δεν ήξερα καν ότι έχει director’s cut το the warriors για να μαι ειλικρινής…
να ρωτήσω κάτι αντίστοιχο, το the town σε ποιά έκδοση το βλέπω?
δεν ήξερα καν ότι έχει director’s cut το the warriors για να μαι ειλικρινής…
να ρωτήσω κάτι αντίστοιχο, το the town σε ποιά έκδοση το βλέπω?
Βασικα βρηκα ενα τορρεντ κομπλε και ενας εχει αφησει κομμεντ απο κατω:
“FYI…This is the “directors” cut with inserted “comic book” cuts, not the original theatrical release. No complaints, it is a great rip quality, I just want to point out which version it is.”
Dude, αν λες για αυτο με τον Affleck, μην το δεις καθολου
oχι ρε τουρσι, το Town ειναι πολυ καλο…
Βασικα, οκ, συμπαθητικη ταινια, απλα ο Αφλεκ ειναι κλασσικα αγγουρι και με ξενερωσε καπως.
O Affleck σαν ηθοποιος δεν βλεπεται,αλλα σαν σκηνοθετης μαλλον το εχει.
Εχω δει το ‘‘The Town’’ το οποιο ειναι και γαμω τις ταινιες!!!
Πωωω ρε μαλάκα, είδα κι εγώ “Close Encounters” μετά από χίλια χρόνια. Δεν θυμόμουν το χριστό μου και με κόλλησε στον τοίχο. Τελειότητα. Στα τελευταία 20 λεπτά, η τρίχα δεν έλεγε να πέσει.
Πωρώθηκα με Σπίλμπεργκ και σήμερα-αύριο θα χώσω και Jaws που έχω να το δω κι αυτό κάτι αιώνες.
πείτε μου και για την έκδοση ρε ταγάρια
μάρσιαν, γενικά πάσχω από ατσχάιμερ, αλλά νομίζω ότι έχει κάτι εμβόλιμα σχέδια στην ταινία.
Το [I]Close Encounters Of The Third Kind[/I] ούτε γω το χω δει που μαι 24 και δεν έχω δει τόσες και τόσες που θα πρεπε.
Θα τα δω τα εξωγήινα όλα αυτά κάποια στιγμή, ούτε Alien έχω δει καν.
Ο Ray Winstone είναι ο captain της Αστυνομίας και λέει τον Guy Pearce (κακοποιός) ότι έχει 9 μέρες να φέρει τον μεγάλο αδερφό (με ζωώδη ένστικτα) του σκοτωμένο ενώ έχει κρατημένο τον βενιαμίν της οικογένειας ο οποίος παρουσιάζεται νωθρός και με μηδενικές αντοχές για το άθλημα. Παράλληλα αντιμετωπίζει την πίεση από τοπική διοίκηση (David Wenham, ο Φαραμιρ που όλοι ξέρουμε) και την γυναίκα του (Emily Watson) για τις επιλογές του. Βλέπετε έχουν σκοτώσει και βιάσει μια έγκυο, φίλη της γυναίκας του.
Λυρικό western μεταφερόμενο στην Αυστραλία με φόντο τις άγονες περιοχές της με τα εκπληκτικά με δύση και ανατολή του ήλιου και το βλέμμα των Αυστραλιανών Aborigins.
Γενικά πολύ ωραία ταινία, τα χαλάει λίγο στο σενάριο που φαίνεται μερικές στιγμές ότι είναι λίγο αμήχανο (σενάριο του [B]Nick Cave[/B], εντάξει ρε Νικ δεν βγάζεις έτσι απλά σε 3 βδομάδες σενάριο για ταινία όσο θεός και να σαι).
Φανταστική ερμηνεία από Winstone και ίσως ο καλύτερος τόσο μικρός ρόλος που έχω δει του John Hurt.
Να το δείτε.
[SIZE=“3”]ΠΡΟΣΟΧΗ τα υπόλοιπα δύο είναι 100% αμερικανίλες.[/SIZE]
Εκεί που είναι ο τελειωμένος συγγραφέας και έτοιμος να μείνει στον δρόμο παίρνει ένα χάπι που του δίνει 100% πρόσβαση στον εγκέφαλο και σε λίγες μέρες είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον αρχικαπιταλιστή πανίσχυρο επιχειρηματία (Robert De Niro), γίνεται και δεξί του χέρι, ενώ παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του χαπιού και μπλεξίματα με υπόκοσμο.
Γενικά καλογραμμένο θρίλερ, μια άλλη διασκευή στο american dream. Γαμώ την Αμερική σας όμως, που τα πάντα είναι μετοχές. Βρήκε το χάπι, έγραψε ένα γαμάτο βιβλίο αλλά θέλει να βρεθεί στην κορυφή των κορυφών.
Και το τέλος είναι ωραίο, γενικά πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα και κάποιες σιχαμένες ατάκες ακόμη (τύπου αν βρεθείς σ’αυτό το σημείο και αμάξι να σε πατήσει δεν πεθαίνεις) είναι διασκεδαστικότατες.
Ο Cooper ξεφεύγει εντελώς από τον χαβαλέ του Hangover και μαζί με τον De Niro θα τον δούμε σε λίγες μέρες στο Silver Linings Playbook όπου και οι δύο είναι προτεινόμενοι για Οσκαρ. Αντε να δούμε.
Ξανά γαμώ τον καπιταλισμό σας, αλλά δεν πιστεύω να το πάρει κανείς στα σοβαρά. Διασκεδαστικότατο, ωραίο και μέχρι εκεί.
Αυτό συνέχεια το ανέβαλλα, ήθελα να το δω αλλά κάτι το baseball που είναι το πιο δυσνόητο άθλημα στον κόσμο και λίγο η διάρκειά του με αποθάρρυναν.
Τελικά άξιζε με το παραπάνω: Ευτυχώς δεν εστιάζει στο baseball , θα μπορούσε να ναι οποιοδήποτε άθλημα στην θέση του. Εστιάζει στην διαχείριση και στο management καθαρά, με την σειρά της η ταινία εστιάζει στο δίδυμο Pit - Hill.
Καταρχάς για τις ερμηνείες, το δίδυμο είναι εξαιρετικό στην χημεία του και δίνουν καταπληκτικές ερμηνείες. Τον δε Pit τον γούσταρα σε ξεχωριστούς ρόλους (πχ Inglorious Basterds, Burn After Reading, Fight Club και ακόμη θεωρώ την καλύτερη ερμηνεία του σαν Jesse James) και όχι πρωταγωνιστικούς (όπως την απογοήτευση Benjamin Button). Εδώ είναι θαυμάσιος. Υποδύεται εξαιρετικά και τον μανατζερ που θέλει να αλλάξει το άθλημα, και τον πατέρα που επιθυμεί συνέχεια την κόρη του αλλά και τον αποτυχημένο πρώην παίκτη με την καριέρα που δεν περίμενε κανείς να γίνει.
Σκηνοθετικά, παραδόξως για μένα κάνει κοιλιά στο σημαντικότερο μέρος της ταινίας. Στις 20 σερί νίκες που πέτυχαν.
Σεναριακά έχει μειονεκτήματα όπως γιατί ο Pit, ανερχόμενος αστέρας δεν έκανε την καριέρα που όλοι περίμεναν και δεν εστιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ στους παίκτες και στην ψυχολογία τους.
Και το πιο τρομερό είναι η περιθωριοποίηση του τεράστιου Sheymour Hoffmann, της υπερταλεντάρας.
[U]Επειτα για τους φίλους της Liverpool, ευκαιρία να δούνε και τον τηλεοπτικό John Henry.[/U]
Δεν είναι το αριστούργημα που πλασάρανε τα αμερικανάκια αλλά αξίζει σίγουρα.
(βλέποντάς την στ’αγγλικά καταλαβαίνεις και μερικούς όρους στο baseball. Χωρίς να καταλαβαίνεις το άθλημα εννοείται).
o lupin νοσηλεύεται με βαρύ εγκεφαλικό αυτή την στιγμή. :lol:
Και είδα τον Προμηθέα κιόλας. :lol:
πάει ο lupin, τον χάσαμε :lol:
Είδα και γω Close Encounters of the Third Kind τυχαία πριν καμιά βδομάδα και γούσταρα άσχημα. Φαινόταν από τότε ο Spilberg. Πολύ καλή ατμόσφαιρα και εφφέ για την εποχή της.
Σοκ και δέος με Hardy! Δεν του το’χα να κουβαλάει τέτοια θεατρικότητα!
:thumbup: Η καλύτερη του Hardy so far (χωρίς να παίζει με άλλα μεγάλα ονόματα). Τουλάχιστον μέχρι το νέο Mad Max.
Οι 3 τελευταίες μου:
Για το Alien είχα σκάσει 100 ευρώ να πάρω το πρώτο box set που είχε κυκλοφορήσει σε dvd πριν καμιά δεκαετία πάνω κάτω, με 9 δισκάκια έχοντας μέσα όλες τις ταινίες σε όλες τις εκδόσεις του και ότι θέλεις από extras. Και αν μου είχαν μείνει λίγα χρήματα παραπάνω από τις αγορές που έκανα τους τελευταίους μήνες παίζει να τα είχα πάρει και σε blu-ray που κυκλοφόρησαν πρόσφατα σε μια έκδοση που μόνο που την βλέπεις σου σηκώνεται.
Το δε Close encounters ήταν από τις πρώτες ταινίες που ήθελα να χτυπήσω σε blu ray μιας και δεν την είχα αγοράσει σε dvd.
Που θέλω να καταλήξω;;
[B][SIZE=“5”]ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ALIEN ΚΑΙ CLOSE ENCOUNTERS ΡΕΕΕ[/SIZE][/B]
που λετε προχτες κι ενω δεν ειχαμε τιποταλλο να κανουμε δυο-τρεις φιλοι ειδαμε αυτο:
κι ενω ημουν προκατειλημμενος αρνητικα για αδυανοητους λογους, με αποστομωσε. δυνατοτατη ταινια αν και ειχε καποιες υπερβολες προς στο τελος που δεν ηταν στο μεσ’ το προγραμμα, πλεον θα στηριζω Denzel.
Les miserables
Καταρχήν να πω ότι δεν έχω την παραμικρή επαφή με το πρωτότυπο, ούτε καν έχω δει την γαλλική ταινία που έγινε πριν πόσα χρόνια. Αυτό για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο και ξέρουν την ιστορία.
Λοιπόν μου άρεσε αρκετά χωρίς να ξετρελαθώ πάντως. Είχα πολύ καιρό να δω ταινία όπου όλοι οι διάλογοι εκφωνούνται τραγουδιστά και όλο αυτό επί 2,5 ώρες. Τα love story μου φάνηκαν εντελώς αδιάφορα και από χαρακτήρες το ενδιαφέρον πήγαινε στην διαμάχη Jean Valjean και Javert. Αυτός που έκλεψε πάντως την παράταση ήταν ο Jackman. Μιλάμε για απίστευτη ερμηνεία, εξαφάνιζε τους πάντες από την οθόνη. Θα προτιμούσα το οσκαρ να πήγαινε σε αυτόν αντί στον Lewis για το Lincoln. Από κοντά και η πολύ καλή Hathaway αν και σε μικρό ρόλο.
Θα συμφωνίσω στα πιο πολλά, μόνο που ο Jackman είναι ούτως ή άλλως ηθοποιάρα, δε περιμέναμε κάτι λιγότερο από αυτόν. Ο ρόλος του Crowe εν αντιθέση δεν ήταν και κάτι σπουδαίο, σίγουρα έχει παίξει και καλύτερους. Για μένα άξιζε κι ο Sacha Baron Cohen, που προσθέτει στη ταινία και λίγα κωμικά στοιχεία, θυμίζωντας το Sweeney Todd.
‘’[B]Εrik The Viking[/B]’’(1989) του [B]Terry Jones[/B]
Φαινομενικα προκειται για μια ταινια για [B]Manowar[/B]-αδες και λοιπους true-metal-αδες.Ουσιατικα ομως ειναι μια εντελως anti-epic metal ταινια,καθως εχει τοσο αυτοσαρκασμο και τοση ειρωνια που ουσιαστικα απομυθοποιει και κοροιδευει τους σκληροτρχηλους πολεμιστες των [B]Vikings[/B].
Ο πολυ καλος και νεαρος εδω [B]Tim Robbins[/B] παιζει τον ομωνυμο ρολο και ενσαρκωνει εναν διαφορετικο [B]Viking[/B],που αρνειται να βιασει γυναικες και οραμτιζεται κατι το διαφορετικο.Μετα απο τη συνατηση του με μια γρια τσιγγανα παιρνει εναν χρησμο και οργανωνει μια εκστρατεια για να τον φερει εις περας.Εκει αρχιζουν τα τρελα τα γελια,στην οργανωση κυριως της αποστολης,μεχρι που οι ηρωες φτανουν στην Hy-Brazil,γνωριζουν τον φιλειρηνικο/ερωτικο λαο της,συμμαχουν και βαζουν πλωρη
για να βρουν την …http://www.youtube.com/watch?v=DwJYxxP_EzE…
Πολυ καλοι οι δευτεροι ρολοι και κυριως αυτοι των [B]Mickey Rooney[/B](που τον ξεθαψαν αυτον τοτε???),αλλα και των [B]Monty Python[/B],[B]Terry Jonnes[/B] και [B]John Cleese[/B]!!
Επικο παραμυθι λοιπον με δραση,humour και αντι-ηρωιλικι!!!
ειδα το in Bruges πολυ καλη ταινια με εναν απιστευτο κολιν φαρελ…!!