Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

[B]Voider[/B] μην τα παιρνεις εύκολα. για να ζητάμε την άποψη σου, μάλλον την θελουμε

Voider συνειδητοποιείς ότι κάνεις σαν γκόμενα ε? Και πιστεύω όλοι έχουν δείξει ότι η γνώμη σου μετράει. Το ότι κάποιος έκρινε τη γνώμη σου αρνητικά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τη λες.

Γιατί δε προσπαθείς να έρθεις λίγο στη θέση μου;
Δε γράφω άποψη, γκρίνια γιατί δεν έγραψα λες και όλοι οι άλλοι εδώ μέσα γράφουν = μαλάκας ο Voider.
Γράφω άποψη και διαφωνούν, γκρίνια γιατί διαφωνίσαμε και δεν έγραψα αυτό που θέλανε = μαλάκας πάλι ο Voider.
Τι άλλο να κάνω για να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να μην υπάρχει γκρίνια;

Από χιλιόμετρα κάνει μπαμ ότι σε “πειράζω” μιας και έχουμε πει 5 κουβέντες παραπάνω και ξέροντας ότι έχεις σωστή άποψη για ταινίες :slight_smile:
Δεν θα το αναλύσουμε άλλες σελίδες. Όλοι πρέπει να λένε τη γνώμη τους όταν βλέπουν μια ταινία και οι διαφωνίες γίνονται για να κάνουμε συζήτηση.

Ωχ μάναμ. Αν ισχύει το 1/10 από όσα περιγράφονται δω μέσα (η φάση είναι ντοκιμαντέρ) τότε μιλάμε για κάτι το άκρως ενοχλητικό. ΔΕΝ θα περάσετε καλά βλέποντας το, στομάχι κόμπος, άβολες επιτόπιες μετακινήσεις και λοιπά χαρμόσυνα. Δε θέλω καν να αναφερθώ στο θέμα που πραγματεύεται.
Για πλήρη ενίσχυση της όλης εμπειρίας, κλείστε τον ήχο και βάλτε να παίζει το Catholic Priests Fuck Children των Grey Wolves. Δε θα περάσετε που δε θα περάσετε καλά, τουλάχιστον κάντε το ολοκληρωμένα.

The Aviator

η ταινια εστιαζει στην ζωη του χαουαρντ χιου, ο οποιος μενει ορφανος σε νεαρη ηλικια και κληρονομει την αμυθητη περιουσια των γονιων του.παρουσιαζεται η εκεντρικη - προσωπικη ζωη του καθως και η προσπαθειες που κανει στην σκηνοθεσια,βιομηχανια και αεροπλοϊα και οι δυσκολιες - αντιδρασεις που αντιμετωπιζει απο ανταγωνιστες κολοσσους.
δυνατοι χαρακτηρες και πολυ καλες ερμηνειες απο ντι καπριο και κειτ μπλανσετ (η οποια μαρεσε υπερβολικα πολυ). παρα την διαρκεια που πλησιαζε τις 3 ωρες δεν με κουρασε καθολου.

The Score προφανώς θα το χεις δει αλλά το λέω για λόγους πληρότητας.

Όποιος δεν του αρέσει να σχολιάζεται η άποψη του είτε θετικά είτε αρνητικά να μην γράφει λέξη, καλύτερα για όλους. Ας ποστάρει ένα εξώφυλλο να τελειώνουμε. Να ξέρουμε βέβαια ποιοι δεν γουστάρουν μην ερχόμαστε τζάμπα εδώ όταν κάνουν ποστ π.χ. όταν βλέπω VITRIOL σαν καινούργιο ποστ δεν ανοίγω καν το θρεντ (να δω τι άλλωστε; ). Σιγά που θα παρακαλάμε κιόλας να μας πείτε μερικοί άποψη για την ταινία που είδατε.

