Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

οι αντιπρεστιζ ειστε μεγαλοι τσουρουκαδες

[CENTER][SIZE=“5”]The Warriors (1979)[/SIZE]

[/CENTER]

Αντρίκια ταινία.

Μέλη της συμμορίας The Warriors ξεκινάνε από την έδρα τους (Coney Island) για να πάνε στο Bronx (ψιλομακριά κοινώς), όπου ο θρυλικός αρχηγός (λέγε με Cyrus) της μεγαλύτερης συμμορίας της Νέας Υόρκης, των Gramercy Riffs, έχει καλέσει τις 100 γνωστότερες συμμορίες της Ν.Υ. να στείλουν 9 άοπλους αντιπροσώπους ώστε να κάνουν συνέλευση. Σκοπός του Cyrus είναι να οργανωθούν οι συμμορίες και να χτυπήσουν οργανωμένα τους μπάτσους, ώστε να κάνουν κομμάτι-κομμάτι δική τους τη Ν.Υ…

Όπως είναι αναμενόμενο, όλα στραβώνουν όταν ένας τελειωμένος αρχισυμμορίτης πυροβολάει και σκοτώνει τον Cyrus και μες τον κακό χαμό κατηγορεί τους Warriors για αυτό, επειδή ένα μέλος αυτών τον είδε όταν πυροβόλησε. Με αποτέλεσμα, λόγω ράδιο-αρβύλας, όλες οι συμμορίες της πόλης να ψάχνουν απεγνωσμένα τους Warriors που ξεκινάνε το μακρύ και απέλπιδο ταξίδι της επιστροφής τους κυνηγημένοι από μπάτσους και συμμορίτες.

Ωραία ατμόσφαιρα, δυνατή φωτογραφία και γαμάτο soundtrack \M/.

πραγματικα ΑΝΤΡΙΚΙΑ ταινια \m/

Πω ρε μαγκα dr love τι μου θυμησες τωρα!!!Μιλαμε για τρομερη ταινια η γεφυρα του ποταμου Κβαι :thumbup:

οντως ταινιαρα.εχουν περασει κατι αιωνες που την ειχα δει βεβαια αλλα μου εχει μεινει…

Χτες είδαμε αυτό (δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω το πόσο ταινιάρα είναι)…

…και σε λίγο θα χώσω αυτό

Eιδα αυτο το ποστ και πριν λιγο τελειωσε η ταινια.

\m/

Ισως η κορυφαια ταινια με συμμοριες…

Η πιο υπερτιμημένη ταινία των τελευταίων ετών. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος:?

Ρε θα με τρελάνετε εδώ μέσα, μου έχετε βγάλει μέσα σε ένα διήμερο το Prestige και το Drive υπερτιμημένες ταινίες! Εμένα προσωπικά φίλε otinanai στο Drive με τράβηξε η ακαταμάχητη post-80s ατμόσφαιρα, η σκηνοθεσία του Refn και η εξαιρετική ερμηνεία του Gosling…

Εγώ για το Drive μίλησα. Το Prestige είναι ταινιάρα απ τις λίγες!!:smiley:
Σε όσα λες:
Σκηνοθεσία όντως συμπαθητική. Ερμηνεία Gosling ασχολίαστη, σχεδόν αγγίζει επίπεδα Keanu Reeves στην εκφραστικότητα. Όσον αφορά την ατμόσφαιρα οφείλεται κυρίως στο καλό soundtrack που btw παίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ σαν χαλί σε όλη την γαμημένη ταινία!!! Ακόμα και αυτο μας το βγαλαν απο την μύτη.
Δεν λεω οτι είναι για τον πεοντα αλλα σε καμια περιπτωση το αριστουργημα που μας επριζαν τα @@ περσι. Καλουτσικο 2,5-3 στα 5.

Εγω τελικα τωρα ειδα το Πρεστιζ και αν και μεχρι ενα (πρωιμο) σημειο με ειχε ψιλοκουρασει μου αρεσε παρα πολυ. Ισως η καλυτερη ερμηνεια του Τζακμαν, απο οσες εχω δει, Μπεηλ αξια, Κεην επισης μορφη και λατρειας.

Γενικα, εξαιρετικα καλοστημενη ταινια, δουλεμενη, οι ανατροπες εκει που επρεπε και οπως επρεπε, απολυτα ικανοποιημενος, γουσταρα φουλ.

Θα βαλω και το Illusionist τωρα.

μαλάκες και δεν μου αρεσει να μιλάω άσχημα… παλι καλά που ειμαι αγαπουλης. θα μάλωνα κάθε ώρα λέμε…

[SIZE=“7”][B]
WTF???[/B][/SIZE]

wtf indeed!!!

o_O

και ενα γαματο κομματι
με σαμπλ απο την ταινια αυτη!!!

\m/

CAN YOU DIG IT??!?!?!?!?!?!

Ρε’σεις αυτό είναι ωραίο τελικά!

Τελικα χθες ειδα και το [B]The Illusionist[/B].

Ε νταξ. Δεν ηταν κακο, αλλα καπως νεροβραστο. Επιμενω πως ο ρολος αυτος δεν ταιριαζε σε Norton, δεν ξερω πως αλλα δεν μου κολλησε καλα. Κατα τ’αλλα, ουτε με ρομαντζα, ουτε με παραμυθια εχω προβλημα, μου αρεσουν, αλλα αυτο εδω σε σκηνες παραηταν απλοϊκο και νεροβραστο, οπως ειπα πιο πανω. Αρκετα καραμπινατα κλισε επισης. Ειχε καλη ατμοσφαιρα παντως η ταινια, δεν λεω, αλλα στο τελος δεν την θεωρησα κατι ιδιαιτερο.

Ξεχωρισε ο Giamatti για μενα, μονος του επαιζε.

Nαι μωρη μπανταρα !