Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Η κινηματογραφικη μεταφορα του Τιμωρου ειναι απο τις πιο ασεβεις κινησεις προς τους φανς που εχω δει ποτε. Σκατα και αποσκατα σε οποιον αποφασισε να βγει στην αγορα αυτο το εκτρωμα,μακαρι να χαλασαν οι καριερες τους για παντα, αντε γαμηθειτε χολυγουντιανα σκουπιδια, εχετε ξεσκισει ο,τι αγαπαμε απο κομιξ.Απολυτο ξερασμα

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν η χειρότερη ταινία με ήρωα κόμικ είναι αυτή, το Daredevil ή το Ghost Rider :-k

To ghost rider heads down…είχε και Νίκολας

Οι καλύτερες κωμωδίες της χρονιάς, έχουν και κάπως παρόμοιο θέμα:

Εδώ δε χρειάζεται να γράψω και πολλά, είμαι σίγουρος ότι θα το δείτε όλοι. Edgar Wright = εγγύηση, έχει βρει συνταγή, το κάνει πάντα right! Simon Pegg = θεούλης, η ερμηνεία του μου θύμησε λίγο τα νιάτα του Jim Carrey. Nick Frost = πολύ ξύλο δίνει ο χοντρός. Η ταινία μου άρεσε περισσότερο απ’το Hot Fuzz και φυσικά το Shaun of the Dead (το οποίο πρέπει να ξαναδώ κάποια στιγμή). Γενικά κόλλημα, so much fun και πολύ μπύρα!

Εδώ μπορεί να μην έχουμε κανά διάσημο σκηνοθέτη, αλλά μαζεμένα ονόματα που παίξε ο Rogen. Με guest τον φλούφλη Cera στην αρχή και τη Watson το ψυχρό μουνί. Μόνο που δεν παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά τον εαυτό τους (υποτίθεται). Έτσι τους βλέπουμε να παρτάρουν στο Χόλυγουντ, μέχρι που συμβαίνει η Αποκάλυψη. Ψιλοσυμπαθητικό ήταν, καλοί διάλογοι, μοιάζει λίγο παρωδία του The Mist αφού κλείνονται σπίτι του Franco κι εκεί περνάν τη πιο πολύ ώρα της ταινίας.

Για το the world’s end βρήκες υπότιτλους;

Το This is the End μου φανηκε τεραστια πατατα, γελασα σε ελαχιστα σημεια.

Τo World’s End το βρηκατε σε καλη ποιοτητα και χωρις hardcoded κινεζικους υποτιτλους?Αν ναι, στειλτε απο δω ενα λινκ.

μόνο αυτό με τους κινέζικους νομιζω κυκλοφορεί αλλά δεν μπορώ να βρω καν αγγλικούς υπότιτλους.

Για το READNFO WEBRiP XViD UNiQUE εχουν βγει απ’οτι βλεπω

http://www.subtitleseeker.com/Download-movie-3057762/The+Worlds+End+2013+1CD+23+976-FPS+[The+World’s+End+2013+READNFO+WEBRiP+XViD+UNiQUE]-SUB

Σεντονι με βρισιδια, ανοιξτε αφοβα αφου και σποηλερ να κανω καλυτερα να χασετε το συκωτι σας παρα να αφιερωσετε σχεδον 2 ωρες απο τη ζωη σας για να δειτε αυτη την κινηματογραφικη ηπατιτιδα C

[SPOILER]Το Daredevil γαμαει ( ναι ειμαι λιγο ψυχανωμαλος. τουλαχιστον γαμουσε οταν ημουν πιτσιρικας και δεν ειχα ασχοληθει με τα κομιξ, ωστε να αντιληφθω τη μαυριλα του χαρακτηρα, αν και ακομα πιστευω οτι σχετικα καλα αποτυπωνεται), το Ghost rider εχει τις στιγμες του και βλεπεται αρκετα ευχαριστα, αλλα αυτο που ειδα χθες δεν περιγραφεται.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??? Γλυκοι χοντρουληδες που προσπαθουν να τον κανουν να ανακτησει την ψυχολογια του? Εκτελεστες που του παιζουν τραγουδια πριν επιχειρησουν να τον σκοτωσουν? Ολο το σχεδιο του περιστρεφεται γυρω απο τεχνικες για να κανει κακο στον εαυτο του τελικα ο big crime lord JOHN TRAVOLTA? Πιο πολυ ωρα αφιερωνεται στη γυναικα του Τραβολτα και το cunning plan να τσακωθουν μεταξυ τους μηπως και τη σκοτωσει παρα σε πιστολιδια του Τιμωρου!!!ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ! ΜΑΥΡΙΛΑ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΙΑΙΟ RAMPAGE ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!! Ειναι κατεστραμμενος απολυτα, μοναχικος και πλεον αποκομμενος απο την πραγματικοτητα, ζει μεσα στην πραγματικοτητα της βιας τους για να ξεχασει τι εχασε. Και αυτο μου το αποδιδεις μονο εχοντας τον να πινει σε ενα δωματιο που και που και να εχει μια σταση “Ας παει και το παλιαμπελο” οταν το τριο-καταντια απο τα διπλα διαμερισματα παει να του φτιαξει το κεφι? Πως καταφερνεις να κανεις PG 13 εναν ηρωα που η πεμπτουσια του περικλυεται μεσα σε αυτο το σημα?

Kαλα απο τεχνικα θεματα ταινιας δεν εχω να πω τιποτα. ΠΙΟ ΚΙΤΣΑΡΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Απο αποτυχημενες σκηνες μαχες, κακο μονταζ, ΑΘΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ λες και βλεπαμε καποια κωμωδια δρασης, ολο το σκηνικο παρεπεμπε σε underfunded κακη ταινια δρασης στις αρχες του 90. Και ομως κυριοι, βγηκε το 2004 με 33 εκατομμυρια μπατζετ. Ο μοναδικος καλος ηθοποιος, αυτος που επαιζε τον Τιμωρο, την ωρα που του δωσε το σεναριο ο ατζεντης του, επρεπε να τον σκοτωσει που τολμησε να του προτεινει αυτο το αισχος.

Τοσους και τοσους ηρωες εχει καταστρεψει το γαμωχολυγουντ που ευχαριστω το θεο που δεν εχουν ασχοληθει με τον αρχιδαρα τον Ντακεν, τον αρχηγο τον Ντεντπουλ και λατρεμενες αρρωστιιες τυπου Βενομ και Καρνεητζ. Ελπιζω η τριλογια του Σκοτεινου Ιπποτη να ειναι το εναυσμα σε μια πιο πειστικη αποδοση των σκοτεινων χαρακτηρων μιας και ειδαν οτι και η σωστη μεταφορα των κομιξ πουλαει. Αλλα βλεποντας κατι Θωρ και Αβεντζερς (ναι ναι ξερω, υπαρχει και η εκτενης κριτικη στο θρεντ της “μεγαλυτερης hero movie” ολων των εποχων συμφωνα με το[B] 9GAG[/B]) μου φαινεται οτι ετσι θα το παμε για χρονια ακομα. Ειδα οτι υπαρχει αλλη μια ταινια του Τιμωρου του 2008. Εχει ακομα χαμηλοτερο σκορ. Μακαρι να ευθυνεται για αυτο η υπαρξη borderline splatter βιας μπας και νιωσουμε λιγο συμπαν Τιμωρου και οχι σε αρρωστιες σαν της προαναφερθεισες. Σορρυ για το σεντονι, θα κανω πολυ καιρο να ξεπερασω αυτη την κινηματογραφικη προσβολη που δεχθηκα χθες :p[/SPOILER]

A Few Good Men

Ποτέ δεν κατάφερα να το δω ολόκληρο και ας το βαζε μια φορά την εβδομάδα η τηλεόραση.
Ωραίο δράμα με καλό σενάριο, όπυο κορυφώνεται στο τέλος με τον διάλογο Τομ - Τζακ.
Από ερμηνείες ο Τομ έχει παίξει καλύτερα, ο Τζακ σε ρόλο έκπληξη πάντα απολαυστικός, η Ντεμι συμπαθητική αν και θα πρεπε να ακολουθήσει καριέρα στις τσόντες.

[B]It’s kind of a funny story[/B]

16χρονος μπαίνει εθελοντικά για 5 μέρες σε ψυχιατρική κλινική αφού είναι πεπεισμένος πως θέλει να αυτοκτονήσει μιας και η πίεση για το άμεσο μέλλον του φαίνεται αβάσταχτη. Εκεί θα ανακαλύψει πως τα προβλήματα του είναι ασήμαντα σε σχέση με τους υπόλοιπους ασθενείς, θα κάνει καινούργιες φιλίες, θα ερωτευτεί και θα ανακαλύψει το… yolo (you only live once δηλαδή). Έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον αρχικά αλλά γίνεται τόσο προβλέψιμη και εύκολη στα συμπεράσματα της που χάνει το όποιο συναισθηματικό βάρος προσπαθεί να αποκτήσει με τους χαρακτήρες της.

[B]The enigma of Kaspar Hauser[/B]

Ένα πρωί στην Νυρμβέργη οι κάτοικοι βλέπουν έναν άνθρωπο να στέκεται ακίνητος στην πλατεία με ένα γράμμα στο απλωμένο χέρι του. Ο Kasper Hauser όπως είναι το όνομα του που είναι το μοναδικό πράγμα που έχει μάθει να γράφει σε χαρτί από τον άνθρωπο που τον παράτησε εκεί, είναι σχεδόν ανίκανος να επικοινωνήσει ακόμα και να περπατήσει χωρίς βοήθεια. Τόσο στην αρχή που δεν γνωρίζουν και πολλά για αυτόν και δεν ξέρουν τι να τον κάνουν, όσο και αργότερα όταν και θα τον αναλάβει ένας ευγενής για να του μάθει κάποια βασικά πράγματα όπως ομιλία και γραφή, θα αποτελεί πάντα ένα παράδοξο κάτι το διαφορετικό που η λογική σκέψη των ανθρώπων γύρω του, όπως φυσικά και η άνθρωποι της εκκλησίας, θα απορρίπτουν συνεχώς μέχρι τον αινιγματικό θάνατο του. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

‘’[B]There Will Be Blood[/B]’’(2007) του [B]Paul Thomas Anderson[/B]

Mετα την επιστροφη μου απο την καλοκαιρινη δουλεια,που θα σημανει και την επιστροφη μου στις ταινιες,λεω αυτες τις μερες να εξωφλησω καποια γραμματεια που ειχα αφησει να τρεχουν τοσα χρονια και το ‘’[B]There Will Be Blood[/B]’’ ηταν ενα απο αυτα…
Γνωστο το θεμα,προκειται για την ανελιξη και την εξελιξη ενος ανθρωπου που πηγαινε να βρει χρυσο και τελικα βρηκε πετρελαιο κι αρχισε να εξαπλωνει τις επιχειρησεις του δειχνοντας απληστια,ταση για κερδος και υπεροχη,ενω δεν ειναι λιγοι αυτοι που προσπαθουν να του τη χαλασουν και να παρουν κι αυτοι ενα μεζε απο την πιτα!
Θελετε την αποψη μου που μαλλον θα προκαλεσει?Πολυ καλη ταινια,αλλα δεν νομιζω οτι ειδα κατι που δεν ειχα ξαναδει.Τοσες και τοσες ταινιες εχουν πραγματευτει την απληστια,την αλαζονεια,την υπεροψια και την μοχθηρια μεσα σε δυομιση περιπου ωρες.Ουτε η πρωτη ηταν ουτε η τελευταια.Ουτε επισης ηταν η πρωτη ταινια που εδωσε την ευκαιρια σε ενα πραγματικα μεγαλο ηθοποιο ([B]Daniel Day-Lewis[/B]) να κανει παπαδες…
Πολυ ωραια σκηνοθεσια,ωραια αλλα και κουραστικη σε σημεια η αντιπαραβολη με τους κολλημενους,μασωνους,παραμυθαδες χριστιανους,αλλα τελικα μαλλον πρεπει να σταματησω να ψαρωνω απο διθυραμβικες κριτικες και εγκωμια και να σταματησω εποισης να βλεπω χολυγουντιανα επη,αφου ξερω κατα βαθος οτι με κουραζουν και δεν με τρελαινουν.

Εν κατακλειδι για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι δεν ειναι καλη η ταινια.Ειναι και μαλιστα πολυ καλη,αλλα
σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη ταινια της προηγουμενης δεκαετιας,οπως πλασαριστηκε και σιγουρα δεν ειναι αριστουργημα…

Επισης δεν περιμεναμε αυτη την ταινια για να μαθουμε πως δημιουργουνται και πως γιγαντωνονται οι μεγαλες πετρελαικες εταιρειες και οχι μονο,ουτε τωρα μαθαμε για το οτι το κεφαλαιο αδιαφορει και συγκαλυπτει τα εργατικα ατυχηματα.

ωραία τα λες αλλά οι τέχνες(ταινίες στην περίπτωση) δεν ειναι για να σου ανοίξουν τα μάτια σε γεγονότα. δεν είναι ντοκιμαντέρ

Περί there will be blood

Η ταινία για μένα τουλάχιστον, είναι αριστούργημα και αν όχι η καλύτερη ταινία της προηγούμενης δεκαετίας (έτσι και αλλιώς δυσκολεύομαι να βγάλω μια) σίγουρα από τις κορυφαίες.

Ο λόγος;

Τοσες και τοσες ταινιες εχουν πραγματευτει την απληστια,την αλαζονεια,την υπεροψια και την μοχθηρια μεσα σε δυομιση περιπου ωρες.Ουτε η πρωτη ηταν ουτε η τελευταια

Όχι δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία αλλά είναι από τις λίγες που όλο αυτό το συνδέει με την ίδια την ιστορία της Αμερικής με τόσο εύστοχο και πετυχημένο τρόπο. Και αυτό είναι που την ανεβάζει τόσο ψηλά.

Το είδα και εγώ αυτό. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα σχεδόν σε όλα. Αρκετά καμμένη ταινία, από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Rogen και την παρέα του να παίζουν. Μου άρεσε ο αρκετός αυτοσαρκασμός που είχε μιας και, όπως έιπε και ο βόιντερ, παίζουν τους εαυτούς τους. Michael Cera μεγάλη μορφή <3

Αν δεν ήταν ο θεός Danny Mcbride θα έμπαζε αρκετά η ταινία…Οχι ότι δεν ήταν απολαυστική!

[B]“Sideways”[/B]

Road movie, Καλιφόρνια, άφθονο κρασί και αμπελώνες, δύο εξαιρετικοί ηθοποιοί με τρομερή χημεία που υποδύονται δύο εντελώς διαφορετικούς ήρωες μεταξύ τους, ανασφάλειες, έρωτες, awkward καταστάσεις, jazz soundtrack, πολλά ωραία πράγματα.
Πάρα πολύ ωραία ταινία, σαφώς επηρρεασμένη από Woody Allen (στην μέση νόμιζα ότι βλέπω μια από τις αφελείς και επιεεικώς κακές τελευταίες ταινίες του τελευταίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνει κάπου κοιλιά η ταινία, έχει διαφορετική οπτική και άποψη σε όλη την διάρκειά της) με εξαιρετικό σενάριο, σκηνοθεσία και φωτογραφία.
Ο κάθε άντρας θα βρει στοιχεία και στους δύο ήρωες!

Cheers!

Πρωτα απ¨ολα,συμφωνω κι επαυξανω για την απο πανω ταινια…

Και συνεχιζω…

‘’[B]Before the Devil Knows You’re Dead[/B]’’ (2007) του [B]Sidney Lumet[/B]

Αλλη μια ταινια που ειχα για αδιευκρινιστο λογο αμελησει κι επρεπε καποια στιγμη να δω…
Και το πορισμα ειναι οτι πολυ κακως την αγνοουσα διοτι και μεγας fan του [B]Sidney Lumet[/B]
ειμαι και η ταινια απλα γ@@ει και δερνει.
Μπορει η υποθεση της να ειναι υπερβολικη και ψιλοαπιθανη(αν και ποτε μη λες ποτε),αλλα αυτη η απιστευτη ισοροπια δραματος και μυστηριου/αγωνιας ειναι απλα αξιοθαυμαστη και με πολλη μαστορια δοσμενη.Η ταινια τελικα ειναι δραμα με πολλες προεκτασεις και σε αυτην την ταινια πραγματικα ολοι φταινε,αλλος περισσοτερο,βεβαια,κι αλλος λιγοτερο.Οι ερμηνειες με κυριοτερη αυτη του ΘΕΟΥ [B]Philip Seymour Hoffman[/B],ειναι σπουδαιες και με λιγα λογια προκειται για ενα must see που τοσο καιρο δεν ειχα κανει τον κοπο να δω…

Highly recommended!!!

:!:

MEMENTO (2000)

Μια ταινία που είχα “άχτι” (<-- έτσι γράφεται??? :lol: )

H αλήθεια είναι πως δεν με ενθουσίασε για τον βαθμό που έχει πάρει. ΑΛΛΆ (για να μην παρεξηγηθώ, για το ποστ μου αυτό) μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά ψαγμένη και σε βάζει σε σκέψη…

[SPOILER]
Respect στη σκηνή που καταλαβαίνεις ποιος είναι τελικά ο GUY PEARCE. Μιλώ για εκείνη την ασπρόμαυρη σκηνή στο τρελοκομείο ή ότι τελος πάντων είναι αυτή η κλινική που κλίνεται ο Σάμυ/… :stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

Μαλακία βδομάδα. [-X

Αυτό περίμενα να μοιάζει σαν το Limitless ή έστω το Trance. Τα αρνητικά reviews (και ειδικά το 4 στο imdb) έρχονται σε αντίθεση με τα γνωστά ονόματα στο καστ, και ήθελα να δω το γιατί. Παρόλο που δεν είναι και τόσο άσχημα γυρισμένο, δυστυχώς σεναριακά δεν έχει τίποτα καινούργιο ή ενδιαφέρον να δείξει. Καμία σχέση με παράνοια, περισσότερο με ανία θα έλεγα αφού ήταν αρκετά cliché. Κρίμα τους ηθοποιούς.

Μου λείπουν πολύ οι ιαπωνίλες και έψαχνα τι δεν έχω δει. Αν και το συγκεκριμένο το είχα στο μάτι κάμποσους μήνες, προτιμούσα άλλα πιο φρέσκα. Τελικά το τσέκαρα και μου άρεσε. Φανταστείτε ένα Battle Royale σε εσωτερικό χώρο, σε φάση reality show. Με τον ίδιο πρωταγωνιστή (Tatsuya Fujiwara - δώστε στο παιδί ρόλους να παίξει), όχι όμως και τόσο βίαιο, περισσότερο μυστήριο έχουμε εδώ.

Και κλείνωντας, είδα κι αυτή την υποτιθέμενη κωμωδία. Η οποία δεν έχει τίποτα το αστείο, καθυστερημένους δείχνει αμερικανούς, κάπου στα 90s. Τι κι αν έγινε κινούμενα σχέδια κι έκανε γνωστή τη περιοχή που γυρίστηκε, η νοσταλγία της δεκαετίας αυτής είναι το μόνο που άξιζε, αφού η ταινία είναι μάπα. Ακόμα και το Gummo μοιάζει καλύτερο.