:thumbup:
Ανατριχίλα στο τέλος με τον αληθινό τύπο. Ωραίος ο Φράνκο εδώ.
[B]Τσίου[/B]
Ο Τσίου, ένας τοξικομανής που ψάχνει απεγνωσμένα για τη δόση του στην άδεια Αθήνα την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.
Παραγωγή Ταινίας: 2006
Διάρκεια Ταινίας: 83
απορώ βασικά πώς μου είχε ξεφύγει τέτοιο έπος.
εχω το dvd του και ειναι κατεστραμμένο…
Δραματοποιημένο ντοκυμαντέρ, αλλά και με συνεντεύξεις από τους πραγματικούς χαρακτήρες, για την επανεμφάνιση ενός χαμένου αγοριού έπειτα από 3 χρόνια απουσίας, που στην πραγματικότητα ήταν ένας απατεώνας που οικειοποιούνταν τις ταυτότητες χαμένων αγοριών και παρουσιαζόταν στις οικογένειές τους ως ο κανονικός. Η στάση της οικογένειας βέβαια έχει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και τον καλωσόρισε πίσω χωρίς ίχνος αμφιβολίας. Περισσότερα όταν το δείτε. Εξαιρετικό.
Τσίου, το πρεζάκι.
Πόσο πίσω…8)
ρε δεν μπορώ να καταλάβω. Σκαήπαρα με κάτι φίλους μου και τους λέω ότι βλέπω αυτήν την ταινία και γαμάει, κ να την δείτε. Και όλοι την ξέρανε. Που ζώ; :lol:
Τζειμς Δοντ και Τσιου, το πρεζάκι. Τέλος!
τσιου ΘΕΙΛΑ
Το σκηνικό μ’αυτή έχει ως εξής: ήμουν κομμάτια, τη ξεκινάω έχωντας διαβάσει πως είναι ολοκαίνουργια και πήρε πολύ καλή βαθμολογία στο imdb. Και τι να δω, μία εφηβική μαλακιούλα, με έναν χαζοχαρούμενο gay, το πρωταγωνιστή (που μάλλον ήταν bi αλλά δεν έκανε try) να μπλέκει με τη λάθος γκόμενα, και το άβυζο μπαζίδιο τη Watson. ΕΜΕΤΙΛΑ.
…τώρα βλέπω αυτό στον Alpha THE LEGEND OF ZORRO
:):!:
το tha master μόλις
[SPOILER]Τι ήταν αυτό που έκανε ο Φίνιξ γαμω την μπαναγία ?!?!?!?!?!?!?!?![/SPOILER]
Πολύ καλή περιπέτεια, σου κρατάει το ενδιαφέρον…άψογη φωτογραφία και σκηνοθεσία από Oliver Stone. Η Blake Lively λίγο ατάλαντη…Benicio Del Toro φοβερός!
Τον Oliver Stone μετά από εκείνο το ανεκδιήγητο world trade center σταμάτησα να τον παίρνω σοβαρά. Αλλά το savages έχει αρέσει πολύ και το σκέφτομαι να κάτσω να το δω.
Πρόβατα γίνονται μεταλλαγμένα και επιτίθενται.
Θα θελε ΠΟΛΥ να είναι φόρος τιμής στο Braindead.
Θα θελε ΠΟΛΥ να μπαίνει δίπλα στο Shaun of the Dead.
Θα θελε ΠΟΛΥ να αναλογίζεται ως cult ταινία. B’ movie ναι.
Κουραστικό, με 3-4 ατάκες, λίγο φαντασία και τίποτε παραπάνω.
Με εκενυρίζουν οι ταινίες που ξεκινούν σαν προσπάθεια να χαρακτηριστούν και στο τέλος είναι τόσο αμήχανες.
Δεν έχασα τον χρόνο μου αλλά δεν θα το ξαναδώ.
ακόμα παραμιλάω
γιατί δεν γυρίζουν και άλλοι τέτοιες ταινίες ρε γμτ? γιατί να αποθεώνουν το απλά έχω καλό ρυθμό argo? γιατί? γιατί???!!!
Το Amour του Χάνεκε, από τις καλύτερες του 2012!
Γιατι οι αμερικανιες του Αφλεκ πουλανε περισσοτερο απο τα αριστουργηματα του Αντερσον… Εγω αρκουμαι στο οτι υπαρχουν ακομα μερικοι σπουδαιοι αμερικανοι σκηνοθετες που κανουν ταινιες για την παρτη τους κ οχι για τη μαζα!
Chinese Zodiac. Η τελευταία ταινία του Jackie Chan πριν παίξει στο Expendables 3. Συμπαθητική ήταν, ξεκινά πολύ ενδιαφέρον με τα γνωστά ακροβατικά, συνεχίζει σαν κυνηγητό, κι αφήνει για το τέλος το ξυλάκι.
Γυρισμένο στην Βενετία το 1973, ένα από τα καλύτερα θρίλερ όλων των εποχών με μπόλικες μεταφυσικές πινελιές.
Σαν 70’ς που είναι μοιάζει με τα υπόλοιπα σπουδαία θρίλερ της δεκαετίας, αργή εξέλιξη και υποβλητική σκηνοθεσία με ξεσπάσματα. Ειδικά αυτή η σκηνοθεσία στο έργο είναι μοναδική! Διαρκή συνεχόμενα πλάνα και παιχνίδια με τις εικόνες.
Καταπληκτική μυστηριώδης ατμόσφαιρα, η Βενετία να παίζει τον ρόλο της, κομπάρσοι - δεύτεροι ρόλοι που νομίζεις είναι μέρος μιας συνομωσίας (σαν το Tenant του Πολάνκσι), μια μεγάλη ερωτική θρυλική σκηνή που έγραψε ιστορία, εξαιρετικές ερμηνείες, και μια τελευταία ανατριχιαστική σκηνή που ξεφωνίζεις HOLY FUCKIN SHIT.
Must see!
*τα trivia του imdb απολαυστικότατα, ειδικά αυτό με τον creepy Ιταλό detective.