Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Καλή ταινία, αλλά όχι και 2,5 ευρώ η ενοικίαση διημέρου παιδιά. Με έτσουξε και δεν θα ξανανοικιάσω μου φαίνεται…

Σημερα ειδα και το τεταρτο και τελευταιο Ραμπο. Αξιο, πιο γυαλισμενο βεβαια (και πιο αιματηρο), αλλα μια χαρα ταινια.

Τελικο πορισμα ειναι πως το δευτερο ειναι το απολυτο Ραμπο, μετα το τελευταιο μαλλον, μετα 3 και μετα 1 (πολυ κοντα ομως και μου αρεσαν και αυτα). Αφου εγινα αρκετα ανδρας, μπορω να προχωρησω στη ζωη μου πια.

το 1 είναι με χαρακτηριστική άνεση καλύτερο σαν ταινία, το 2ο είναι με χαρακτηριστική άνεση καλύτερο σαν άμεσο υποκατάστατο του σεξ.-

Το πρωτο μια χαρα γαμαει, αλλα ακομα και πριν τα δω, ειχα συνδεσει τον Ραμπο σε ζουγκλες να τρωει 15-20 υποτακτικους για πρωινο διχως πολλα πολλα, για αυτο και ισως το βαζω πιο κατω. Αν και βασικα, αν εξαιρεσουμε το δευτερο που το βαζω πανω πανω, τα υπολοιπα ειναι αρκετα κοντα σε γενικες γραμμες για μενα.

Αντε τωρα να συμπληρωσουμε και Die Hard γιατι με το πρωτο (και κατι λιγα απο το τεσσερα) δεν αρκειται κανεις.

αγόρι μου, ΤΩΡΑ μου κάνεις πλάκα…

το πρωτο γαμαει απλά…ειναι ενα ονειρο

Ηξερα πως δεν επρεπε να μιλησω. Τη γαμησα :stuck_out_tongue:

ρε ακομα να δεις το επος die hard 2? να πω οτι δεν το εχει δειξει ποτε η τηλεοραση!!
αν δεν το εχεις δει μεχρι το βραδυ αλοιμονο σου καημενε μου. θα σου ξανατραβηξω τα μουσια σε ανυποπτο χρονο…

Εγώ δεν είχα δει το 2ο και το είδα προχθές.
Περισσότερα στο τοπικ του όταν δω και το 4ο.

ρε τρολαρετε το συμπαν?! σε ποιο κόσμο υπάρχουν τόσοι που δεν τα έχουν δει?!

Eίχα δει το 1ο πριν 2-3 χρόνια πριν, ναι πολύ αργά, το 2ο προχθές, το 3ο πριν καμιά 12-13 χρόνια και σκοπεύω να το βάλω το βράδυ να το θυμηθώ.

Δεν εχω δει κανενα Die Hard…

Παω να κοψω τις φλεβες μου.

Θα μας σφαξουν παρεα :stuck_out_tongue:

στις τελευταιες σελιδες ή πεφτει τρομακτικο τρολαρισμα ή καποιοι ειναι μεθυσμενοι… αποκορυφωμα ολων το μαργαριταρι του μαρτιαν οτι το πρωτο αιμα (μια απο τις καλυτερες ταινιες εβερ) ειναι το τεταρτο της σειρας…:’) η σειρα στο ραμπο ειναι δεδομενη, 1-4-2-3.-

επισης το die hard 1 ειναι τεραστιο επος και δε γινεται να μην το εχεις δει… (τι διαολο βλεπατε στα 15 σας?)

Ειπα πως το Die Hard 1 το εχω δει (και 2-3 φορες μαλιστα).

Για Ραμπο τραγουδα. Θα μου βγαλεις και την πρωτη ταινια ως ξεχωριστη σχολη κινηματογραφου ξερω γω, εγινε (που να ελεγα οτι δεν μου αρεσε και αρκετα).

επιβαρυνεις τη θεση σου… δεν μπαινει καν σε συγκριση με τα υπολοιπα, μπροστα του ειναι σαν ταινιες του παπακαλιατη…

Οκ, αγορι μου, οτι πεις. Αν οι φιλοσοφικες θεωρησεις σου αρχιζουν με το πρωτο Ραμπο, γουστο σου καπελο σου.

Χαλαω χατιρια μωρε;

ε για το ραμπο ειπες για το ραμπο απανταω…τι ακυρα μου λες τωρα για φιλοσοφικες θεωρησεις…
αν ησουν 12 χρονων παντως θα καταλαβαινα την προτιμηση σου στα επομενα…:wink:

Ε ρε φιλε μιλας για το Ραμπο λες και ειναι η πεμπτουσια του κινηματογραφου. Αν θες να σε παρω στα σοβαρα, να μιλας σοβαρα και να αφησεις αυτα περι ηλικιων κτλ.

Πολυ ασχοληθηκα, συνεχισε να ψυχαγωγεις το φορουμ.

θα κανω οτι μπορω, θενξ…:wink: