Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

ρε ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ[B] ΔΑΣΚΑΛΟ?[/B]

[B][SIZE=“3”]ΑΜΑΝ!!! ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ…[/SIZE][/B]:?

…Δεν την έχω δει ακομα. Και τον Μπάρτον τον έχω ψηλά (παρά τις δύο κατρακύλες που προηγήθηκαν) και τον εκτιμάω άπειρα ως δημιουργό. Με αυτά που σχολιάζετε, φοβάμαι να δω τον “Φράνκι…”, μπας και απογοητευτώ. Και πιστέψτε με, δεν θέλω…:-s

έχω λιώσει στο γέλιο :lol::lol::lol: έχει αφήσει και μουστάκι μπαίνει στο κλίμα σιγά σιγά:P

edit: Μπορεί ο burton να είναι πολύ καλός δημιουργός αλλά δεν του δίνει το αλάθητο:P Πάντως το σίγουρο είναι οτι θα απογοητευτείς:P εκτός και αν είσαι 5-10 ετών :stuck_out_tongue:

ο Βurton έχει πεθάνει καλλιτεχνικά χρόνια τώρα, από το Big Fish περίπου…τώρα αν έκανε 1-2 σοβαρές ταινίες στο ενδιάμεσο, όπως ο Τοντ ήταν απλά λόγω αρχικού υλικού-που δεν ήταν δικό του- και συγκυριών…

ο Τόντ, από τις αγαπημένες μου ταινίες του, πάσχει από όσα πάσχουν όλα του τα σύγχρονα ‘πονήματα’…υπερ-στυλιάρισμα, πολλά εφέ, γοτθική ατμόσφαιρα η οποία ‘πρέπει να είναι έτσι διότι είναι ο Τιμ Μπαρτον’ (καμία σχέση με την γκοθίλα του Σκαθαροζούμη ή του Ψαλιδοχέρη που έβγαινε αβίαστα και φυσικά) και too much σε όλα τα επίπεδα overall… απλά τυγχάνει γαμάτης κεντρικής ιστορίας, ωραίων τραγουδιών και δυνατών ερμηνειών από το κάστ…

εδω ειναι η αλήθεια…

αμα ξανακάνεις quote μου και βάλεις ‘μπλά μπλά’ και αηδίες, θα σε ψάξω, θα σε βρώ, θα σε κυνηγήσω και θα σε ξεκάνω σαν σκυλί.-

Rambo 1 + 2 σημερα, τα αλλα δυο αυριο. Βλεπω κατι τριχες παραπανω στο στηθος μου, η υπερβολικη εκκριση τεστοστερονης με εχει ζαλισει λιγο, αλλα γουσταρα φουλ και τις δυο 8)

:lol::lol::lol: και :lol: για dead

ε εκει ήταν το ζουμί ρε.τα άλλα όλοι τα εχουν πιάσει τόσο καιρό.

είδα και εγώ χθες το [B]Premium Rush[/B]

οτι πρέπει για χαλαρό βράδυ με παρέα ενα τόνο ποπ κορν.

*το taken 2 βλέπεται?

taken 2 θα δω αύριο λέω, καθώς σήμερα θα ακολουθήσει δια πρωτοκόλλου η Σωστή και Καλύτερη χριστουγεννιάτικη ιστορία που ειπώθηκε ποτέ:

ο δικός μας Άγιος Βασίλης

:’)

[SIZE=“7”][B]Yippee-ki-yay, motherfucker[/B][/SIZE]

*και καλά Χριστούγεννα…

John McLane εγγυηση για καλα χριστουγεννα 8)

Για την Κριστίνα Ρίτσι το ξεκίνησα αλλά τελικά ήταν καλό.

Sorry φιλε.αλλα προσωπικα την θεωρω μακραν τη χειροτερη ταινια του [B]Woody Allen[/B].
Ειναι η μοναδικη ταινια του για μενα η οποια δεν βλεπεται…

Δύο ταινιάρες του [B]Shane Meadows [/B].

Χαμηλών τόνων και οι δύο ταινίες, μικρό μπάτζερ με καταπληκτικές ερμηνείες, φωτογραφία και εξαιρετικό σάουντρακ.

Ο Ρίτσαρντ γυρνάει από τον στρατό για να αντιμετωπίσει τους ψευτόμαγκες που κακομεταχειρίζονταν τον σπαστικό αδερφό του.
Μια ιστορία εκδίκησης χωρίς χολυγουντιανές σκηνές και ηρωισμούς, ανθρώπινη και με συγκλονιστικό φινάλε. Βίαιο, ωμό, τίμιο και αληθινό.

Ο πιτσιρικάς Shaun χάνει τον πατέρα του στα Φοκλαντς την εποχή της Θάτσερ το '83 και βρίσκει παρηγοριά στην skinhead παρέα του Woody. Οι ανέμελες μέρες θα τελειώσουν όταν μπαίνει στην παρέα ο Cambo, παλιός φίλος του Woody που γυρνάει από την φυλακή, νυν ακροδεξιός και ταράζει για τα καλά την ζωή του Shaun.

Υπέροχη ταινία, περισσότερο βιογραφική για τον σκηνοθέτη όπως ο ίδιος εξηγεί. Από κει και πέρα πάρα πολλά: η κατάσταση στην Αγγλία με τα Φοκλαντς, ο ερχομός πολλών μεταναστών, πως αλλοιώθηκε η έννοια του skinhead, πως ένας πιτσιρικάς επηρρεάζεται εύκολα όταν θέλει να βρει καταφύγιο, τι κάνει ενας άνθρωπος που μισεί τον εαυτό του (γίνεται φασίστας οκ) και όταν γίνεται πόσο πάλι μισεί αυτό που είναι (συγκλονιστική η σκηνή με τον Cambo και τον Milky που συζητάνε για την οικογένειά του δεύτερου), η αηδία και η περιφρόνηση για τους φασίστες κλπ

Επίσης η καλύτερη ερμηνεία πιτσιρικά που έχω δει.

Y.Γ.
Και οι 2 ταινίες αφιερώθηκαν σε αποθανόντες γονείς των δύο πρωταγωνιστών, στον πατέρα του Paddy Considine (Richard) και στην μητέρα του μικρού Thomas Turgoose (Shaun).

Τhis is England,απλα συγκλονιστικη ταινια

ειδα το bruno και μου αρεσε πολυ

Έχω δει και καλύτερα είναι η αλήθεια. Όχι και άσχημο γι’αυτό που είναι, αλλά δεν ξεπερνάει τη μετριότητα.

ένα έχω να πω για το έπος… όχι και ο μονόκερος ρε παιδιά…όχι και ο μονόκερος…:lol::lol: