Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

:-s:-s δεν το είχες δει τόσο καιρό? ή απλά το είδες μετά από υπολογισμένο κάψιμο που δεν έγινε στο διάστημα που υπολόγιζες?

προσοχή λανθασμένη απάντηση επιφέρει ban και λιθοβολισμό στη κεντρική πλατεία του shire.

:bow2:

Δεν το ειχα δει :stuck_out_tongue:

Δεν μου αρεσε καθολου.Απο την μεση και μετα το εβλεπα με το ζορι

με αγάπη πάντα

:lol::lol::lol: απ οτι καταλαβα εσενα σου αρεσε.Παντως εγω για να συνελθω απο την φολα θα βαλω να δω τους αναλωσιμους 2 αργοτερα και θα ερθω στα ισια μου :stuck_out_tongue:

…σπίτσλες…

Για το Cabin In The Woods τσακωθηκα με κοπελα στη σχολη, επειδη το θεωρει μια ακομη ανουσια, βαρετη, ψευτικη, δηθεν ταινια τρομου με μια αφελη παρεα κολλεγιοπαιδων που πανε διακοπες το σ/κ. Κανονικος τσακωμος ε, ηταν και αλλη κοπελα μαζι μας και ειχε πεθανει στα γελια.

πήρα ένα φούτερ από την relapse και μου στείλανε δώρο το soundtrack του DOLEMITE.

δεν θα πω τίποτα, απλά θα βάλω το τρέηλερ

Και στο καπακι

Φαινεται θεϊκο.Εκλασα στο 0:35,που πρωτα σκυβει ο ενας και μετα κανει ο αλλος γυριστη κλωτσια στον αερα.:lol:

Πολυλογάδες οι τελευταίοι.

ξεκινάει με συνοδεία πίτσας 8)

Νομιζω οτι τα λογια ειναι περιττα.Θα την βαλω να την ξαναδω σε λιγο.

μολις την ειδα και εγω, οντως γαμησε… δεν εχω δει και πολλες με συμμοριες αλλα μου φανηκε απ’τις καλες…
τελειο το soundtrack ε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ibVhOGDzoA4 \m/

Πρόταση προς το moderating team: να διαγράφονται χωρίς δεύτερη κουβέντα ποστς που περιέχουν εικόνες μεγέθους αυτής που πόσταρε ο ΚΕΝ.

Εναλλακτικά, να μπει στίκι ποστ που θα επιβάλλει τη χρήση κάποιου imagehost για resize στις εικόνες.

εμενα παντως resized μου την εμφανιζει :-s

Και εμενα το ιδιο :-k

Τις τελευταίες μέρες…

Πρώην μεγαλοπαραγωγός και νυν εκμεταλευτής ηλικιωμένων γυναικών και ασήμαντος υστερικός λογιστής αποφασίζουν να βγάλουν “την χειρότερη ταινία όλων των εποχών” για …να βγάλουν ακόμη περισσότερα λεφτά. Τελικά δεν πάει όπως το σχεδιάζουν.
Αθάνατος και πάντα απολαυστικός ο άρχοντας της κωμωδίας - παρωδίας Μελ Μπρουκς εδώ γελοιοποιεί τον ναζισμό και ασχολείται με την ματαιοδοξία του ανθρώπου και το πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει.
Και γαμώ τις κωμωδίες.

Οι ζωές σ’ενα 24ωρο ενός Αραβα, μαύρου και λευκού Εβραίου σε παρηκμασμένο προάστιο του Παρισίου όπου δεν υπάρχει μέλλον και ενδιαφέρον σύμφωνα με τους πρωταγωνιστές της ταινίας. Οταν ο φίλος τους είναι σε κώμα ο λευκός και απερίσκεπτος (Κασέλ, πάντα άψογος) ανακοινώνει ότι αν πεθάνει θα σκοτώσει έναν αστυνομικό.

Οταν τελείωσε είπα “εντάξει καλό, δεν τρελάθηκα”. Μετά σιγά σιγά συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ταινιάρα είναι.
Μια σάπια μικρογραφία της κοινωνίας στην “πόλη του Φωτός” όπου ο καθένας μπορεί να γίνει θύτης και θύμα ταυτόχρονα.

[I]“So far so good… so far so good… so far so good. How you fall doesn’t matter. It’s how you land[/I]!”

Oτι καλύτερο είδα τελευταία.
Αναφέρεται στις προσπάθειες σε μια μέρα των μεσιτών να πουλήσουν σε ανίδεους πελάτες κτήματα αμφίβολης αξίας, αλλιώς θα χάσουν την δουλειά τους.
Οταν τιτανομέγιστοι ηθοποιάρες σαν τον Πατσίνο, τον Σπέισυ, τον Τζακ Λέμμον και τον Εντ Χάρις χαρίζουν τέτοιες ερμηνείες, η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι ιδανικά πόσο κακή μπορεί να ναι μια ταινία.
Οκ είναι αργή και κάποια σημεία δεν ψιλοέπιασα(την είδα και στ’αγγλικά), γι αυτό θα την ξαναδώ και θα επανέλθω με περισσότερα σχόλια.
Το σίγουρο είναι ότι είναι αριστούργημα.