Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

σωστά, μιας και όλες οι γυναίκες είναι χαζές.

πάντως κι εγώ χαζός είμαι γιατί δε μπορώ να πω ότι κατάλαβα τι ακριβώς έγινε σε αυτή την ταινία.

σιγα ρε john frusciante… δεν είδατε και τα στρουμφακια που την έβγαλες και χαζή…

[B]trailer[/B]

Απο τον δημιουργό του παρα πολυ καλου rubber μονο που εδω το γάμησε και ψόφησε… Δε λεω ειιχε τις στιγμές της η οποίες ηταν αρκετά επικές αλλα πολυ κουραστική και αργη, δεν με τράβηξε περίμενα κατι ανάλογο του rubber… :stuck_out_tongue:
Εκτος βεβαια αν δεν την κατάλαβα!!

Υπάρχει κανείς που είδε το Mullholland Dr. και δεν ήταν κάπως :-s όταν τελείωσε?

Είδα χθες το:
Martyrs

και θυμήθηκα την άλλη γαλλική σπλατεριά που είχα δει πριν χρόνια και θα ξαναδώ πριν κοιμηθώ
Hight Tension

Πω, το Leon είναι ταινιάρα, και τελευταία το σκεφτόμουν πολύ έντονα. Θυμάμαι που έπαιζε πολύ στην ερτ πιο παλιά, δεν το έχαναν οι γονείς μου. :stuck_out_tongue:

Προφανώς και δε θεωρώ ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι ‘‘εύκολη’’. Το γεγονός ότι σπουδάζω ψυχολογία και μου αρέσει πολύ η ψυχανάλυση με βοηθά να είμαι περισσότερο εξοικιωμένος με το ονειρικό υλικό που χρησιμοποιεί ο Lynch στις ταινίες του. Η πρώτη θέαση της συγκεκριμένης ταινίας σου αφήνει πολλά ερωτηματικά, ωστόσο αν είσαι προσεκτικός θεατής αντιλαμβάνεσαι τις συνδέσεις μεταξύ των δυο φαινομενικά διαφορετικών ιστοριών. Όσοι αποκωδικοποίησαν την συγκεκριμένη ταινία αντιλαμβάνονται τη σημασία του τραγουδιού του David Bowie στην αρχή της, όπου περικλείεται όλο το νόημα

σημερα μαζευτηκαμε παρεακι και ειδαμε αυτο

πολυ καλη ερμηνεια απο christian bale…
σε οποιους αρεσει ο lynch πολυ πιθανο να τους αρεσει και αυτο…

:-k:-k:-k
Lynch ?

δεν ειναι του lynch…
εννοω το “χασιμο” που υπαρχει στις ταινιες απο σκηνη σε σκηνη, η εναλλαγη των εικονων με οχι και την μεγαλυτερη συνοχη…:wink:

[B]A fantastic fear of everything[/B]

Κωμωδία που προσπαθεί να περάσει και μερικά στοιχεία θρίλερ, έχει ένα καλό Simon Peg και… αυτά. Δεν είναι ούτε ιδιαίτερα αστεία ούτε και τόσο ενδιαφέρουσα. Αν δεν έπαιζε ο Peg παίζει να την είχα κόψει μετά το μισάωρο.

Αυτή είναι άλλη μία ταινία δράσης με τον γνωστό σας τον Γιάννη τον ΜακΚλάνη. Ταίριαζε λόγο της μέρας (μη ρωτήσει κανείς τι είναι σήμερα). Ε και γενικά δεν είναι και η καλύτερη της σειράς, αλλά Μπρους Γουίλις είναι αυτός ακόμα κι αν παίζει σαν guest, δράση και fun fun fun δε θέλουμε τίποτα άλλο. Αυτά και yippee-ki-yay motherfuckers.

Βγήκε σε καλή ποιότητα αυτό;

Τρώγεται, αλλά η ταινία δεν βλέπετε. Χάσιμο χρόνου εντελώς.

Αυτό είδα και ήταν καλή ποιότητα, αλλά όχι τέλεια:

A Good Day To Die Hard (2013) 720p WEB-DL 700MB

Απλά να περάσω την ώρα μου, δε περιμένα κάτι σπουδαίο.

MR 73 ( 2008 )

γαλλικη παραγωγη
βασισμενο σε πραγματικα γεγονοτα, πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα…
σιγουρα στο μελλον θα το ξαναδω

^ Πολύ ωραίο το αποπάνω αν και ψυχοπλακωτικό. Τσέκαρε κι [I]αυτό[/I] (η προηγούμενη ταινία του ίδιου σκηνοθέτη).

Χτες είδα αυτό:

[B][SIZE=“4”]“The Bad Sleep Well”[/SIZE][/B] (1960)

[FONT=“Verdana”]Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία από τον [B]Akira Kurosawa[/B].
Έχει μερικά ξεχωριστά στοιχεία που τη διαφοροποιούν σε σχέση με άλλες της φιλμογραφίας του.
Ο τρόπος που ξετυλίγεται η υπόθεση, η κινηματογράφηση, το μοντάζ, ακόμη και το “παράταιρο” χιούμορ για Ιαπωνία, θυμίζουν αρκετά τα αντίστοιχα αμερικανικά noir φιλμάκια της εποχής. Μέχρι και Χίτσκοκ ίσως να φέρει στο μυαλό.

Βασισμένη και αυτή η ταινία σε πασίγνωστο έργο του Shakespeare - δε θα πω ποιο για λόγους spoiler, και γενικά καλό είναι να μη διαβάσετε την υπόθεση (ούτε καν το δίστιχο summary του imdb!) - προσαρμόζεται σε ένα σύγχρονο πλαίσιο, στα έργα και τις ημέρες μιας διεφθαρμένης Ιαπωνικής εταιρείας.
Μίζες, κομπίνες, σκάνδαλα, συγκάλυψη, διαβρωμένη ηθική, απούσα δικαιοσύνη, κατάχρηση εξουσίας, η ισχύς του χρήματος κλπ… Πάντοτε επίκαιρα αυτά τα ζητήματα.
Κάπου εκεί μπαίνει στο κάδρο ο μέγας Toshirô Mifune, ο οποίος θα πάρει το νόμο στα χέρια του και θα σχεδιάσει την εκδίκησή του…
Το μόνο αρνητικό που μπορώ να εντοπίσω είναι ίσως η αρκετά μεγάλη διάρκεια της ταινίας, κάτι που είναι σύνηθες στις ταινίες του Kurosawa. Καμιά φορά μπορεί να κουράζουν οι διάρκειές του, από την άλλη όμως δε μπορείς να πεις και ότι φλυαρεί, μιας και κάθε σκηνή έχει το νοημά της.
“The Bad Sleep Well” λοιπόν. Κι εγώ βέβαια μετά από 2μιση ώρες, σαν πουλάκι κοιμήθηκα, άρα…[/FONT]

ειδα αυτο
κλικ [B]tai chi zero[/B]

[SPOILER]
ναι το τραιλερ ειναι πολυ ψαροτικα γαματο αλλα η ταινια δεν λεει πολλα, περίμενα να δω κατι στα μέτρα του kung fu zio αλλα μαπα το καρπούζι…
Θα δω και το 2 παντως μήπως ειναι καλυτερο…
[/SPOILER]

Τα έχω δει και τα δύο, δεν πολυλένε δυστυχώς. Ίσως αν παίζαν περισσότερο με το κόμικ στοιχείο αλά Scott Pilgrim να ήταν καλύτερα.

thanks bren.d3d…
θα τσεκαριστει στο κοντινο μελλον… :slight_smile:

Red Rock West (1993)

οτι πρεπει για αραγμα να περασει η ωρα…
normal διαρκεια… σχετικα γρηγορη εξελιξη και καποιες ανατροπες…

…όπως τό’γραψες…για άραγμα:):!: