Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Μολις τωρα ανακαλυπτω οτι το the warriors ειναι ταινια… #-o Πριν μερικα χρονια ειχα παιξει το βιντεοπαιχνιδι το οποιο οπως καθε παιχνιδι που βασιζεται σε ταινια ηταν καρασαπιο και με ειχε αφησει με την αισθηση οτι λογω ατμοσφαιρας,χαρακτηρων και πλοκης θα μπορουσε να γινει υλικο για καλη ταινια… :lol:
Με μπριζωσατε ασχημα,λογικα θα τη δω σημερα το βραδυ

εχω μεινει μαλακας…

Δακρυσα στο Grave Of The Fireflies. Μεγαλη και συγκινητικη ταινια.

Με πήρε ο ύπνος…

Έκανα ένα φειλ με το πόστ!

…γαμηστερή ταινία:):!:

μονο δακρυσες ? εδω πλανταξα στο κλαμα…

[SPOILER]ειδικα τις στιγμες που εδειχνε το κορμι του κοριτσιου γεματο εξανθηματα και στο τελος μ’αυτη τη γαμωμουσικη που με αποτελειωσε…[/SPOILER]

ειδα το HEAT σημερα νταξη ΕΠΟΣ τι να λεμε

Ωραιος ο αποπανω :thumbup:

Εχω χθες βραδυ το:

[B]“Finding Forrester”[/B]

Δυνατη ταινια, η οποια παρουσιαζει την σημασια και την αναγκη της φιλιας μεσω της σχεσης που αναπτυσσεται μεταξυ ενος πιτσιρικα απο το Bronx, του Jamal (Rob Brown) και του William (Sean Connery) ο οποιος ειναι ενας εσωστρεφης και ιδιοτροπος συγγραφεας.

Δεν θα μπω σε λεπτομερειες για το σεναριο, δεν εχει νοημα να περιγραψω την ταινια καρε καρε, αλλα αξιζει σιγουρα να την δειτε. Ο Brown αν και μικρος, κανει τρομερο ξεκινημα στον κινηματογραφο (νομιζω ντεμπουτο ηταν για αυτον), παιζει οπως θα επρεπε.

Ο Connery απο την αλλη ειναι μεγαλη μου συμπαθεια, τον θεωρω εξαιρετικα ανθρωπινο ηθοποιο, ο οποιος προσαρμοζεται ευκολα στους ρολους του και σε κανει να νιωθεις οικεια τοσο με το στησιμο της ταινιας οσο και με τον χαρακτηρα που υποδυεται. Ετσι και εδω, αλλοτε σου αφηνει ερωτηματα οντας αινιγματικος και αλλοτε σε αγγιζει με καποιες ειλικρινεστατες ερμηνειες.

Η ταινια μπορει να μην παρουσιαζει στο κατω κατω κατι το πρωτοτυπο, αλλα ειναι ενα ανθρωπινο και ευαισθητο θεμα, το οποιο προσεγγιζεται με σωστο τροπο και το δεσιμο μεταξυ των δυο πρωταγωνιστων ειναι πολυ δυνατο.

Έκατσα και την είδα και εγω. Πωωω ρε φίλε, τι καταθλιπτική ταινία :frowning:

Θα με κανετε να την ξαναδω και δεν θα μου βγει σε καλο.

μετά από αυτήν την ταινία, κάθε φορά που βάζω κάλτσες διστάζω για 3-4’’ και σκέφτομαι να τις βάλω ανάποδα.

Την είδα και εγώ χθες. Πολύ ανατρεπτικό σενάριο, ωραίο μυστήριο, λίγους διαλόγους (έτσι πρέπει), καλή ερμηνεία η Biel. Γενικά ταινία που αξίζει. Με εξέπληξε ευχάριστα και μένα!

[SIZE=“4”][B]Kumonosu-jô[/B] [aka Throne of Blood (Spider Web Castle)][/SIZE] (1957)

Μετά από μερικές πατατίτσες που είδα, έχωσα το αποπάνου και ΚΑΥΛΩΣΑ.
Τι να λέμε πάλι, θα μπορούσα εύκολα να κάνω angus-ικό ποστ αποθέωσης για Kurosawa, Mifune κλπ.
(Η ταινία λέει είναι μεταφορά της ιστορίας του Macbeth του Shakespeare).

Αριστουργηματική ταινία ρε. Τι σκηνοθεσία, τι ερμηνείες, τι σκηνικά και τοποθεσίες απίστευτες.
Μερικές σκηνές ήταν πραγματικά έργα τέχνης ε. Για παράδειγμα, η αρχή της ταινίας που είναι από τα πιο επιβλητικά ξεκινήματα που έχω δει, ή η καθηλωτική σκηνή στο δάσος με το πνεύμα . Μερικά κινούμενα πλάνα (δεν ξέρω από κινηματογραφικές ορολογίες…) που ακολουθούσαν άλογα που κάλπαζαν ήταν άκρως εντυπωσιακά για ταινία του '57 !
Πολύς ξηρός πάγος γενικά…Ανατριχιαστική, μυστηριακή ατμόσφαιρα.

[SPOILER][/SPOILER]

Η σκηνη με τα βελη που πεφτουν κατα ριπας πανω στην πορτα του φρουριου ειναι κατακλεμμενη απο τον [B]Zhang Yimou[/B] στο υπερμετριο ‘’[B]Hero[/B]’’.

+11
Και εγω αυτο εχω κρατησει απο τη ταινια!

[B][U]super 8[/U][/B]

ενώ ξεκίνησε γαμάτα, το τέλος ήταν δυστυχώς απαράδεκτο. :frowning:

μόνο και μόνο που έπιασε την ατμόσφαιρα ταινιών που έβλεπα 15 χρόνια πριν, μου φτάνει

αφου ειδα οτι το [B]tall man[/B] άφησε καλες εντυπώσεις σε μερικούς απο εδω ειπα να το δω…
καταλήγω οτι ηταν αρκετά ενδιαφέρουσα ταινια και σε κρατάει μεχρι τέλος :wink:
(αν και το σεναριο ειναι καπως)

[SPOILER]2η ταινία μετα το cabin που το τρειλερ ειναι “ψαροτικο”[/SPOILER]

edit τωρα ειδα οτι ειναι απο τον δημιουργό του Martyrs… wink wink!!!

Ως ένας Christmas enthusiast δεν θα μπορούσα παρά να πλακωθώ στις χριστουγεννιάτικες ταινίας αυτές τις μέρες. 2 που είδα για πρώτη φορά λοιπόν.

[B]Christmas story[/B]

All time classic αλλά χθες την είδα για πρώτη φορά. Ωραίο χιούμορ, όχι τόσο γλυκανάλατη όσο θα φανταζόταν κανείς από τον τίτλο και πολύ καλός ο πιτσιρικάς. Ο φαντασιώσεις του δε όπως βγαίνουν επί της οθόνη είναι όλα τα λεφτά.

[B]Arthur Christmas[/B]

Παιδική ταινία με πρωταγωνιστή τον γιο του Αι-Βασίλη. Οκ κυρίως απευθύνεται σε ηλικίες κάτω των 15 αλλά δεν μπορώ πω ότι πέρασα και άσχημα βλέποντας τις προσπάθειες ενός ατζαμή (ο Arthur του τίτλου) να προσπαθεί να παραδώσει ένα δώρο στο παιδί που ο Αι-Βασιλής ξέχασε από λάθος, πριν ξημερώσει η 26η.

Ειδα το Return Of The King επιτελους. Δεν εχω κατι να σχολιασω, δεν ξερω τι δεν εχει ειπωθει. Συγκινηση.