Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Πέρα από την πλάκα, έχει ένα συγκεκριμένο ύφος - ας το πούμε “σκανδιναβικό” να συνεννοηθούμε, περίπου αυτό που εννοούσα με τον παραλληλισμό με Bergman. Ίσως αυτό να εννοείς “ψυχρό”, εμένα αυτός ο πιο βουβός, μίνιμαλ αν θέλεις τρόπος έκφρασης μου φαίνεται πολύ πιο γοητευτικός - γούστα είναι αυτά.

…μέτσαλ ταινιάρα:):!:

Existential comedy που την ειχα προσπερασει!
Πολυ δυνατο καστ και οπως ανακαλυψα αφου την ειδα, directed απο τον David O. Russell ( American Hustle, Silver Linings, Fighter).
Ενα ζευγαρι existential detectives ( Dustin Hoffman και Lily Tomlin) προσλαμβανονται για να παρακολουθησουν τις ζωες των πελατων και να τους συμβουλεψουν σε ολες τις υπαρξιακες τους ανησυχιες.
Δεν ειναι η καλυτερη ταινια ουτε το ψαχνει πολυ βαθεια το ολο θεμα, αλλα ευχαριστη.

Έτυχε να το δω με ένα φιλαράκι και τελικά δεν ήταν και τόσο άσχημο. Κλάσικ φουτουριστικό σενάριο με την αφρόκρεμα της ανθρωπότητας να έχει μεταναστέψει σε ένα γαμάουα περιβάλλον και τη φτωχολογιά να χαροπαλεύει στη γη. Μόνο σ’εμένα φάνηκε ότι έβλεπα το “Prototype” σε ταινία σε κάποιες φάσεις;

…απόψε μετά από κάμποσο καιρό

:):!:

Bullet

Knights of Badassdom http://www.imdb.com/title/tt1545660/
ΤΑΙΝΙΑΡΑ!

Το Bullet άξιζε V.I.T.R.I.O.L.:?:

Drama straight from da street. Βασισμένο σε πραγματικό γεγονός, με οικογενειάρχη nigger να πέφτει θύμα ρατσιστικής βίας. Απλό σενάριο, αλλά καθόλου κακό αποτέλεσμα. Αν ήταν πιο περίπλοκο και με λιγότερο ξαφνικό τέλος, ποντάρωντας περισσότερο στο συναίσθημα, θα μπορούσε να μεγαλουργήσει.

Ταινία σταθμός στη καριέρα του Bardem, έπρεπε να τη δω νωρίτερα, δικαιολογημένα βραβεύτηκε. Με το πρωταγωνιστή να βοηθά λαθρομετανάστες, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ζήσει κι ο ίδιος τα δυό του παιδιά στη φτωχογειτονιά, πάσχωντας κι από καρκίνο. Είχε μέχρι και σκηνές όπου κατουρά αίμα, γενικά είναι αρκετά σκληρή, ρεαλιστική αλλά κι επίκαιρη τώρα με την ανέχεια στην άρρωστη Αθήνα.

Gosling στο ρόλο του Λέλαντ Φιτζέραλντ, που σκότωσε ένα καθυστερημένο παιδί, στο αναμορφωτήριο ο δάσκαλος προσπαθεί να μάθει το ΓΙΑΤΙ και να βγάλει βιβλίο, αλλά τον εμποδίζει ο Spacey σαν κακός πατέρας. Άλλο ένα δράμα εξίσου καλογραμμένο, που σε κάνει να σκεφτείς ορισμένα πράγματα.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ, μονο εκεινη θα κρινει ποτε μια ταινια αξιζει το σχολιασμο της.

Ντάξει να ζητήσω και συγνώμη αν τη πρόσβαλα, απλά είναι καινούργια ταινία με Trejo και δεν έχει βαθμολογία στο imdb ακόμα, γι’αυτό ρώτησα αν αξίζει μη χαραμίσω το χρόνο μου. Sorry V.I.T.R.I.O.L.

Οποιος εχει παιξει DnD καποια στιγμη νομιζω θα καραγουσταρει με αυτη την ταινια, τρελος χαβαλες και λιγη σπλαττερια μεσα για να το κανουμε και καλτ.
Εχει και Τυριον.

ΕΙδα το Now You See Me τελικα (αν και ειχα διαβασει σε κομμεντ στο τορρεντ το τελος,ενηγουεη),και εχω να ρωτησω κατι. Οσοι την ειδατε,ειδατε την εκδοση του YiFI? Γιατι θυμαμαι κοσμο να λεει οτι η ταινια ειχε ασχετες σκηνες και ηταν δυσκολη να την παρακολουθησεις.
Η εκδοση του YiFi ειναι ΣΚΑΤΑ. Το rip ειναι οτι να ναι, εχει σκηνες ανακατεμμενες.Αρχικα πηγα να δω αυτη και χαωθηκα λιγο,το ψαξα στα κομμεντς του τορρεντ, και ειδα καποιους να λενε οτι ειναι μουφα το τορρεντ. Οποτε κατεβασα αλλο που ηταν η κανονικη ταινια με τις σκηνες στη σωστη σειρα και ηταν μια χαρα.
Δεν ηταν κακη γενικα, δε με χαλασε,αλλα δεν ηταν και τιποτα τρομερο.

…’‘Almost Famous’’

Ωωωω,τι μου ειπες!!! (πλακιτσα,βρε!) :stuck_out_tongue:
Σχετικα με το Bullet: Βασικα εξαρταται απο τα γουστα του καθενα… Ο Danny Trejo,απο οτι εχω καταλαβει, ειναι “love him or hate him” κατασταση. Εγω δεν εχω απογοητευτει ποτε απο τις ταινιες του,θεωρω πως εχουν πλακα. Η συγκεκριμενη καλη ειναι,εχει υποθεση που κυλαει ομαλα,χωρις πολλα “σουρτα-φερτα”. … :roll:

Το να βλέπεις Clooney με Damon μοιάζει inside joke του Ocean’s Trilogy. Κι εδώ προσπαθούν να κλέψ… σώσουν έργα τέχνης, στη Ναζιστική Ευρώπη αυτή τη φορά. Περίμενα κάτι σε κωμωδία όμως είναι πιο σοβαρή. Κάνει και κοιλιά και καταντά απογοήτευση, δε τα καταφέρνει ούτε σαν δράμα ούτε σαν δράση.

Άλλη μία επίκαιρη ταινία με οικονομική κρίση, απολύσεις, ανεργία, ανέχεια, και λοιπά μίζερα σκατά. Κάνωντας σε να τα παρατήσεις όλα και να πας σε χωριό. Το είχε το ενδιαφέρον της, αλλά ήταν κάπως αργή, και δε μου άρεσε το τέλος. Τελικά δεν αξίζει να χαραμίσεις τη ζωή σου χτίζωντας καριέρα.

Κλασική μαλακιούλα για να περάσει η ώρα και τίποτα παραπάνω. Η γνωστή αποχαζεμένη Faris υποδύεται μια pothead που τρώει κατά λάθος μια πιατέλα hash cakes και γαμιέται όλη η μέρα της. Δε με χάλασε αλλά σίγουρα δε θα την ξαναέβλεπα.

…μετά από κανά εξάμηνο αυτό το ξεχασμένο διαμαντάκι

…άρωστη ταινία, με πολύ καλή πλοκή, σκηνές ομοής βίας και τρόμου

…είδα την Κάλπικη Λίρα, του Τζαβέλα, με την μικτή Ελλάδος των 50ς μέσα…τέσσερις ιστορίες η μία πιο όμορφη απ’την άλλη, που δείχνουν πόσο κάλπικη είναι η ζωή όταν στηρίζεται μόνο στο χρήμα, είτε αυτό υπάρχει είτε δεν τό’χεις και το αναζητάς, και πως μια κάλπικη λίρα μπορεί να αλλάξει, θετικά ή αρνητικά, τις ζωές όλων

…ένα ριβιού

The new year’s Eve scene with the poor orphan girl and the old childless miser man in the third story is maybe the most touching scene in Greek cinema.