Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε διαφωνήσει και σε καμιά ταινία μεγατόνων, οπότε no worries.
Πολύ ωραίο ταινιάκι από Ισλανδία μεριά με ένα πιτσιρικά που μπλέκει στην όλη φάση του drug trade. Χουίτες, ξύλο και όλα τα αγαπημένα στοιχεία. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Τέσσερις βετεράνοι του Hollywood σε μία κωμωδία που θυμίζει λιγάκι Hangover παππουδέ έκδοση. Εξαιρώντας τον Kline που δεν ξέρω, ο Douglas δε κάνει για κωμωδίες, ο Freeman κολαούζο, ο De Niro αν και έχει πάρει τη κάτω βόλτα εδώ ξεχωρίζει και κλέβει τη παράσταση. Παίζουν και guests ο Redfoo των LMFAO και ο 50 Cent. Legendary δεν ήτανε αλλά είχε φάση και με διασκέδασε αρκετά.
Άλλη μία βιογραφία, του ψυχρού πολωνού εκτελεστή Richard Kuklinski αυτή τη φορά, που λέγεται ότι σκότωσε πάνω από 100 ανθρώπους!! Ακολουθώντας τα βήματα του μέχρι και τη σύλληψη, είναι χωρίς δράση και τόση βία (εξαιρούνται κάτι πυροβολισμοί με σιγαστήρα), όμως ο ηθοποιός που κάνει το πρωταγωνιστή καταφέρνει να αποδώσει καλά το ρόλο σαν δολοφόνος και σωστός οικογενειάρχης.
Δράμα/θρίλλερ με πέντε φυλακισμένους να καταστρώνουν σχέδιο και να προσπαθούν να αποδράσουν. Μας δείχνει πως προετοιμάστηκαν μέστη φυλακή, αλλά και όλες τις δυσκολίες μέχρι να βγουν έξω από αυτή. Λίγο παραπάνω απ’το μέτριο μου φάνηκε, το Shawshank Redemption δε μπορεί να ξεπεραστεί.
Και τέλος o Daniel Craig όχι σε ρόλο Τζέμης Μποντ αλλά έμπορα ναρκωτικών, από τον σκηνοθέτη των X-Men: First Class και Kick-Ass. Ταινία που μπορεί να βγήκε το 2004, όμως μοιάζει πιο μοντέρνα και μου άρεσε ο τρόπος που είναι γυρισμένη γιατί θύμισε λίγο και το Filth που έχω κόλλημα τελευταία.
…http://www.imdb.com/title/tt0083549
…έχει όλη την τριλογία Ι ΙΙ ΙΙΙ το νόβα λάηφ…το πρώτο τό’χασα λόγω μάσκετ#-o, το δεύτερο βλέπω τώρα…μακάρι να αντέξω και στο τρίτο
:):!:
Πολύ περίεργη αυτή η φράση.
Αν εννοείς ότι δεν ξέρεις αν κάνει για κωμωδία ο Kline, πάει στο διάολο. Ας πούμε.
Αν εννοείς ότι δεν ξέρεις [U]ποιός είναι[/U] ο (Kevin motherfuckin’) Kline, Houston we have a you know what.
δεν είμαι σίγουρος ότι το δεύτερο είναι χειρότερο από το πρώτο…
Ω ναι δεν ήξερα ποιός είναι ο (Kevin motherfuckin’) Kline. Δεν είναι και τόσο γνωστός όπως οι άλλοι νομίζω, παίζει να μην έχω δει καμία ταινία του, εκτός του Wild Wild West λόγο Will Smith.
Αμεσως A Fish Called Wanda τοτες!
Θενξ θα το δω σίγουρα μέστο σαββατοκύριακο.
Κάτι που ανακάλυψα χθες και πολύ μου άρεσε.
http://www.retrocrush.com/archive2005/kong/
Στο link περιγράφεται η ιστορία μια κομμένης σκηνής από το King Kong του 1933. Η σκηνή που έμεινε γνωστής ως Spider Pit Sequence δεν διασώζεται μέχρι σήμερα. Είχε κοπεί από τον σκηνοθέτη επειδή θεωρηθήκε υπερβολικά ακραία για την εποχή και είχε σοκάρει το κοινό σε μερικές δοκιμαστικές προβολές.
Ε ο Peter Jackson αποφάσισε, στηριζόμενος στο όποιο υλικό της εποχής να ξαναδημιουργήσει την σκηνή ακριβώς όπως ήταν τότε. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δείγμα τεράστιου φανμπουσμού, παρακάτω.
το κατέβασα απλά λόγω καστ (Wilde, Kendrick και Johnson τεράστιες λατρείες) χωρίς να περιμένω πολλά λόγω και της χαμηλής βαθμολογίας στο ιμδβ, αλλά τελικά ήταν μια πολύ ωραία feel good ταινία, με μια απίστευτα αληθινή ερμηνεία από την Wilde. οι μπυρόβιοι να τιμήσετε.
…αυτό το αστυνομικό θριλεράκι http://www.imdb.com/title/tt2214981/?ref_=nm_flmg_act_11
…καταρχήν φλερτάρει αρκετά με ψυχολογικά θέματα, αλλά όπως και νάχει βλέπετε ευχάριστα
:):!:
Είδα και εγώ το [B]Carrie[/B] 2013
Έπρεπε να πάει στο horror θρεντ αλλά αφού αναφέρθηκε εδώ κανένα θέμα. Για remake μιας τόσο καλής ταινίας δεν απογοητεύτηκα τόσο. Δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Σενάριο ίδιο. Πολύ καλή Moore που όσο πάει και ανεβαίνει στην εκτίμηση μου. Μ’ αρέσει το στυλ της. Καλή και η μικρή πρωταγωνίστρια εκτός από τις παρατεταμένες σκηνές έκπληξης-τρόμου με ανοιχτό στόμα.
Από εκεί και πέρα, αρκετά επιτηδευμένες κάποιες σκηνές και συμπεριφορές, έπεσε τρομερή αμερικανιά σε στυλάκι, λογικό θα μου πείτε 2013 υποτίθεται είναι, και στο τέλος μου έβγαλε μια κούραση αντί για αγωνία για τη συνέχεια. Και δεν έφταιγε που ξέρω το τέλος.
Συγκλονισμένος, μαζεύω τις λέξεις μου. Δε θέλω να πω πολλά για πλοκή/θέμα - σας αρκεί ότι πρόκειται για τρεις ξεχωριστές ιστορίες που ξεκινούν από τρεις μοναχικούς άντρες και τη στάση τους απέναντι στη ζωή και μπορούν να αναγνωστούν έως και με εντελώς πολιτική βάση. Καταλειφός, Βέγγος και Αρμένης απλά συγκλονιστικοί στους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους. Φωτογραφία-ανοιγμένο στόμα, ειδικά στις σκηνές στο Δέλτα του Έβρου, και γενικά ανατριχίλες παντού.
Δεν έχω ιδέα τι αντιμετώπιση έλαβε το 1998, αλλά το 2014 είναι απλά απαραίτητο να την έχουν δει οι πάντες. Οι έχοντες νου που θα λογαριάσουν τον…αριθμό του θηρίου, τέλος πάντων.
Σ’ αγαπώ κι ας είμαι γαύρος που βλέπει μπάσκετ :!:
Τώρα μιλάμε για σοβαρά πράγματα, αδερφέ μου.
Second that.
Top-3 ελληνικού κινηματογράφου (για μένα προσωπικά) με “Βασιλιά” και “Κουρέλια”.
Νομίζω δε μπορώ να περιγράψω με οποιεσδήποτε φράσεις τι ένιωσα στη σκηνή που ο Βέγγος πυροβολεί
Τεράστια απογοήτευση το γεγονός ότι ο ίδιος άνθρωπος γύρισε τη μπούρδα που λέγεται “Μικρά Αγγλία”
Εδώ έχει γυρίσει το Ψυχή Βαθιά.
Δεν έχω δει Βασιλιά αλλά μόνο και μόνο που ανέφερες Νικολαΐδη δε σου την ξαναλέω ούτε για οπαδικά. Τέλος.
Και έχοντας πρόσφατα παραδείγματα ερμηνευτικών υπερβολών (έστω κι από θέατρο), λάτρεψα Καταλειφό. Σιωπηλή ωρολογιακή βόμβα. ΘΛΙΨΗ.
Απίστευτος ο Καταλειφός. Και οι τρεις πρωταγωνιστές βασικά όπως είπες, αν και εγώ έχω μία αδυναμία στον ρόλο που ερμηνεύει ο Βέγγος. Είναι σα να έχει πάρει ανθρώπινη μορφή η ίδια η φύση.
Η “Ψυχή Βαθιά” εμένα μ’ άρεσε. Η “Μικρά Αγγλία” ήταν κάκιστη.