Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

[B]Cockneys vs Zombies[/B]

παρέα μικρών σχετικά σε ηλικία ατόμων αποφασίζει να κάνει ληστεία σε τράπεζα για να καταφέρουν να διασφαλίσουν το μέλλον του αγαπημένου τους παππού που είναι ετοιμος να πεταχτεί στον δρόμο εξαιτίας κατεδάφισης του γηροκομείου που διαμένει.
μόνο που μετά απο την ληστεία διαπιστώνουν οτι εχει γεμίσει ο τόπος ζόμπι!! και οτι ο παππούς ειναι κλεισμένος μέσα στο γεροκομείο με τα ζομπι να τον απειλούν…

οκ… απόλαυση και ας διαφωνήσει το σύμπαν ολόκληρο!!
ρυθμός, διάλογοι, μουσικές(πχ σε σκηνή με …κυνηγητό παππού με το Π :lol:), χιτακι για κομμάτι τίτλων [B][I][U]The Automatic - Monster[/U][/I][/B], alan ford, Michelle Ryan(μανούλα…)… τι σκατά άλλο θέλετε?!! βουρ…

*οκ. εχει μερικά αρνητικά οπως το (λογικά)μικρο σχετικά μπατζετ, αλλά δεν εχει σημασία… η διασκέδαση ισχύει.

Είχε το χαβαλέ του τελικά. Κλασμένο χιούμορ, λίγο περισσότερο ωμό απ’όσο το περίμενα για κωμωδία και οι χαρακτήρες αλλού! Χαχαχαχαχα!

Γιατι να διαφωνησει κανεις? Ταινιαρα ειναι!

Πολυ γελιο!!!Βινς Βον και Μπεν Στιλερ εγγυηση :slight_smile:

Αν και η Νεκρή Νύφη μου είχε φανεί αδιάφορη και οι τελευταίες 2-3 ταινίες του Μπάρτον απαράδεκτες, είπα να ρίξω βλέφαρο διότι ήταν τζαμπέ:p

σε γενικές γραμμές πολύ κατώτερο του Corpse Bride άρα και για εμένα αρκετά κάτω του αδιάφορου… 2-3 συμπαθητικές σκηνές, κλισέ και αναμενόμενα τα πάντα, πρώτη φορά δεν μου άρεσε ο σχεδιασμός των χαρακτήρων για animation του Burton και οκ, αρκετά pointless και ανούσια homages σε κλασσικά τέρατα και ταινίες τρόμου του παρελθόντος, αδιάφορη ιστορία και αρκετά ‘παιδικό’ σαν σύλληψη…

πέρασε ευχάριστα το δίωρο δεν θα το έλεγα, πέρασε μιαμιση ώρα επαρκώς ώστε να κοιμηθώ μετά σαν πουλάκι…

[SPOILER][/SPOILER]

δε νομίζω τάκη:p

Μαύρη πέτρα ρε του έριξες του ανθρώπου να πούμε :stuck_out_tongue:

Σοβαρά τώρα έχω την εντύπωση πως λίγο την αδικείς την συγκεκριμένη. Αν και προσωπικά μου άρεσε και η νεκρή νύφη, ενώ ακόμα και το dark shadows μου φάνηκε συμπαθές (αλλά δεν θα το έβαζα στην συλλογή μου με τις ταινίες του). Δηλαδή αυτό που λες πως ούτε ο σχεδιασμός των χαρακτήρων δεν σου άρεσε μου φάνηκε κάπως. Μου φαίνεται πως έχεις ξενερώσει υπερβολικά από τις τελευταίες του (κάτι που μπορώ να το δικαιολογήσω σε ότι αφορά το Alice βασικά) και τα βλέπεις όλα μαύρα.

ρε, πρωτη φορά δεν μπορούσα να διακρίνω τίποτα στα ανθρώπινα πρόσωπα, πλην του καθηγητή…αγχωμένοι, χαρούμενοι, φοβισμένοι κτλ, είχαν την ίδια έκφραση πάντα… και οκ, τα τέρατα ήταν τα απολύτως τυπικά τέρατα…δλδ σκέψου τι είχε σκαρφιστεί στο Nightmare ή και στην Νύφη για τα απόκοσμα στοιχεία και τί εδώ…τα απολύτως τυπικά και αναμενόμενα…

επίσης η ιστορία παραήταν παιδική για τα γούστα μου και αφόρητα κλισέ…έχοντας πρόσφατα παραδείγματα το Coralain -πάνω απόλα- και το Paranorman, αυτό κυριολεκτικά μου φαντάζει σκουπίδι, χωρίς καμία υπερβολή, μπροστά τους…

Αυτό που λες για τα πρόσωπα ισχύει για την οικογένεια του μικρού βασικά αλλά για τους υπόλοιπους δεν θα το έλεγα. Άσε που η πιτσιρίκα με την γάτα μου θύμισε χαρακτήρα από το βιβλίο του oyster boy.

Τώρα για το παιδική… εντάξει σε σύγκριση με τα Coralain και Nightmare ίσως και να χάνει, αλλά από την άλλη αυτά τα 2 είναι κορυφή. Τι να σου πω, εγώ σινεμά που την είδα την ευχαριστήθηκα παρά πολύ και δεν μου φάνηκε τόσο κλισε και παιδική πάντως.

Μήπως απλά μεγαλώνεις; Σε πρόσφατα ποστ σαν να σε είδα να ανησυχείς για τα -αντα λιγάκι :p:p:p:p

(εγώ δεν πιάνομαι είμαι για πάντα 20)

[B][SIZE=“7”]Ε![/SIZE][/B]

[COLOR=“LemonChiffon”][COLOR=“White”]…[/COLOR][/COLOR]

:lol::lol::lol:

ε ξέρω 'γω, τι να πω. :stuck_out_tongue:

έχει παίξει και φάση με άσπρες τρίχες λογικά

δεν θυμάμαι το ποστ που είχε κάνει σχετικά με τα -αντα. Θυμάμαι που του την είχε πει ο monte μόνο. :lol::lol:

Αντε ρε πουρόγεροι κ οι δύο

σε λίγο θα προλογίζει ταινίες στην ΕΤ3

:lol::lol::lol::lol: πεθαίνω :lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα! θα παρει τη θεση του Γουλια στη σινεμανια!

Κοροϊδεύετε ρε ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΙ?