αλλες απο οσο ειδα (παντα το γουσταρα αυτο), στελνει για βρουβες ολες τις φωλς αμερικανοτηνεητζερς μουβυς και οταν αρχιζει να γινεται πιο εντονο το ολο sci fi γινεται της πουτανας.[SPOILER]στο τελος που αρχιζει η μαζικη σφαγη και η αποκαλυψη των θεων ηταν ουαο[/SPOILER]
Υ.Σ. Με αυτη τη κοκκινομαλλα θελω να περασω την ζωη μου, τουλαχιστον ρε μαλακα Χολντεν ασε την να βγαλει καμια μπλουζα και μην εισαι τοσο φωλς. Εισαι και λογιος τρομαρα σου.
[B]High school[/B]
Μερικές καλές ιδέες ένας απολαυστικός Andrien Brondy στην σκηνή στο σπίτι του και… αυτά. Κατά τα άλλα μια βλαμμένη teen movie με πολλά κρύα αστεία και δυστυχώς αρκετά λογύδρια περί φιλίας που σε κάνουν να αναφωνήσει ένα μεγάλο “GAAYYYYYYY”
…οπ, τι έχουμε εδώ…θα τσεκαριστεί:):!:
[B]Män som hatar kvinnor (the girl with the dragon tattoo)[/B]
Σκοτεινή και απειλητική ατμόσφαιρα, υπολογισμένο αλλά όχι πρωτότυπο σενάριο και επαρκείς ερμηνείες για μια τελικά καλή αλλά σαφώς υπερεκτιμημένη αστυνομική ταινία που αν μιλούσε αγγλικά εξ 'αρχής δύσκολα θα αποκτούσε αυτή την φήμη.
Τα υλικά είναι παρμένα από τα περισσότερα αστυνομικά θρίλερ του hollywood. Πρωταγωνιστές με τραυματικό παρελθόν [SPOILER]που στο τέλος θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν τους προσωπικούς τους δαίμονες[/SPOILER] ακροδεξιοί κακοί, βρώμικες οικογενειακές ιστορίες. By the book η ταινία που απλά για να δείξει ξεχωριστή μπλέκει 1-2 ακόμα ιστορίες άσχετες και μάλλον εις βάρος της ταινίας βγαίνουν παρά δίνουν το κάτι παραπάνω (δεν ξέρω αν έχει να κάνει κάτι με τα sequel που ακόμα δεν έχω δει). Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι το remake μιας ταινίας που θα περίμενα να την δω εξ 'αρχής από studio του hollywood. Αύριο μάλλον θα πάρει σειρά το δεύτερο μέρος αν και δεν έχω και καμιά αγωνία μεγάλη να το δω.
E προφανώς:p
Τα άλλα!
Το δευτερο Godfather χθες. Ως ταινια εκει ψηλα, εξαιρετικος Πατσινο, μορφη ο Gazzo και τα φλασμπακς στην νιοτη του Vito τα γουσταρα πολυ. Το μονο παραπονο ειναι οτι ουσιαστικα δεν ειχε το ολο mafia θεμα της πρωτης ταινιας, δεν ειχε τα paybacks, τις φαμιλιες, το πιστολιδι.
[SPOILER]ειχε το payback του Ντε Νιρο που μετραει για 10 :)[/SPOILER]
[SPOILER]Είχε το payback του Pacino που μετραει για 100 :)[/SPOILER]
Συμφωνω και επαυξανω με οσα λετε και κλινω μαλιστα προς Μικα μερια (οχι πως το αντιστοιχο του Λουπιν παει πισω), απλα ισως να τα ευχαριστηθηκα ενα κλικ παραπανω του πρωτου.
[SPOILER]Η σκηνή με τον Pachino στο τέλος είναι ίσως και η καλύτερη σκηνή στην ιστορία του κινηματογράφου. [/SPOILER]
Σου αρεσε?Εμενα μου αρεσε και κυριως η ισιτορια με την Countess Bathory.