Αυτό είναι το σωστότερο. Γι’αυτό το μοναδικό που θα ξαναγράψω κι εγώ, είναι στη ψωλή μου όλες τις γκρίνιες, και θα ποστάρω σκέτο εξώφυλλο όπως και στο ξεκίνημα. Αφού ούτε συζήτηση έχετε όρεξη να κάνετε ούτε τίποτα, πετάτε εκεί πέρα ένα “δεν είναι καλός κριτής” και είστε ντάξει. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε το πληκτρολόγιο μας τζάμπα.

κάποιος το πήρε πολύ κατάκαρδα ε

Όταν η άλλη δεν έχει γράψει καν άποψη για το Now You See Me, να δω κι εγώ τους λόγους που διαφωνούμε και τι δε της άρεσε, κάπου λες για κάτσε μαλάκας είμαι και γράφω να με κρίνουνε; Δε με πληρώνει κανένας, δεν υπάρχει κανονισμός που να αναγκάζει τους πάντες εδώ να γράψουν κάτι γι’αυτό που είδαν. Οπότε δε χρειάζεται να το κουράζουμε και τόσο, αφήστε να γίνει σαν το τι ακούτε τώρα, σκέτα εξώφυλλα και πολύ είναι.

αν λέμε για τη norda, έγραψε αυτό:

που μια χαρά άποψη μου φαίνεται εμένα, άσχετα αν δε συμφωνώ. μετά έγραψε κι αυτό,

κι εσύ το συνεχίζεις επειδή μάλλον το πήρες πιο κατάκαρδα απ’όσο θα έπρεπε.

μη γεμίσει πάλι το θρεντ με εξώφυλλα μόνο και μόνο για να πεις κάποια στιγμή “να, είδατε που σας τα έλεγα, σκατά έγινε το θρεντ”, κρίμα είναι

Ναι, απλα παιρνεις ΕΝΑ αρνητικο και το γενικευεις. Π.χ εγω τις προαλλες σου ειπα οτι με κινητοποιησες με την κριτικη να δω το φρανκεσταηνς αρμυ, κι αλλοι τοσοι εχουν εμπιστευτει τις αρρωστιλες που προτεινεις στο χορρορ/καλτ/β μουβιζ και αυτα που βλεπεις εδω. Δεν ειδα να γινεται καμια επιθεση καθε φορα που ποσταρεις μια αποψη να λενε ολοι εεε μαλακα βοηντερ αμπαλε. Και εγω π.χ ειχα γραψει οτι η φωνη του Κιλλιαν ειναι για γελια και με ειχαν βγαλει αμπαλο,προδοτη και Διοκλητιανο αλλα δε σταματησα να γραφω την αποψη μου για μουσικη. Αραξε την πετσα σου, γραψε και κατι στα αρχιδια σου.Δεν ειναι ολα για ολους. + αυτα που ειπε ο αποπανως

Όχι απλά το πήρε κατάκαρδα, δεν καταλαβαίνω τι κάνει τόσες σελίδες τώρα. Δεν είναι δυνατόν άνθρωπος να στραβώνει τόσο πολύ με ατάκα του tidus και δικής μου, που φαινόταν ότι ήταν “πείραγμα”.
Και στην τελική αν σου φάνηκε τόσο υπερβολικό, με επιχειρήματα πες τη γνώμη σου, όχι να κλαίγεσαι και να λες “ααα, δεν ξανά γράφω, δεν μετράει η γνώμη μου” και τέτοιες ατάκες 5χρονου.
Ξεκόλλα! Δεν τα πάω καλά με τα παρακάλια και τα παρεμφερή. Αν ήταν άλλος δεν θα απαντούσα καν. Ειδικά με σένα έχουμε πει αρκετές κουβέντες γι’ αυτό και σου εξηγώ ποια η πρόθεση μου. Τέλος το συγκεκριμένο.

Μόνο που απ’το ξεκίνημα που έγραφα και κάτι παραπάνω ένιωθα πως έκανα αγγαρεία. Δεν είμαι εγώ αυτός που ήθελε να γράφει άποψη, moderator μου το ζήτησε, το ξαναλέω. Και τώρα ακούω και παράπονα λες και φταίω.

Μήπως να ποστάρω μόνο στο horror/cult/b-movies για να τελειώνουμε;

γενικά είναι καλό να γράφουμε και 1-2 γραμμές για την ταινία που ποστάρουμε εδώ, η κοινή λογική το λέει, δε θα έπρεπε να χρειάζεται moderator για αυτό το πράμα.

προφανώς στράβωσες από τότε και “κανονίστε μόνο να γράψω άποψη για μια ταινία και να μη σας αρέσει, τον ήπιατε”, και αγνοείς επιδεικτικά τα ποστ που γράψαμε εγώ, o private joker και η norda.

βάζε μόνο εξώφυλλα, γράφε μόνο στο horror/cult ή όπου θες, τα είπε και ο Dead πιο πριν, μόνο μην κάνεις έτσι γιατί δεν είναι ωραίο γενικά

Ήμαρτον, ακόμα με τον Βόιντερ ασχολούνται εδώ πέρα…

Αγόρι μου ξεκόλλα επιτέλους και get over it. Ούτε ο πρώτος είσαι που δέχτηκε ένα υποτιμητικό σχόλιο ούτε ο τελευταίος. Και αν νιώθεις ότι με το να “πρέπει” να γράφεις για ταινίες “κάνεις αγγαρεία”, ε τότε μην ξαναποστάρεις εδώ, μας δουλεύεις; Σιγά μη σε υποχρεώνει και κανείς να γράψεις μωρέ. Αλλά να ζητάς, εμμέσως, να μη λέει κανείς κακιά κουβέντα γιατί αλλιώς μετά θα κρατάς μούτρα σε όλο το φόρουμ ξέρω γω, ε το γάμησες. Αν δε θες να γράφεις, μη γράφεις, αλλά αν ποστάρεις μόνο αφίσες θα στη λένε γιατί είναι κουραστικό, και αν θες να γράφεις γράφε αλλά ξέροντας ότι ο καθένας μπορεί να σου βάλει χέρι γι’ αυτά που γράφεις. Τόσο απλό είναι. Άιντε.

Μιας και πηρε και εμενα η μπαλα: το Thread λεγεται “Τι DVD/ταινία στην TV είδατε σήμερα…;;;”,και προφανως εχει ως σκοπο να λεμε αυτο ακριβως: τι ταινια ειδαμε!:wink:Οποιος θελει γραφει και δυο λογια. That’s it!
Dead,εγω θελω να ποσταρω μονο εξωφυλλα ταινιων.(οταν θα αρχισω να ποσταρω εξωφυλλα περιοδικων “τραβηξτε μου το αυτι” οτι ειμαι off topic)
Οποιος καιγεται για την υποθεση,να ψαξει στο google(και εγω ετσι κανω πριν δω καποια ταινια). Εγω δεν ειμαι κριτικος κινηματογραφου για να ειναι πια τοσο αξιοπιστα αυτα που θα πω για μια ταινια,ωστε εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος να ανοιξει το thread,να διαβασει την κριτικη μου και να δει ή οχι την ταινια επειδη αρεσε ή οχι στην (καθε )Vitriol.
Δεν εχει νοημα να σπαταλω τον δικο μου χρονο και τον αλλων με το να διηγουμαι την υποθεση. Και δεν το κανω αυτο επειδη φοβαμαι να δεχτω κριτικη,αφου (φανταζομαι) κανενας εδω δεν ειναι κριτικος ταινιων.

