Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Βραζιλιάνικο ταινιάκι δράσης, το οποίο απ’ότι καταλαβαίνω είναι λιγάκι επηρεασμένο απ’το Grand Theft Auto, έχει και λίγες σκηνές αρχικά απ’το βιντεοπαιχνίδι. Ε και πάνω κάτω έτσι με κλεψιές και κομπίνες έχει σχέση. Καλοφτιαγμένο, όχι αργό, και χαρακτήρες ενδιαφέρον. Αλλά απλά άλλη κουλτούρα εκεί και δε μου έγινε τόσο κατανοητό.

απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει…επος

:papas: #-o :stuck_out_tongue: :lol: :-k

Τρομακτικα ξεδιαντροπη κλεψια το σεναριο, απο την ιστορια που λεει στα τελευταια 20 λεπτα του Alcoholocaust ο Jim Jefferies για τους 2 παιδικους του φιλους. Πραγματικο clopy paste, αν εξαιρεσουμε την προσθηκη της θεραπευτριας για λογους γουτσουγουνιας

Δεν ξέρω ποιο είναι αυτό το Alcoholocaust πάντως η ιστορία της ταινίας βασίζεται σε αληθινό πρόσωπο και γεγονότα (και ξεκινάει δείχνοντας τον αληθινό Μαρκ) άρα παίζει απλά να μιλούσαν και οι 2 για το ίδιο πράγμα.

Ζόρικη, πολύ ζόρικη…

Low-budgetιά μέχρι αηδίας, με εφέ κλπ αλλά τίγκα sci-fi, περισσότερο κι απ’το Star Wars. Θυμίζει videogame και είναι ήδη cult. Δε τη βάζω στο άλλο θέμα γιατί μετράει πιο πολύ για δράσης/περιπέτεια.

Τα [B]Jaws[/B] & [B]Close Encounters of the Third Kind[/B] του Spielberg.
Φοβερό ταλέντο ο Στηβεν και τρομερά σκηνοθετικά κατορθώματα και οι δύο για την εποχή τους αλλά δεν είναι ταινίες που θα με συγκινούσαν στα 24 μου.
Το πρώτο το θεωρώ καλύτερο και πιο ενδιαφέρον σαν ταινία στο σύνολό της, στο δεύτερο βαρέθηκα πολύ και μόνο τα τελευταία λεπτά άξιζαν.
Μια φορά και τέλος.
Κράξτε ελέυθερα, από Spielberg με τα Jurassic Park μεγάλωσα. :stuck_out_tongue:

…πρέπει να δεις αυτό…http://www.imdb.com/title/tt0089218
…εδώ ο Σπίλμπεργκ είναι σεναριογράφος
…[SPOILER]…αν έχετε ήδη τακτοποιήσει το λογαριασμο, δει την ταινία, αγνοήστε ολόκληρο το ποστ:p[/SPOILER]
:):!:

*πρόταση του αγαπητού [B]jiopa[/B]. εχει να ακολουθήσει τρελό σερί προτάσεων του αν μας αφήσει η μούρλα για τα play of του nba.

[SIZE=“4”][COLOR=“DarkRed”][B]Kongen av Bastøy[/B][/COLOR][/SIZE][B](King of Devil’s Island)[/B] 2010
[B]http://www.imdb.com/title/tt1332134/[/B]

αρχές 20ου αιώνα σε ενα νησί στα νορβηγικά φιόρδ υπάρχει ενα σωφρονιστικό ίδρυμα για παιδιά μεχρι 18 ετων που προσπαθεί να τους αλλάξει χαρακτήρα καθώς όσοι πηγαίνουν εκει λογίζονται σαν οι απόβλητοι και προβληματικοί της κοινωνίας. τα παντα ειναι εκει. σκληρές συνθήκες, μαυρίλα παντού , ακομη και και οι αναμενόμενες κακοποιήσεις. όλα όμως θα αλλάξουν όταν θα παει στο νησί ενας 17χρονος που δεν ειναι διατιθέμενος να μείνει και για πολύ εκεί.

αν και τα εχει πει πάνω κάτω ο jiopas όλα.
πολύ καλή νορβηγική ταινία με πρωταγωνιστή τον θεό Stellan Skarsgård(που εχει παίξει παντού και τα πάντα). δράμα με καλή και συμμαζεμένη ανάπτυξη χαρακτήρων, χωρίς απανωτές ανατροπές για το θεαθήναι και μόνο. το θέμα μαζί με τις καιρικές συνθήκες και την αναπαράσταση της εποχής σε κάνει να νομίζεις σε σημεία οτι βλέπεις ασπρόμαυρη ταινία, με την ένταση και την αδικία να “χρωματίζουν” τα πάντα.
φιλίες, φοβίες, αδικίες, αίσθηση αυτοσυντήρησης, τα πάντα ειναι εδω. βλέπουμε δηλαδή
κρατάμε και την ιστορία με την φάλαινα…

κάτι πρέπει να γίνει με την πάρτη μου :?

διαβάζω τα τελευταία ποστ και πώς να πω εγώ μετά ότι είδα αυτό

[SPOILER][/SPOILER]

Μόλις είδα το γιαπωνέζικο Fish Story (2009). Strongly recommended. Ένα punk single που δεν πούλησε τίποτα καταφέρνει να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις πολλές δεκαετίες μετά. Δεν βαρέθηκα ούτε λεπτό στη ταινία και στο τέλος είχα κι ένα τεράστιο χαμόγελο.

trailer:

την ειχα στη τοπ 10 λιστα που ειχα κανει για το 2011 (ειχε αργησει να βγει σ εμας)

ταινιαρα απλα

δειτε τη

Ισλανδός μεταλάς μπλέκει με drug dealer και καταλήγει να μοιράζει μέχρι και το χασίσι του δεινόσαυρου. Μία καλοφτιαγμένη ταινία που μας δείχνει με αρκετά ρεαλιστικό τρόπο τη ζωή που επικρατεί στη παρανομία, με μπόλικο χρήμα, σεξ, και φυσικά σνίφαζ.

…μετά από πολύ καιρό στη Nova αυτή…http://www.imdb.com/title/tt0064100
:):!:

The Last Stand

Old school περιπέτεια δράσης με το σενάριο να είναι υποτυπώδες μέχρι και γελοίο ωρες ώρες αλλά τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία όταν μπαίνει στην δράση ο Αρνι. Όσο δεν το παίρνεις στα σοβαρά τόσο περισσότερο το διασκεδάζεις. Το χιούμορ αρκετά πετυχημένο σε στιγμές, ευτυχώς λείπουν οι μεγάλες και τραβηγμένες δραματικές σκηνές ενώ εδώ δεν έχουμε πυροβολισμούς σε slow motion αλλά matrix. Η πολιορκία στην κωμόπολη που είναι σερίφης ο Αρνι όλα τα λεφτά στην ταινία. Για τους φαν των '80 είναι ότι πρέπει χωρίς να πρόκειται και για καμιά ταινιάρα πάντως. Εγώ ομολογώ την ευχαριστήθηκα. By the way είναι εντυπωσιακό πως ένα γερασμένο πρόσωπο μπορεί να σε βελτιώσει ερμηνευτικά. Σε κάποια σημεία ο Αρνι είναι σχεδόν… ηθοποιός :!:

Το είδα κι εγώ το από πάνω, ντάξει είχε δράση, φασαρία, εκρήξεις, ξυλάκι. Κρατάει το ενδιαφέρον, αλλά τίποτα καινούργιο. Ο Άρνολντ εκτός από γερασμένος φάνηκε και κάπως διαφορετικός. Λιγότερο δυναμικός.

…τώρα το ‘‘Χάρι Πότερ Και Οι Κλήροι Του Θανάτου Ι’’ στο Σταρ:):!:

Ψησου να γραψεις και κανα δυο λογακια … :stuck_out_tongue: