^
το full metal jacket το θεωρω μετριο, εκτος απο το πολυ καλο πρωτο μερος της εκπαιδευσης μετα σιγα-σιγα πεφτει… οχι οτι βαρεθηκα αλλα δεν το θεωρω μεγαλη ταινια… σιγουρα το platoon που ειδα προχτες το παταει χαμω… επισης ειδα και πολιτη κειν το σκ,τεραστια ερμηνεια…
Το Cockneys vs Zombies με περιμένει στην σειρά εδώ και λίγες μέρες που το έχω κατεβάσει αφού είδα το θεικό trailer. Παίζει να το βάλω και σήμερα τώρα που το σκέφτομαι.
Μπράβο συμπάθειες το stay!! εγώ με το ζόρι το είχα δει μέχρι το τέλος.
on topic
[B]Superman III[/B]
Λοιπόν αυτή την ταινία την βλέπω για πρώτη φορά ολόκληρη. Παλιότερα την απέφευγα αφού όλοι την έθαβαν ως κακή και ως μια ταινία που δεν έχει καμιά σχέση με τον ήρωα όπως τον είδαμε στις προηγούμενες ταινίες.
Λοιπόν την βρήκα υπέροχη, πολύ διαφορετική από τις 2 πρώτες όπως και την επόμενη. Χωρίς Λεξ Λούθορ, χωρίς Λοις Λειν. Χιούμορ, που μπορεί να μην κολλάει και τόσο με την σοβαροφάνεια του ήρωα αλλά εδώ ταίριαξε μια χαρά, αν και αρχικά είναι σαν να βλέπεις 2 ταινίες μια με τον Pryor και μια με τον Superman. Και μια πιο σκοτεινή πλευρά του ήρωα όμορφα δοσμένη για τα δεδομένα τις σειράς (έχω την εντύπωση πως η ταινία αποτέλεσε έμπνευση για τον spiderman 3 του Raimi απλά δεν ξέρω αν η έμπνευση ήταν του Raimi ή των παραγωγών). Όπως και να έχει την ευχαριστήθηκα ίσως και περισσότερο από τις άλλες.