@Voider: με ολη την καλη διαθεση σου του λεω: ειναι ενα απλο forum,ο καθενας λεει την αποψη του(καποιοι θα την επιβαλλουν κιολας,δε λεω),αλλα η ζωη ειναι πολυ μικρη για να στενοχωριεται κανεις για τετοια μικροπραγματα. Εσυ ειπες τη γνωμη σου,οι αλλοι ειπαν τη δικη τους. Σιγα… Εδω δεν ειναι αγωνας να κανουμε πλυση εγκεφαλου ο ενας στον αλλον. Αν θες ποσταρε εξωφυλλα,αν θες σχολιασε κιολας… Οπως νομιζεις εσυ καλυτερα.:wink:

Το δα και γω επιτέλους. Είναι για μένα η καλύτερη (ανεξάρτητη) ταινία της χρονιάς.
Φόρος τιμής στο “Stand By Me”, σε πιο δραματικό και λυρικό ύφος και στον αμερικάνικο βλαχονότο.
Εχει μεγάλη διάρκεια αλλά δεν κουράζει καθόλου και αυτό γιατί βοηθάει το πολύ προσεγμένο σενάριο και οι εξαιρετικοί χαρακτήρες.
Δόξα και τιμή στον Μακχόναχι γιατί έκανε δύο αναπάντεχους και εξαιρετικούς ρόλους σε δύο συνεχόμενες χρονιές σε δύο ταινίες που θεωρώ αν όχι τις καλύτερες, τις ευχάριστες εκπλήξεις - μεγάλα outsider ( η άλλη είναι το…

[B]Killer Joe[/B] και πάει σαν απάντηση εδώ:

)

[B]Kopps[/B]

http://s.cdon.com/media-dynamic/images/product/00/04/07/01/96/3/ee837350-891c-470c-8d8b-8c54a35c5378.jpg

Σουηδική κωμωδία. Σε ένα χωριό της Σουηδίας δεν συμβαίνει απολύτως τίποτε και οι 4 αστυνομικοί κάνουν την ζωάρα τους. Οταν αποφασίσουν να τους κλείσουν μιας και θέλουν να κάνουν περικοπές και δεν υπάρχει έγκλημα στην περιοχή, θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και θα αρχίσουν να κάνουν μαλακίες ώστε να ανέβουν τα ποσοστά εγκληματικότητας.
Μικρό, διασκεδαστικό, όχι κάτι ξεχωριστό φυσικά αλλά βλέπεται.

[B]The Secret in their Eyes[/B]

Αργεντίνικης παραγωγής, όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσης ταινίας.
Καλό σενάριο με την ένωση των δύο ιστοριών (φόνος και το ειδύλλιο) αλλά σιγά σιγά άρχισε να με κούραζει μέχρι πουενώ το τέλος είναι πραγματικά δυνατό, δεν με συγκλόνισε.
Και με άλλα 5-6 άτομα που την είδαν το ίδιο ακριβώς είπαμε. Καλή ταινία αλλά μακριά από το να χαρακτηριστεί αριστούργημα.

Eγώ πάλι φίλε Σκούρτζε θα πω ότι το πραγμα με τον Μακόναχι καταντά ανέκδοτο, από τα μεγαλύτερα του Χόλυγουντ μάλιστα. Δεν θελω να απαξιώσω εντελώς την αδιαμφισβήτητη στροφή του σε πιο σοβαρούς ρόλους, και όντως είναι καλός ερμηνευτικά σε γενικές γραμμές, αλλά ρε φίλε υπολογίζοντας και τη νέα του ταινία, 3 ΣΕΡΙ ΤΑΙΝΙΕΣ με το ρόλο Νότιου; Να υπενθυμίσω ότι είναι η φυσική του προφορά, οπότε έχει ένα πολύ βασικό εκφραστικό μέσο δικό του και του δίνει άλλο αέρα στο ρόλο…Εντάξει ΠΟΛΥ βολικό ρε φίλε, τι να πω, έχει τρελάνει στο γλείψιμο κανένα καρτέλ παραγωγών του Χόλυγουντ;:lol:. Σόρρυ guys πολύ στημένη και στα μέτρα του αυτή η προώθηση του Μακόναχυ σαν σοβαρού ηθοποιού, εντάξει καλός είναι, αλλά είπαμε.