Γράψτε δυο-τρεις κουβέντες για Borowczyk αν δε βαριέστε γιατί έχω ψηθεί πολύ
Λοιπον ακουσε με.Ο τυπος ηταν καλλιτεχνης πραγματικος,γλυπτης,ζωγραφος,σκηνοθετης.Ειχε εμμονες με το γυμνο,εκανε ταινιες που τοτε πραγματικα σοκαραν κοσμο,αλλα αν και με φουλ γυμνο,δεν γυριζε τσοντες με την λαικη εννοια του ορου.Οι ταινιες του ηταν ακραιφνως ερωτικες,αισθησιακες,αλλα οχι χυδαιες κι αυτο ηταν για μενα μεγαλο απιτευγμα.Αν εδινα εναν χαρακτηρισμο στα εργα του θα τα χαρακτηριζα ??καλλιτεχνικες τσοντες??,ετσι για να προσεγγισω το γενικο αισθημα.
Θεωρω πραγματικα σημειο τομη το film του ‘‘La Bete’’.Δες το και θα καταλαβεις.Αυτα που εκανε αυτος τοτε σε αυτην την ταινια,δεν γυριζονται ουτε σημερα κυριολεκτικα!
Να και δυο κριτικες μου για το ‘‘Les Contes Immoreaux’’ και για το ‘‘La Bete’’.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4738&page=89
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1352433
και μην ξεχνάμε ποιος έκανε γνωστό το la bete στο πανελλήνιο:
http://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU
θελω να τον φιλησω και να του σκασω μπουκετο ταυτοχρονα.
[B]The girl who played with fire[/B]
Καλύτερο από το πρώτο, πιο συμμαζεμένο story, δεν είχε 5-6 διαφορετικά πράγματα να συμβαίνουν ταυτόχρονα. Σκοτεινή ατμόσφαιρα, ανατροπές που δεν περιμένεις γενικά κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Συνεχίζω να πιστεύω πάντως πως η φήμη που έχουν αποκτήσει αυτές οι ταινίες είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι πραγματικά αξίζουν. Στο ίδιο ύφος δηλαδή μου φάνηκε πολύ καλύτερο το πρόσφατο headhunters από Φιλανδία. Anyway αυτές τις μέρες θα δω και το τελευταίο μέρος.
[B]Snow white and the huntsman[/B]
Παίρνεις μια κλασική ιστορίας και έναν σκηνοθέτη που πολύ θα ήθελε να είναι ο Peter Jackson και έχεις το καινούργιο snowhite. Κακό δεν το λες αλλά δεν είναι η ταινία που θα μείνει αν και προσπαθεί για κάτι μεγάλο. Το μόνο που θα μου μείνει από την ταινία βασικά είναι η Sarliz που το ευχαριστιέται στο ρόλο της total bitch κακίας μάγισσας. Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο.
[B]Rock of ages[/B]
Λοιπόν αυτή την ταινία είναι εύκολο κανείς να την θάψει, πολύ εύκολο. Μιούζικαλ που ακολουθεί όλα τα κλισέ του είδους, love story, ηθοποιοί που ξεσπούν σε τραγούδια ξαφνικά κτλ. απλά η μουσική είναι λίγο διαφορετική. Οκ πολύ διαφορετική. Φόρος τιμής στο slease rock των '80 με την δράση της ταινίας να παίρνει μέρος σε ένα bar στην sunset bulevard hollywood. Γνωστά ροκ τραγούδια παίρνουν την θέση των διαλόγων και ακούς ηθοποιούς όπως ο Tom Cruise και ο Alek Balduin να διασκευάζουν πολύ γνωστές ροκ επιτυχίες της εποχής.
Λοιπόν αν βάλεις ακουστικά και τον ήχο σε υψηλή ένταση, έχεις 4-5 μπύρες πρόχειρες δίπλα σου αυτή η ταινία μπορεί να γίνει η καλύτερη όλων των εποχών. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το καταευχαριστήθηκα όσο δεν πάει. Δηλαδή for god’s sake ακόμα και ο Baldwin έμοιαζε ως ο πιο cool παλιοροκάς που έχεις δει ποτέ. Όποιος τηρήσει τις προϋποθέσεις που ανέφερα λίγο παραπάνω και δεν τραγουδήσει μαζί με τους πρωταγωνιστές τις ταινίας έχει πρόβλημα και να το κοιτάξει. Εντυπωσιακός ο Cruise στο ρόλο του rock star αλλά Axl.