Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Α το ειχα δει καπου στα προτεινομενα ως related του Sexy Beast αυτο, θενκς, θα το κατεβασω αμεσα.

Είναι που είναι μάπα το Now you see me, αν ξέρεις και το τέλος δεν αξίζει καθόλου να χάσεις χρόνο.
Δεν ξέρω τι έχεις δει : Snatch, Nine Queens, The Big Lebowski , Trainspotting, Trance (καινούργιο)

Ε νταξει τις πιο “κλασικες” του ειδους τις ξερω, αυτες που ανεφερες περαν του Trance τις εχω δει.

το Smokin Aces να δεις, Τόργκελε. δεν είναι ακριβώς “ληστείες και απατεωνιές” αλλά μήπως είναι το Big Lebowski;

Κι αυτο το χω δει. Και lucky number slevin για να σε προλαβω. :Ρ

Μονο ο jiopas με βοηθησε μεχρι τωρα. Με απογοητευετε.

τότε να δεις το smokin aces 2, χειρότερο από το 1ο και χωρίς κανένα λόγο να το δει κανείς, οπότε λογικά δεν θα το έχεις ήδη δει

Ε, του Τζιόπα δεν το βάλαμε γιατί μας πρόλαβε :stuck_out_tongue:

Ψάξε και λίγο μόνοσου!!

Οπότε από εδώ και πέρα να σταματήσω να γράφω την άποψη μου, και να ποστάρω σκέτα εξώφυλλα μόνο;

Ε, μην αντιγράφεις Βίτριολ!! :stuck_out_tongue:
Εγώ να σε υποστηρίξω πήγα και πάλι τα ακούω.

Παρε και μερικες ακομα…

1)

2)

3)

Βασικά όπου και αν τον έχω δει στους β’ ρόλου που έχει συνήθως ήταν πολύ καλός. Το Now you see me πάντως δεν το έχω δει.

Το World War Z είδα επιτέλους, με 3 μήνες καθυστέριση, αλλά ήταν unrated version. Είναι με τον Brad Pitt και zombie, περισσότερο περιπέτεια/δράσης. Δεν είμαι και τόσο σωστός κριτής για να γράψω άποψη, οπότε απ’το να πληκτρολογώ τζάμπα και να απογοητεύσω κάποιους που τους άρεσε ή δε τους άρεσε, προτιμώ να γράψει άλλος.

τα πιο αστεία ζόμπι έβερ, το είδαμε σινεμά και όλη η αίθουσα χτυπιόταν απ’τα γέλια

Μη γράφεις άποψη γιατί μπορεί ν’άρεσε στη norda ή σε κάποιον άλλον και να σου πει δεν είσαι σωστός κριτής.

Του Βόιντερ του φάγαν το μπιφτέκι του :lol:

Είτε γράφουμε άποψη εδώ είτε δε γράφουμε, μιά ζωή γκρίνια θα υπάρχει.

Mα κανεις δε μπαινει σε φορουμ για να του πουν εισαι γαματος

[SPOILER]Εκτος απο τον Ανησυχο[/SPOILER]

Heat
The Sting
Reservoir Dogs
Rififi
The Usual Suspects
The Killing (Stanley Kubrick)
House of Games
Paybacκ (To director’s cut)
Before the Devil Knows You’re Dead (Παραγνωρισμένο αριστούργημα)
The Grifters
Bound
Inside Man

και 2 κωμωδίες
A Fish Called Wanda
Get Shorty

Ουδέν σχόλιον.

Μόνο που δεν είμαι εγώ αυτός που το ξεκίνησε με το Now You See Me, λίγες σελίδες πιο πριν. Εγώ απλά την άποψη μου έγραφα, όπως μου είχε πει ο moderator να κάνω παλιότερα, για να μη ποστάρω σκέτες αφίσες. Αλλά από τι φαίνεται δεν αρκεί ούτε η προσωπική άποψη του καθενός, πρέπει να μαντεύουμε τι αρέσει και τι δεν αρέσει σε όλους.