Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

[SIZE=“4”][COLOR=“DarkRed”][B] Across the Universe[/B][/COLOR][/SIZE] B [/B]
[B]http://www.imdb.com/title/tt0445922/[/B]

ο Jude, εργάτης του λιβερπουλ ταξιδεύει την δεκαετία του 60 στην αμερικη να βρει τον πάτερα του. τον βρίσκει αλλά επίσης εκεί γνωρίζει την Lucy , την έκρηξη των τεχνών, τον πόλεμο του βιετναμ, και οτι άλλο σημάδεψε μια ιδιαίτερη δεκαετία.

Jude , Lucy , λιβερπουλ , δεκαετία 60. έλα. το πιάσατε το νόημα. :stuck_out_tongue:
λίγο μιούζικαλ, λίγο ρομαντική, λίγο αντιπολεμική(αλλά οχι σε τεράστιο βάθος), λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τα αγόρι μου.
οι ηθοποιοί παίζουν τραγουδώντας πάνω απο 30 κομμάτια των beatles με απίστευτο τρόπο και σε στιγμές που το κάνουν υπάρχουν εικόνες/σκηνές που κολλάν τρομερά με την κάθε περίσταση.
ΑΠΕΙΡΕΣ έμμεσες αναφορές στα σκαθάρια, στην δεκαετία του 60(Joplin/Hendrix for the win λέμε) και σε οτι άλλο ειχε σημασία και άνθιζε τότε.
τα κομμάτια έχουν διασκευαστεί τρομερά για να ταιριάζουν με την ταινία και σε στιγμές δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί που τα ερμηνεύουν αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες. κάμποσοι κιόλας(Must see. και οτι πιάσει ο καθένας).

η ιστορία των ερωτευμένων απο μονή τους δεν θα έλεγε και πολλά χωρίς τα κομμάτια. και γενικότερα η ταινία θα ειχε ενα τόνο κενά ή αστοχίες σαν κανονική ιστορία. αλλά με την μουσική ξεχνάς τα πάντα καθώς ανα 5 λεπτά(χεστο.συνέχεια) είσαι με το χαμόγελο στα χείλη. στα + οι χορογραφίες, οι εικόνες, και γενικά οτι εχει να κάνει με το μάτι καθώς είναι γεμάτη ερεθίσματα η ταινία. και σχεδόν ολα επιτυχημένα.
βλέπουμε. στο άνετο κιόλας

Η νέα ταινία (σχεδόν) του Ryan Gosling. Είναι με τρεις διαφορετικούς πρωταγωνιστές, ξεκινά ο ίδιος σαν το κλεφτρόνι με τη μηχανή, συνεχίζει ο Bradley Cooper σαν το ευαίσθητο μπατσόνι, και τελειώνει με τους γιούς τους. Είναι μία ενδιαφέρουσα ιστορία, προς δράμα αλλά δε νομίζω να σας χαλάσει τόσο.

την ειχα κατεβασμένη καιρο και ήθελα χθες να δω μια ταινια και λεω μερα που ειναι ας το δω… :stuck_out_tongue:

παρα πολυ καλο ξεκίνημα προς το τελος μας τα χαλασε λιγο λογου βιασύνης αλλα δεν πειράζει καιρο ειχα να δω καλο θριλερ!!
Η Jessica Chastain αγνώριστη, πολυ καλύτερη με μαυρο μαλλι :stuck_out_tongue:
Τα κοριτσάκια αρκετα creepy ιδικά στην αρχη και ο Jaime καλος μωρέ…

Αλλα πιστεύω η ταινια θα ηταν σε αλλο επίπεδο αν δεν ηταν supernatural και απλα τα κοριτσάκια δημιουργουν αυτη τη μητρική φιγούρα…

+1

Στο τέλος το γάμησε λίγο…

αυτα τα 2 επαιξαν χθες και προχθες…
με το πρωτο σαφως πιο ενδιαφερον…
ωραια μουσικη και κυριως ωραιες εικονες…

Μερικά ζευγάρια που μαζεύονται για μασαμπούκα σε ένα σπίτι ανακαλύπτουν ότι έπαιξε τρομοκρατικό χτύπημα και ότι πρόκειται να πεθάνουν. Πραγματικά ό,τι να’ναι η ταινία. Πιο πολύ σαν τηλεταινία ήταν βασικά. Βαρετό, ανούσιο με 1-2 αξιόλογα σημεία όλα κι όλα.

Καλό, περιπετειώδες με αρκετό μπλέξιμο και κυλάει γρήγορα…

Δεν μου αρεσε καθολου.Το πρωτο ηταν κλασεις ανωτερο

[B]“Clerks”[/B], πρώτη φορά το είδα και σε κάμποσες σκηνές έκανα κοιλιακούς από τα γέλια (πραγματικά, είχα χρόνια να γελάσω έτσι σε ταινία). Καλά, τι ταινιάρα είναι;

Το πρωτο Clerks ειναι οντως τεραστιο επος. Τωρα που μου το θυμησες, θα το δω κι εγω σημερα, πανε 5-6 χρονια.

Ταινιάρες και τα δύο κλερκς ρε! Και ετοιμάζεται και τρίτο ε! Ψήθηκα να δω το πρώτο πάλι για ακόμη μια φορά. Βασικά γαμεί ο Κέβιν Σμιθ. Πολλές πίπες σίγουρα, αλλά ανάμεσα σ’ αυτές αξιόλογα ταινιάκια.

σημερα το μεσημερι επαιξε το παραπανω…
βασισμενο σε πραγματικα γεγονοτα…
καλουλι ηταν - ισως λιγο πιο μελο ή αμερικανια (πειτε το οπως θελετε) σε καποιες στιγμες.

^^ Ωραία γκομενάκια έχει το παραπάνω female cast. Κατεβαίνει ήδη :stuck_out_tongue:

Έλα πες, κι εσύ για τα γκομενάκια το είδες :stuck_out_tongue:

χεχε ισχυει - νταααξει κααααλες ειναι…:stuck_out_tongue:

οχι οχι εγω ειμαι true κινηματογραφοφιλος δεν κοιταω γκομενακια δεν τα προσεχω αυτα κ’ετσι :stuck_out_tongue:

Έχωντας διαβάσει πως μοιάζει με το Green Street Hooligans περίμενα περισσότερο ξυλάκι κι αλητεία. Τελικά απογοητεύει και το εξώφυλλο μας μπερδεύει προϊδεάζωντας για κωμωδία. Πιο πολύ σε αγγλικό urban δράμα φέρνει, αλλά έχω δει κάμποσα τέτοια.

Triad Election - Hak se wui yi wo wai kwai (2006)

δεν ξερω αν θα το ξανα εβλεπα αλλα για μια φορα ειναι δυνατο

…καλή, όμως ταινία:):!:

εχω καιρο να το δω…
ηρθε η ωρα μαλλον… πολυ καλο

Χθες ξαναείδα την Χαμένη Λεωφόρο με την κοπέλα μου κατόπιν πρότασής της γιατί δεν την είχε δει μέχρι χθες. Ήταν μια ευκαιρία και για μένα να δω ξανά αυτή την καταπληκτική ταινία του μεγάλου David Lynch… Ωστόσο, μάλλον πρέπει να μην ξαναδώ τέτοιου είδους ταινίες με την κοπέλα μου γιατί δεν κατάλαβε τίποτα:lol:. Ωστόσο, όταν της εξήγησα τί έγινε έμεινε με το στόμα ανοιχτό:lol:. Όσοι δεν την έχετε δει πρέπει να τη δείτε αμέσως αλλά χωρίς το έτερον σας ήμισυ:lol: