Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Μόνο ο πραγματικός Μεσσίας θα αρνείτο ότι είναι ο Μεσσίας:!:

Η καλύτερη σκηνή για 'μένα είναι αυτή: [SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=2hRZDFhn0XA

[SIZE=“3”]Brian: - You are all individuals!
Όχλος: - Yes, we are all individuals!
Brian: - You are all different!
Όχλος: - Yes, we are all different![/SIZE]
[/SPOILER]
Αριστούργημα.

:lol3: ναιιι! κορυφαίες και οι δύο σκηνές ^

προσθέτω και αυτήν με τον λιθοβολισμό και τα παζάρια:

http://www.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk

http://www.youtube.com/watch?v=3n3LL338aGA

…η καλυτερη ταινία τους…ΕΠΟΣ:):!:

[U][B]Carancho[/B] (ελληνιστί [B]Το Αρπακτικό[/B] ή [B]Ο γύπας[/B])[/U]

Με τον Ricardo Darín (από το πασίγνωστο The Secret in their Eyes) στο ρόλο του γύπα. Η δουλειά του είναι να τρέχει πίσω από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα για να βρει πιθανούς πελάτες (θύματα ή συγγενείς θυμάτων), τους οποίους θα “βοηθήσει” η εταιρία για την οποία εργάζεται να εισπράξουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τις ασφαλιστικές. Με το αζημίωτο βεβαίως, μιας και στα θύματα καταλήγει ένα τραγικά μικρό ποσοστό των χρημάτων τελικά.

Μου μαύρισε την ψυχή η ταινία, δείχνει μια Αργεντινή με χιλιάδες αυτοκινητιστικά κάθε χρόνο και το δίκτυο εκμετάλλευσης που έχει στηθεί γύρω από αυτά.

Και μόνο που βλέπω ότι παίζει ο μέγας Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ψήθηκα να το δω. :metal:
Δεν ήξερα βέβαια ότι το χε γυρίσει στην υποκριτική!

μεγαλη παπαρια, αλλα το σκηνικο ala Blade Runner που ειχαν χτισει για την πολη ηταν γαματο εικαστικα…

επισης την Μπεκινσεηλ την ματωνα.-

απαραδεκτη ταινια κατα τ’αλλα

…τo http://www.imdb.com/title/tt0065143
:):!:

κανα καλο σχετικα καινουργιο ψυχολογικο θριλερ εχουμε ρε παιδια;
Περα απο το κορακι (raven) που ηταν οντως καλο…

για να καταλαβεται τι εννοω ταινιες οπως το κοριτσι με τα τατουαζ, το νησι των καταραμενων κτλ…

καλυτερα σεφερλης, μεγαλη φολα

γελασα σε 3 σκηνες indeed, το υπολοιπο ηταν μαπα ολκης

Το περίμενα καλύτερο. Πιο πολύ Disney παρά Pixar.

:bow::bow:

Σεβασμος και μονο.

[B]Footloose[/B]

Αν και πρέπει να την είχα δει παλιότερα τώρα που την έβαλα για να την δω διαπίστωσα που δεν υπήρχε ούτε μια σκηνή που θα μου θυμίζει κάτι. Anyway η ταινία θέλει τον Kevin Bacon τρελό νιάτο να πηγαίνει σε μια επαρχιακή πόλη με υπερβολικά συντηρητικούς κατοίκους που έχουν βγάλει εκτός νόμου οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί διασκέδαση για έναν νέο άνθρωπο. Φανατικός της ποπ-ροκ μουσικής και του χορού ο νεανίας μας θα συγκρουστεί με τον ιερέας της πόλης που σχεδόν εξουσιάζει τα πάντα για να ελευθερώσει τους καταπιεσμένους νέους της πόλης διοργανώνοντας έναν χορό. Να πω ότι η ταινία βγήκε το 1984 και με αυτή την πληροφορία δεν νομίζω πως χρειάζεται να προσθέσω άλλο σχόλιο αφού είναι σχετικά εύκολο να καταλάβει κανείς τι παίζει ακριβώς εδώ πέρα. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως υπήρχαν σκηνές που τα πόδια κουνιούνταν από μόνα τους και ας σιχαίνομαι τον χορό :smiley:

Ωραίο θριλλεράκι, ωραία ερμηνεία από Daniel Craig!

To περίμενες ή ήταν;

[SIZE=“4”]Mr.Nobody[/SIZE] (2009)

Δράμα επιστημονικής φαντασίας βλέπω λέει. Παράξενη ταινία, αλλά μου άρεσε πολύ.
Τι θα γινόταν αν σε εκείνη ή την άλλη φάση της ζωής μας δεν κάναμε την επιλογή που κάναμε; όλοι το έχουμε σκεφτεί σίγουρα αυτό. Τι θα γινόταν αν τολμούσαμε εκείνο που τελικά δεν τολμήσαμε να κάνουμε ή να πούμε; Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο και δοκιμάζαμε και την άλλη επιλογή-που τελικά απορρίψαμε-και ζούσαμε όλες τις εκδοχές, με όλες τις διακλαδώσεις καθεμίας επιλογής, σε πολλές και διαφορετικές ζωές;
Ο Nemo Nobody είναι ο τελευταίος θνητός στη Γη, σε μία Γη όπου οι άνθρωποι έχουν καταφέρει να αγγίξουν με τα ακροδάχτυλά τους την αθανασία. Είναι 118 χρονών και εξιστορεί τη ζωή του…ή μάλλον τις ζωές του. Και όπως λέει …δεν υπάρχουμε, κανείς μας δεν υπάρχει. Υπάρχουμε μόνο στη φαντασία μιας παιδικής ανάμνησης. Προσπαθεί να θυμηθεί. Να θυμηθεί. Εκείνη τη μέρα που έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στο να μείνει με τον πατέρα του ή την μητέρα του, ένα 9χρονο παιδί. Τί διαφορά θα είχε το κάθε μονοπάτι; Και εκείνες οι 3 γειτόνισσές του; Πώς θα ήταν η ζωή αν θα έμενε με την Άννα ή την Ελίζ ή εκείνη την τρίτη;
Πρέπει να πω επίσης ότι μου άρεσαν πολύ οι ερμηνείες γενικά. Αλλά και πιο συγκεκριμένα του πρωταγωνιστή (Jared Leto) και του Toby Regbo (που κάνει τον Νεμο σε ηλικία 15 χρονών). Παίζει επίσης ο αγαπημένος Rhys Ifans. :slight_smile:

[B]ΕΠΟΣ. απλα.[/B]

[SPOILER][B][SIZE=“4”]“Shut up and sit down you big bald fuck!
I don’t like leaving my own country Doug.
And i especially don’t like leaving it for anything less than warm, sandy beaches, and cocktails, with little straw hats.”[/SIZE][/B][/SPOILER]

[SPOILER][SIZE=“4”][B]"- We’ve got sandy beaches…"[/B][/SIZE][/SPOILER]

[SPOILER][B][SIZE=“5”]"- So who the fuck wants to see them!"[/SIZE][/B][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Nαι ρε Nir1, ΝΑΙ! :bow:

επισης φανταστικη σκηνοθεσια απλα. και οπως λεει και ο πληρης τιτλος :

Snatch.

stealin’ stones and breakin’ bones!

ταινιαρα…

[I]The Consequences of Love - Le conseguenze dell’amore[/I]

Ένας μεσήλικας Ιταλός παραμένει έγκλειστος σε ελβετικό ξενοδοχείο στο Λουγκάνο, χτίζοντας προσεκτικά ένα περίβλημα απομόνωσης από κάθε κοινωνική επαφή που θα μπορούσε να μεταλλάξει τον κόσμο του. Κι ενώ τα πρώτα λεπτά της ταινίας πλάθουν επιμελώς την εικόνα ενός αστικού ερημίτη, αποκαλύπτεται πως κομμάτι της ζωής του πρωταγωνιστή είναι η τακτική κατάθεση εκατομμυρίων δολαρίων σε τράπεζα της πόλης. Τελικά η αταραξία της ζωής του είναι προκάλυμμα μιας ιστορίας που μπλέκει τον ίδιο με άλλες πολύ πιο σκοτεινές υποθέσεις. Αυτά, προσπαθώντας να μην πω πολλά για την υπόθεση, μια που το storytelling είναι από τα μεγαλύτερα ατού της ταινίας. Κομψή κι εκλεκτική σκηνοθεσία, υπέροχο αστικό σάουντρακ με Mogwai, Boards of Canada, αυτό και αυτό. Είναι ίσως η ευρπωαϊκή εκδοχή ταινιών όπως το Drive ή το Collateral (αυτά μου έρχονται, μπορεί να υπάρχουν και καλύτερα παραδείγματα). Εμένα δε θα με’πειθα μ’αυτά που έγραψα να το δω, αλλά ελπίζω να έπεισα εσάς :stuck_out_tongue: