Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί περιμένει κάποιος περισσότερα από τον Ταραντίνο. Όλοι παραδεχόμαστε (και αυτοί που γουστάρουμε με τα μπούνια και αυτοί που δεν) ότι ο τύπος κάνει διασκεδαστικές και τρομερά απολαυστικές ταινίες. Αυτό είναι ο Ταραντίνο, αυτό γουστάρει και αυτό θέλει. Γιατί να κάνει κάτι άλλο εκτός από αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα;

Keyser, πιάστηκες να χαζεύεις εν ώρα μαθήματος και θα σε μαλώσω. Anyway, στη χαρίζω γι’ αυτή τη φορά. Πάμε για ένα φρεσκάρισμα.

…my point exactly…

Btw, επειδή τελευταία με το Django αναβίωσε - κλασσικά - σε διάφορα πουτσοσάιτ η ταραντινολαγνεία και έτυχε να διαβάσω διάφορα τραγελαφικά, έχω να ανακοινώσω το εξής: όποιον ακούσω να λέει τον Ταραντίνο “δημιουργό”, “auteur” και τέτοια παρεμφερή, μα τη μπαναγία, θα τον δαγκώσω στην καρωτίδα :!:

Γιατί να κάνει κάτι εκτός από το να δημιουργεί διασκεδαστικές ταινίες, ακόμα και όταν χρειάζεται να πάει κόντρα στο πολιτικά ορθό ή να καταπιαστεί με ιδεολογικά φορτισμένα θέματα και να τους γαμήσει τη μάνα ή να διαστρεβλώσει πλήρως την ιστορία ή οτιδήποτε άλλο, εννοούσα.

Xθες το βραδυ εφαγα μια απιστευτη φλασια οταν καταλαβα οτι η σκηνη στο Pulp Fiction στο υπογειο του Ζεντ (ή του αλλουνου,δε θυμαμαι ποιος το ειχε,προσπαθω χρονια να τη διαγραψω απ το μυαλο μου :lol: ) ειναι απροκαληπτη κοπια της διαβοητης σκηνης του Deliverance.Οχι οτι δεν ηξερα οτι οι ταινιες του κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι συρραφες των επιρροων του αλλα αυτο νευριασε καπως…Αλλα και παλι,ο μονος λογος για να δεις ταινια Ταραντινο ειναι για pure fan,τιποτα παραπανω, οποτε δε βαριεσαι…

bugs bunny?

Ίσως για να δείξει ότι δεν είναι φελλός. Λέω γω τώρα.

Αν τώρα δεν έχει ελπίδα για κάτι τέτοιο (που μεταξύ μας ο Κουεντίν δεν έχει), καλύτερα να γυρίσει 500 φορές το Pulp Fiction σε παραλλαγές με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους και να αφήσει ήσυχες και τις κατεχόμενες Γαλλίες του Β’ΠΠ, και τις “εβραϊκές εκδικήσεις” (…), και τις Αμερικές επί δουλείας και όλα αυτά που έχει πιάσει τελευταία.

Όσο για τα περί “κόντρα στην πολιτική ορθότητα”, τ’ ακούω βερεσέ. Εντελώς όμως.

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ασυγχώρητο ορθογραφικό, thanx for the heads up.

δε τρελαθηκα να πω την αληθεια,πολλα κλισε και αδιαφορα πιστολιδια,ασε που ολη η ταινια παιζεται σε ενα κτιριο…
:thumbdown:

Τα δύο τελευταία movies που παρακολούθησα. Την Παρασκευή είδα:

Περίμενα περισσότερο γέλιο. Μόνη σκηνή που γέλασα πολύ ήταν στην αρχή που σηκώνεται από το κρεβάτι :wink:

Το Σάββατο είδα:

Πανέξυπνη ταινία την οποία γούσταρα πολύ. Για μας που παρακολουθούμε τη ροκ μουσική είναι τίγκα στις αναφορές και στο κλείσιμο του ματιού. Και έχει πραγματικά αστείες σκηνές. π.χ. Stoneghenge

Απίστευτη ταινία με φοβερό σενάριο και ωραία ανατροπή αν και το τέλος μου φάνηκε “κάπως”.

Αξιώθηκα και το είδα. Ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλύτερο από το πρώτο. :-k

Οκ, φοβερή φωτογραφία και υπέροχες εικόνες αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. το σενάριο αρκετά κλισε αλλά δεν με χάλασε κιόλας. Εμένα πάντως με έκανε να μισήσω τους ανθρώπους λίγο περισσότερο.

Elite Squad, βραζιλιάνικες ταινίες σαν το City Of God αλλά με περισσότερη δράση, ακολουθώντας την επίλεκτη ομάδα BOPE στη προσπάθεια της να πατάξει κάθε είδους παρανομία.

Ο λόγος που τις είδα είναι επειδή έχουν πάρει πολύ καλή βαθμολογία στο imdb, και την αξίζουν! Όποιος γουστάρει μιλιταρισμό αλλά και ιστορία με βάθος, τσεκάρει. Ελπίζω να κυκλοφορήσει και το 3 σύντομα.

Killing them Softly.

Οπως αναφερθηκε σωστα, μια πολυ ωραια ταινια με φουλ Βρετανικο-γκανγκστερικο feeling, απο το χιουμορ μεχρι τη βια και τα slow mo.
Πολυ καλοι διαλογοι και μαρεσει πολυ το πως κλεινει στο τελος με το “μονολογο” του Πιτ.
Μια ταινια που δειχνει πως μια μικρο-οικονομια μπορει να επηρεαστει απο 2 μικρο κακοποιους που δε ξεραν που μπλεξανε αλλα και σχολια για τον ιμπεριαλισμο.

ειδα το stay (2005).
πλανταξα με την ερμηνεια του gosling :frowning:
επισης φοβερο soundtrack

αρκετα καλο, ενα κλικ κατω απ’το πρωτο…

διασκεδαστικότατη καλοσκηνοθετημένη και καλογραμμένη αμερικανιά με καλές ερμηνείες και αρκετό σασπένς…

από τις 3 που έχει γυρίσει ο Άφλεκ, εύκολα η χειρότερη σαν ταινία, ίσως όμως η πιο καλοδουλεμένη πίσω από την κάμερα…

Άμα δεν ήταν τόσο ρηχή ή τόσο god bless the USA and the CIA θα μου άρεσε προφανώς απείρως περισσότερο, όπως και αν ώρες ώρες αποφάσιζε αν ήταν δράμα, θρίλερ, σάτυρα ή κατασκοπευτική περιπέτεια…

On the bottom line, πολύ διασκεδαστική ταινία που την ξεχνάς κανα τέταρτο μετά που θα την δεις…

ο Άφλεκ πάντως απέχει ένα καλό σενάριο δρόμο από το να γυρίσει μια πραγματικά σπουδαία ταινία νομίζω,…

Αυτό βασικά. Σκηνοθετικά το έχει άπειρα.

Αυτό ήταν πάντως το χειρότερο σενάριο του από τις 3 ταινίες που σκηνοθέτησε.

Είδα και εγώ το Argo σήμερα και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι έχουν τρελαθεί που δεν είναι στα Όσκαρ. Πολύ αμερικανίλα και η ιστορία δεν είχε και πολλά να πει. Και πραγματικά δεν με έκανε ούτε λεπτό να ανησυχήσω, να νιώσω τέλος πάντως λίγη αγωνία.

Ήθελα καιρό να τη δω. τελικά τα κατάφερα. Πολυ όμορφη ταινία με “ανθρώπινους” χαρακτήρες και αρκετά νοσταλγική ατμόσφαιρα. και πάλι μουσικάρα από τον Μορικόνε.

Την είδα και εγώ επιτέλους. νταξ’ κλασσική ταινία Σπίλμπεργκ, υπερπαραγωγή. Αν αναλογιστεί κανείς και τη χρονολογία κυκλοφορίας μιλάμε για μεγάλη ταινία. βέβαια, το γεγονός ότι την είδα στα 26 μου με κάνει να μην τη θεωρώ (για μένα προσωπικά) “κλασσική” όπως άλλες π.χ. Τζουράσικ Παρκ. παρολα αυτά διασκεδαστική και εντυπωσιακή.

ειδα χτες το story of anvil,νταξει ωρες ωρες θυμιζε λιγο οικογενειακες ιστοριες αλλα γενικα ηταν αρκετα καλο…

Να ρωτησω ρε παιδια, η director’s cut του Warriors εχει καμια τρελη διαφορα, να προτιμησω να δω αυτη ή την original εκδοση;

Δες πρωτα ‘’[B]Close Encounters Of The Third Kind[/B]’’ κι ασε τις bonus tracks εκδοσεις…:stuck_out_tongue: