Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

το δα κι εγώ και επικροτώ, και γαμώ τις ταινίες…!

πώς λέγαμε για το inception

[SPOILER]a dream within a dream within a dream?[/SPOILER]

κάτι τέτοιο :stuck_out_tongue:

μου φέρε μνήμες από ubik…

Πριν κατι μερες ειδα το [B]“In Time”[/B] με τον Justin Timberlake. Να πω την αληθεια, το σεναριο και η ολη ιδεα που ειναι βασισμενη η ταινια μου φαινοταν εξ αρχης τρομερα ελκυστικη και για αυτο πειστηκα να την δω, δεδομενου πως φαινομενικα περιμενα τερμα αμερικανια στην υλοποιηση. Οκ, δεν επεσα πολυ εξω, αλλα η ταινια εχει πολυ καλη ροη, το σεναριο και η πλοκη οπως ειπα μου αρεσουν παρα πολυ προσωπικα και οφειλω να παραδεχτω πως περιμενα χειροτερο τον Timberlake. Οκ, δεν εκανε καμια ερμηνεια για οσκαρ αλλα δεν ηταν κακος, στην χειροτερη τον λες διαδικαστικο. Σε γενικες γραμμες, χολλυγουντιανη ταινια μεν, ενδιαφερουσα ταινια δε.

Υ.Σ. Το Thirteenth Floor το εχω μπανισει εδω και λιγο καιρο, θα τσεκαριστει συντομα!

Καλο ειναι το In time. το θεμα είναι να σε ψήσει κάποιος να το δεις γιατι απο μόνος σου λες σιγα μην δω ταινία με τον Timberlake(δεν ειναι κακός)

Ακριβως αυτο. Και εγω στην αρχη ημουν αρκετα επιφυλακτικος και αν δεν ηταν το σεναριο λογικα θα την ειχα αφησει μαλλον στην ακρη, ενω τελικα η ταινια αξιζει!

Πρωταγωνιστει και ο “Death by exile” :stuck_out_tongue:

[B]Mullholand Drive[/B]

Ταινία που πρέπει να ξαναδείς για να αντιληφθείς το μεγαλείο της

Πραγματικά σπουδαία ταινία, με την αλαζονική τάση του ανθρώπου να εμπλέκεται με την φύση καθώς και την μεταμόρφωσή του από μαλθακό σε πολεμιστή σε στιγμές ανάγκης. Ακραία ταινία, βίαιη και σκληρή, χωρίς να υπάρχει σταγόνα αίματος μέσα.

Ο Κριστιαν Μπεηλ γυρίζει από τον στρατό και μαζί με τον κολλητό του προσπαθούν να βρούνε δουλειά. Ωστόσο μπλέκεται σε μαλακίες όλη την ώρα και αρχίζει η απότομη κατηφόρα. Ο Μπεηλ πιο Αμερικάνος από ποτέ, ότι ψυχοπαθή χαρακτήρας υπάρχει μπορεί να τον παίξει άνετα. Με πιστολίδια, λίγο χιούμορ, ωραίες λατίνες δεν καταλαβαίνεις πως περνάνε οι 2 ώρες. Καλούτσικο.

Eκπληκτικη ταινια το Deliverance αλλα μαλλον δε θα την ξαναδω ποτε λογω της πιο ενοχλητικης/ανατριχιαστικης/φρικιαστικης σκηνης εβερ

[SPOILER]Squil like a pig. (Και δυστυχως δεν μπορεις να ξε-δεις κατι,so…)[/SPOILER]

Καλά ναι. Είπαμε, βίαιη και ακραία χωρίς καν αίμα.
Και η σκηνή με το banjo μνημειώδης.

το καινούριο spiderman λέει τίποτα? το είδε κανένας?

Γαμει και δερνει.Το καλυτερο Spiderman μεχρι στιγμης.Βλεποντας το νεο χλεχλε πρωταγωνιστη ειχα παει με τις χαμηλοτερες προσδοκιες στο σινεμα και εφυγα με ενα χαμογελο τετοιο :smiley:

[B]’‘And now for something completely different’’[/B]. Πρώτη μου επαφή με Monty Python και το αποτέλεσμα κρίνεται απογοητευτικό… Δηλαδή την ταινία την άφησα στη μέση- ζήτημα να το 'χω κάνει σε 2-3 ταινίες αυτό. Μάλλον not my cup of tea το χιούμορ τους. Αλλά θα δοκιμάσω και τις υπόλοιπες ταινίες τους.

…δοκίμασε αυτο http://www.imdb.com/title/tt0079470

…ταινία με πολλούς συμβολισμούς, πέρα απ’το απίστευτο χιούμορ
:):!:

εγω παλι ειδα χτες το νεο Spiderman και οκ, ο Γκαρφιλντ ειναι ωραιος ηθοποιος και μαρεσε σαν Σπαιντερμαν αρκετα, με ολες τις trademark σαρκαστικες ατακες του ηρωα-αν και παραηταν emo για Παρκερ-, σαν ταινια μου φανηκε αχρειαστη, τιποτα που να δικαιολογουσε την δημιουργια της… προσωπικα καμια σχεση με τα 2 πρωτα του Ραιμι-χαρακτηριστικα χειροτερο-, σχετικα κατωτερο του 3ου σπαιντερμαν και αξιοπρεπες σαν μια μπλοκμπαστερια που θα δεις για να ξεχαστεις-και να την ξεχασεις αμεσως μετα- για κανα 2ωρο…

παντως παντελως αχρειαστο και ανουσιο…

επισης οκ, spiderman VS King Coopa…failed

• ουτε οι ιδιοι οι σεναριογραφοι δεν πρεπει να καταλαβαν τον λογο που ο Connors εγινε ξαφνικα ‘κακος’…

Εγινε reboot στο συμπαν του Spiderman,οπως γινεται συχνα πυκνα και στα κομικ (σειρων που εχουν αποτυχει παντελως συνηθως οπως οι σαπιλες της κωμικοτραγικης πλεον DC και οχι του θεουλη μιστερ Παρκερ που παει ακαθεκτος μιας και τα κομικ του σπερνουν),δηλαδη ξανα απο την αρχη,μιας και συνειδητοποιησαν τι εκτρωματα ειχαν φτιαξει στο παρελθον σε σχεση με το υλικο που ειχαν στα χερια τους απο τα κομιξ για να δουλεψουν.Εξου και ο λογος υπαρξης της ταινιας :wink: Εμενα παντως δε θα με πειραξει καθολου να δω κανεναν ΣΟΒΑΡΟ Βενομ (οχι αυτο τον γελοιο ρολο που του εδωσαν στο 3 #-o) και απο κοντα και κανενα ΥΠΕΡΚΑΡΝΕΗΤΖΑΡΟ στο 2 ή 3 του Amazing.Just sayin’.

Kαι οσο για τη σεναριακη τρυπουλα ρε Λουπιν,εδω καβλωσε ο ντουνιας με το Αβεντζερς που το σεναριο του ηταν πιο τρυπιο κ απ τα διχτυα του Κοσταντζο,ο Κοννορς θα μας κατσει στο λαιμο? :roll:

Πολύ ειλικρινής πάντως ο καινούργιος Spiderman.Μέσα σε μια ταινία έβγαλε 85 φορές τη μάσκα του#-o

Nαι ισχυει αυτο :stuck_out_tongue: Ειδικα εκει με τον μπατσο πιο αμερικανια πεθαινεις :lol: Αλλα τωρα κατα βαθος παντα δε γουσταρουμε οταν ο ηρωας βγαζει τη μασκα και ολοι λενε Ο νοου ιτ καντ μπι γιουουου και παιρνει και το credit για αυτα που κανει,εστω και απο λιγους?

Και βασικα οκ,και να εβλεπαν ποιος ειναι και να απειλουσαν συγγενεις και φιλους ζμπουτσα του,ο Spiderman ειναι.Θα τους εσπαγε στα 3 και μετα θα ριχνε και ενα γρηγορο στη Μερι Τζεην και θα την αραζε γιατι ΕΤΣΙ 8)

Ψιλομούφα ήταν ο καινούργιος Spiderman. Το κατέβασα για να το ξαναδώ αυτές τις μέρες γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ο ήρωας με τον οποίο μεγάλωσα. Lizard χαλαρά ο χειρότερος κακός σε ταινία της marvel. Το κυριότερο όμως αυτό που είπε ο Lupin, εντελώς αχρείαστη ταινία.

και απ’ ότι είδα βγαίνει και 2.

Πολυ καλο (αν και λιγο θλιμμενο σε ολη την διαρκεια του). Ανθρωπινη και συγκινητικη ιστορια, με πετυχημενη ειρωνια και χιουμορ σε σωστες δοσεις και στα σωστα σημεια και αγγιζει θεματα σχετικα με τις ανθρωπινες σχεσεις με εξυπνο, απλο και κατανοητο τροπο. Προτεινω ανεπιφυλακτα!

Ταινιάρα το από πάνω! Οι ίδιοι έχουν κάνει και [COLOR=“DarkOrchid”]αυτό[/COLOR], επίσης στην ίδια φάση και επίσης πολύ καλό. Να το τσεκάρεις! :slight_smile: