Α ρε Cronenberg, ποτέ δεν απογοητεύεις!
γράψε κάτι αντίστοιχο και για το κομμάντο να σε περιλάβει ο λουπέν :lol:
[SPOILER]
Απιστευτη ταινια.Γαματη σκηνοθεσια,γαματο σαουντρακ,γαματοι χαρακτηρες δραση και τρελο γελιο.Πραγματικα οποιος δεν την εχει ας το κανει.[/SPOILER]
Απλα ενα μεγαλο ΕΠΟC!
Γελιο, τρομερες σκηνες και καταστασεις, γαματο θεμα (γενικα το time travel με κεντριζει), χαρακτηρες ολα τα λεφτα, ολα στα θεση τους, τι να λεμε.
Ο επιστημονας ειναι μια αγαπη και ο πρωταγωνιστης δινει ρεστα.
Must watch.
Μπράβο παλικάρι μου, βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο. Συνέχισε με το δεύτερο μέρος αυτού του ΕΠΟΥΣ των '80ς, το οποίο δεύτερο μέρος είναι και το αγαπημένο μου. Και μετά κλείσε με το τρίτο και τελευταίο για να δέσει το γλυκό…
Και μπορείς να πεις μετά αναλυτικά την άποψη σου για τα τρία και σε [U]αυτό[/U] το θρεντ.
Μεγάλη αγάπη της παιδικής μου ηλικίας η τριλογία αυτή (το 2 και το 3 το είχα δει στο σινεμά όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά), και παραμένει μεγάλη αγάπη και σήμερα.
[I]είδες τι τραβάω και εγώ…
Καλύτερα να δημιουργώ παρά να αναλύω/σχολιάζω εμβριθώς[/I]… :lol:
[U][COLOR=“DarkRed”]ον τοπικ:[/COLOR][/U]
[B][SIZE=“4”]Σιωπηλος Καβαλάρης[/SIZE][/B]
[I][SIZE=“1”]-PALE RIDER-[/SIZE][/I]
του Κλιντ Ιστγουντ
Ίσως όχι η πιο διασημή του, αλλά από τα ωραιότερα (χαμηλού κόστους) γουέστερν.
Απλή η ιστορία, αλλά ψαρωτικοί χαρακτήρες. Ο [B]Κρις Πεν /B όλα τα λεφτά, αλλά και οι λοιποί κακοί δεν παν πίσω. Ο [B]Ιστγουντ[/B] άψογος στις σαρκαστικές ατάκες (ως συνήθως). Σαν ταινία, εννοείται δεν φτάνει στα δυσθεώρητα ύψη των “σπαγγέτι” γουέστερν της ιταλικής περιόδου (Σ.Λεονε) του ηθοποιού/σκηνοθέτη, αλλά βλέπεται με άνεση και ενδιαφέρον…
απο sidney lumet εχω δει τα Πριν ο Διάβολος Καταλάβει ότι Πέθανες, 12 angry men, Serpico και Murder on the Orient Express
ποια αλλη θα μου προτεινατε γιατι κοιταω τωρα και εχει 50 ταινιες ξερω γω και βαριεμαι να ψαχνω βαθμολογιες…
Βασικά…[B]ΟΛΕΣ[/B].
Ναι, πολλές γύρισε. Δώσε έμφαση αυτές με ηθοποιούς που καραγουστάρεις πρώτα π.χ. αυτές με Αλ Πατσίνο ([I]αν σ αρέσει[/I]).
Είναι θέμα αν ο Λιούμετ έχει κάνει 100% πραγματικά κακή ταινία.
Βλέπεις: [B]talented director[/B]. Πιο καλτ πεθαίνεις…
Ε, το Network. Άμεσα κιόλας.
[B][SIZE=“4”]FARGO [/SIZE][/B] (Δραματική, 1996)
Μόλις είδα την από πάνω ταινία…ταινιάρα! Εξαιρετική. Των Κοέν. Πρόκειται για αληθινή ιστορία που συνέβη στην Μινεσότα το 1987. Μόνο τα ονόματα είναι αλλαγμένα μετά από παράκληση των επιζώντων. Η ΜακΝτόρμαντ θεά! πήρε και academy award καλύτερης ηθοποιού για αυτή τη ταινία. :bow2:Πολύ καλός και ο Μπουσέμι και ο Stormare.
Ταινιάρα το από πάνω. Επισης απο κοεν δες (αν δεν εχεις δει) No Country for Old Men, Miller’s Crossing, The Man Who Wasn’t There και True Grit.
Το true grit το έχω δει, το miller’s crossing και το the man who wasnt there όχι…το καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους δε θυμάμαι αλλά θέλω να το δω.
Έχει αρχίσει το Χάτσικο εδώ και λίγη ώρα στο star. http://www.imdb.com/title/tt1028532/ <3
Glengarry Glen Ross
Όπως και ο Scourge of God (μήπως διαβάσαμε το ίδιο εξυμνητικό άρθρο μάστορα?), είδα τις προάλλες αυτή την ταινιάρα, ξεχασμένη προφανώς από το κινηματογραφικό στερέωμα, εξαιρετική δε, ειδικά με εκτελέσεις Jack Lemmon και, φυσικά, η αξέχαστη σκηνή του Alec Baldwin (που αν δεν κάνω λάθος προτάθηκε για Όσκαρ).
Όσο για τον Jack Lemmon, βρέθηκε με ποιον θα ναι ΟΛΟΙΔΙΟΣ ο Bryan Cranston σε 20 χρόνια. Άνετα έπαιζε Walter White ο Lemmon άμα ζούσε. Τον βλέπω τώρα και στο remake του 12 Angry Men, έχουν ακριβώς το ίδιο στυλ, ως ηθοποιοί τουλάχιστον.
Πολύ μέτριο. Κλισέ διάλογοι, πολύ ζορισμένες οι σκηνές. Δεν, απλά δεν…
…http://www.imdb.com/title/tt1967688
…αυτήν την Χριστουγενιάτικη βλέπω τώρα…μεποιασε κιεμένα το γνωστό πνεύμα των γιορτών:p
:):!:
υπαρχει πουθενα για “αγορα” το attica με τον morgan freeman?
το χε βαλει μια φορα η ερτ και ειχα δει το μισο και ηταν γαμω, αλλα δε το βρισκω πουθενα
Ήρθε η ώρα.
Better late than never!
Για να την απολαύσετε περισσότερο δύο πράγματα.
- Μην διαβάσετε υπόθεση γιατί μπορεί να ναι αναλυτική.
[SIZE=“4”]2. ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ.[/SIZE]
Οι Ισπανοί έχουν παράγει εξαιρετικές ταινίες. Περισσότερο δράμα παρά θρίλερ τούτο με αγωνία και ανατροπές, βασίζεται στις φοβερές ερμηνείες των δύο γυναικών (υπόψιν τα κορίτσια όσο αθώα και γλυκά δείχνουν δεν μασάνε μία να τα δείξουν όλα :D) και στην σκηνοθεσία του. Το σενάριο είναι κατηγορία από μόνο του!
Το τέλος εμένα δεν μου άρεσε αλλά δεν φαντάζομαι κάτι διαφορετικό…
Δείτε την!
(credits to hokam).